Faʻatasi ai ma se faʻaopoopoga o le sili atu i le 50%, o le auina atu i fafo o faʻaaliga faʻaaliga LED ua "toe foʻi" malosi

Ina ua faʻagesegese le maketi a Saina ona o le aʻafiaga o faʻamaʻi i le kuata muamua, o le malosi o le toe faʻaleleia o maketi i fafo na faʻaopoopoina le malosi fou i le.Alamanuia fa'aaliga LED."O le tulaga i maketi i fafo o loʻo matua faʻaleleia talu mai le afa lona lua o le tausaga talu ai, aemaise lava i le kuata muamua o lenei tausaga.Na faaalia e le au ofisa sinia e nafa ma le faatauina atu o kamupani faʻaaliga, atonu e sili atu le tulaga o maketi i fafo i lenei tausaga nai lo le maketi i totonu o le atunuʻu.

E tusa ai ma le auʻiliʻiliga a le inisitituti suʻesuʻe, faʻatasi ai ma le faʻavasegaina o faʻamaʻi i maketi i fafo, o gaioiga faʻale-tamaoaiga ma aganuu a atunuʻu eseese i maketi faʻatau atu ua avea ma masani, lea na faʻaosofia ai foi le gaioiga o le maketi o tagata faatau.I le taimi lava e tasi, o le maualuga o le tala Amerika ua atili faaosofia ai oloa auina atu i fafo.I le taimi muamua, na faʻaalia ai e Ledman i le 2021 faʻataʻitaʻiga faʻaletausaga i luga o le initaneti, i le kuata muamua o le 2022, na ausia ai e le maketi faavaomalo a Ledman le aofaʻi o tupe maua e 223 miliona yuan, o se faʻaopoopoga o le 60.29% i le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai.O le fa'aleleia atili o le manuia o maketi i fafo o le a avea ma afi taua mo le fa'atupulaia o tupe maua a le kamupani.O le tele o kamupani fa'aaliga sa su'esu'eina talu ai nei ua fa'amaonia mai fo'i ua matua'i si'itia le maketi i fafo i lenei tausaga pe a fa'atusatusa i tausaga ua mavae.

"Aseta fou" e aofia ai nofoaga autu o faʻamatalaga tetele, atamai faʻapitoa, ma Initaneti pisinisi o loʻo faʻagasolo atoa, ma faʻaaliga LED, aemaise lavafa'aaliga ultra-maualuga fa'amalamalamagaoloa e pei o le laʻititi-pitch ma le Mini LED, o loʻo manaʻomia tele. I le isi itu, o le maketi i fafo o loʻo faʻataʻitaʻi i lena taimi, ma sa poloka le felauaiga.O fa'atauga i totonu o le atunu'u ose fua taua lea mo kamupani fa'aaliga LED e fa'amautu ai tupe maua ma fa'atupulaia tupe mama pe leai se pa'u tele.

O le mea moni, o faʻamatalaga eseese o loʻo faʻaalia ai i le 2020 ma le 2021, o tupe maua a le atunuʻu o kamupani faʻaalia LED e aofia ai Leyard, Ledman, Unilumin, ma LianTronice ua faʻatupulaia tele. faifailemu.O loʻo faʻaalia foi lenei mea i lipoti tau tupe a le tele o kamupani faʻasalalau LED. I le taimi lava e tasi, na amata ona toe faʻaleleia le faʻatau atu.Ua fa'atupula'ia fo'i e Kamupani taumafaiga e fa'ato'aga le maketi i fafo.

I tua ia Me 2020, o le tele o kamupani faʻaalia LED ma le tele o faʻasoa faʻatau atu ua faʻalauteleina taumafaiga e atiaʻe le maketi i totonu o le atunuʻu, ma o auala o loʻo tauivi pea. US trade war, le auina atu i fafo ofa'aaliga LED fetu'una'iua matua afaina tele, ma o le tolopoina o ta'aloga tetele e pei o Ta'aloga Olimipeka ua fa'amoemoe e fa'aitiitia ai le mana'oga fa'aopoopo.A'afia i fa'ama'i i fafo, o le fa'atauina atu o fa'aaliga o le LED e masani ona fa'aitiitia.

I lalo o le paʻu malosi o oloa auina atu i fafo, o kamupani faʻaalia LED ua faʻavavevave lo latou avanoa i le maketi i totonu o le atunuʻu. O faʻamatalaga na aʻoaʻoina mai kamupani faʻaalia faʻaalia o le LED ma le maketi o loʻo faʻaalia ai Leyard, Unilumin Technology, Absen, Ledman, ma isi ua faʻaalia faalauaitele o le a latou malosi. su'esu'e le maketi i totonu o le atunu'u ma fa'agaoioia auala fa'apitonu'u ile 2020.

I le tasi itu, ona o le faʻamautuina o tulaga faʻamaʻi i totonu o le atunuʻu, "Faʻatasi ai ma le toe faʻaleleia ma le faʻatupulaia o maketi i fafo i le 2022, o faʻamaumauga mai fafo na matou saunia i le 2021 o le a faasolosolo malie ona faʻamaʻi, aemaise lava le lisi."O Zhu Yuwen, failautusi o le komiti a Unilumin Technology, na faaalia i le lumanaʻi, i lalo o le faʻatulagaina o le lalolagi atoa, o le a tuputupu aʻe pisinisi i fafo O le a matua manino lava, lea e faasolosolo malie ona atagia i le 2022 faʻatinoga o taunuʻuga.

O le maualuga o le tala e fesoasoani i le auina atu i fafo o oloa, lea e ono siitia ai tupe maua mai fafo.


Taimi meli: Iuni-15-2022

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou