O le a le faʻamoemoe mo malamalama manino TAITAIINA lau?

Faʻasalalauga i fafo faʻalagolago i le lelei o le lapoʻa laupepa, malosi aʻafiaga ma lautele lautele o fesoʻotaʻiga, ua avea ma taua auala mo faʻalauiloaina tulaga o pisinisi tetele. Avea o se maualuga-tech ala o faʻasalalauga vaʻaia feaveaʻi, LED faʻaaliga vailiili o le avea ma autu o faʻasalalauga i fafo lapoʻa pupuni ma susulu lanu ma fetuutuunai faʻaali mataupu. I le lua tausaga ua tuanaʻi, malamalama o le LED , ma i le maualuga o le manino, maualuga-tech lagona, ma le talafeagai o le siʻosiʻomaga, na vave maua ai le fiafia mai le maketi pisinisi maualuga.

O le malamalama LED malamalama o se fou ituaiga o faʻaaliga. O se sili malamalama (70% i le 95%) LED screen ma le vaega mafiafia o na o 10mm, lea e mafai ona faʻapipiʻiina i tua o le tioata ma atoatoa tuʻufaʻatasia ma le ipu malamalama. O le iunite tele o le malamalama TAITAIINA lau mafai mafai ona faʻapitoa tusa ma le tele o le tioata, ma ei ai sina aafiaga i luga o le manino o le tioata pupuni puipui.

O lona faʻatauaina mataupu o le Laiti-fou o le moli pa screen, o le patch gaosiga gaioiga, o le lamepa afifi afifi, o le faʻatonutonu faiga o faʻamoemoega uma faʻaleleia), ma le fausaga o le papaʻu mamanu faʻaititia le polokaina o le fausaga vaega, ia faʻateleina le vaaiga vaʻaiga.

Ole lau ole malamalama ole LED e manaʻomia ona foʻia le faʻafitauli: filifiliga faigata ile va ole permeability male pixel pitch 

Mai le vaʻaiga a le tele o oloa i luga o le maketi, o le manino o malamalama manino ua oʻo atu i le 90%, ma o le laʻititi o le togiina o avanoa e 3mm. Mo pupula pupula, o lona tui ma le togi avanoa ua leʻo oʻo i le tapulaʻa. Talu ai o le laupapa PCB, le avetaʻavale IC, ma le moli lava ia e paʻu, pe a fai o le togi togi e faʻalaʻitiiti, e le maalofia le leiloa o nisi o permeability. Ae ui i lea, maualuga passthrough o le sili sili ona lelei o manino pupuni. Ae ui i lea, o le tau o le faʻateleina o le faʻaofiina o fua o le faʻateleina o le togi togi, lea e aʻafia ai lona ata manino ma faʻaali.


Taimi meli: Iuni-11-2020

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma auina mai ia i tatou