Pe mafai e le Mini LED ona sui le OLED

PeLaiti LEDmafai ona sui le OLED

I tausaga talu ai nei, o le televave o le alualu i luma o tekinolosi faʻaaliga faʻapipiʻi ma tekinolosi faʻatekinolosi ua taʻitaʻia ai suiga tetele i le laufanua o le alamanuia TV lanu, ma ua faasolosolo malie le faʻalauteleina o le faagasologa.E toʻatele tagata e mafaufau, OLED o le mea e sili ona masani ona faʻaogaina i luga o le maketi, o loʻo i ai se faʻaaliga faʻamalama, manifinifi, lanu felanulanuaʻi, maualuga faʻatusatusaga faʻatusatusa, vave tali vave, ma isi uiga, ma Mini LED lelei i ai?

I le tasi itu, pe a faʻatusatusa i le OLED, Mini LED mata faʻaalia le faʻatusatusaga maualuga atu, o faʻamalama faʻamalama ua faʻaleleia atili, aʻo iai se faʻamaoniga sili atu ma le saʻo lelei o le malamalama, e mafai ona faʻaitiitia ai le faʻaalia o le faʻafefe o le malamalama.O lenei mea e mafua ona o le laʻititi laʻititi o Mini LED beads, o se tasi lea o mea sili ona manino o le Mini LED, laʻititi laʻititi o lona uiga i totonu o le moli tua lava e tasi e mafai ona faʻaogaina le tele o pulu, faʻateleina le numera o le vaeluaga o le malamalama, o le tele o le vaeluaga o le malamalama. numera, o le maualuga o le saʻo o le faʻatonutonuina o le malamalama, o le maualuga o le faʻatusatusaga faʻatusatusa e mafai ona ausia.

hjgj

I le isi itu, i le faʻatinoga faʻatinoga, Mini LED umi le ola, aemaise lava ona o le faʻaogaina o le vevela o le Mini LED i le va o le -40 ° C-100 ° C, faʻatusatusa i le OLED -30 ° C-85 ° C, o le faʻaogaina o le vevela e sili atu;i le taimi lava e tasi, o le avetaʻavale IC ma LED pu i le itu lava e tasi, ua faʻaleleia atili le malosi o le vevela, faʻatusatusa i le OLED, Mini LED mafa'aali fetu'una'iE foliga mai e sili atu le vevela, umi le ola o le lau.

Ona o le Mini LED o loʻo i ai uiga lelei o le maualuga o le faʻaalia o le susulu ma le umi o le ola, o le tele o tagata gaosi oloa ua faʻalauiloaina foi oloa TV e faʻaaoga ai le Mini LED, ma ua ausia ni taunuuga sili ona lelei.

E tusa ai ma se lipoti na tuʻuina atu e le kamupani suʻesuʻe o Omdia ia Aukuso, o le a oʻo atu i le 4.9 miliona iunite o le TV Mini LED i le lalolagi atoa, toetoe lava 10 taimi i le tausaga talu ai 500,000, ma o ana uta e faʻamoemoe e faʻatatau i le 0.02% o le aofaʻi o uta TV mai le tausaga talu ai i le 2.2. %.E le gata i lea, o loʻo faʻamoemoe foi Omdia Mini LED TV uta e oʻo atu i le 2 miliona iunite i le 2021;i le 2025, Mini LED backlit TV uta o le a oʻo atu i le 25 miliona iunite, faʻamauina mo le 10% o le maketi TV atoa.E lelei foi momoli malamalama.E mautinoa lava o se tala fiafia lea mo le pisinisi TV lanu i le pa'ū.

I se tulaga lautele, uma tekinolosi ma maketi, China Mini LED backlight fa'aaliga fanua ua faia se fa'atekonolosi fa'atosina i le vaega, ma o le a fa'alauteleina ai le atina'eina ma le alualu i luma o le alamanuia TV i le lumana'i.


Taimi meli: Me-27-2022

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou