O le a le vaʻaiga mo le manino malamalama laupepa maketi?

A o tekonolosi atamamai e faasolosolo lava ona ulu i totonu o tagata i aso uma le olaga, o le matagofie, matagofie ma aso nei pupuni pupuni tioata ulufale atu foi i olaga o tagata. O le faʻaali manino a le LED e malamalama ma manifinifi, leai ni uamea faʻavae & fausaga, faigofie e faʻapipiʻi ma tausia, manino, lelei faʻatinoga ma isi uiga, ma le tioata pupuni puipui mafai ona faʻamatalaina o se lavea, o lea manino LED faʻaaliga na lautele popole ma lauiloa i le maketi. E tusa ai ma le aufaʻatonu a le aufaipisinisi, o se maketi fou, e ui lava o le manino LED screen maketi e leʻi tatalaina atoa, o le a mautinoa lava o se faʻaopoopoga maketi ma se lumanaʻi lumanaʻi.

I nei aso, pe o se faʻalavelave faʻapisinisi, faleoloa faʻatau, faleoloa 4S, faʻamalama o faleoloa, o le SLR o se nofoaga ma tioata, ma o se maketi o loʻo i ai le malamalama malamalama LED. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le fausiaina o moli galuega, o le tioata pupuni manaʻomia i le lumanaʻi ono suia e se manino LED faʻaaliga, ma le numera o ia poloketi o loʻo faʻateleina pea, o lea o le maketi mo manino faʻaali LED faʻaali foi e le uma.

https://www.szradiant.com/products/transparent-led-screen/transparent-led-display-transparent-led-screen/https://www.szradiant.com/products/transparent-led-screen/transparent-led-display-transparent-led-screen/https://www.szradiant.com/products/transparent-led-screen/transparent-led-display-transparent-led-screen/

I se faʻaopopoga, o le malamalama LED malamalama ei ai ona lava uiga faʻatusatusa i le faʻaali masani LED.

Muamua lava, manino faʻaali LED faʻaaliga o se fou faʻaaliga tekonolosi, o le sili ona tele foliga e malamalama, o loʻo i ai le permeability o 70% i le 90%, matagofie ma limafoai, itiiti aʻafiaga i le amataga fale foliga. A o le malamalama malamalama LED o loʻo faʻaaogaina e taalo ai i le faʻasalalauga mataupu, o le isi e le emit malamalama, ae na o le anotusi e taina ua faʻaalia. Lenei metotia metotia mafai foi faʻaititia malamalama filogia ma malosi taumafaina. E o gatasi foi ma le autu o le sefeina o le malosi na lagolagoina e Saina ma tali atu i le valaau mo le faasaoina o le malosi a le atunuu ma le emission faaitiitia.

Lona lua, o le malamalama TAITAIINA lau e faigofie foi ona faʻaputuputu ma faʻamamaina. E mafai ona vave ma faigofie faʻamau i le puipui ile lima e lua, pe mafai foi ona faʻapitoa. O le mataafi mamanu luga o le pito i tua o le module faia le sootaga faigofie. Faʻapea foi, o le mama mama ma faigofie e feaveaʻi, aofia ai uma fausaga ma le paoa, ma le mamafa i le sikuea mita e naʻo le afa lena o se faʻaaliga masani. O le manifinifi ma le malamalama foliga e le gata faia pupuni foliga puʻupuʻu, ae faʻapena foi sefe i le lafoina ma teuina tau.

I le iuga, o se manino LED faʻaaliga, e faigofie foi ona tausia ma faʻafou. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a malepe se moli Uila, e leai se manaʻoga e sui atoa le module, na ona sui lava o se seti o moli uila. Tausiga e faia i totonu o fale, ma maualuga lelei ma maualalo tau. Faʻatasi ai ma le tele o foliga vaaia o le manino faʻaali LED, e talafeagai e nofoia se tele maketi avanoa i le lumanaʻi.

E ui lava o le manino LED faʻaaliga ua latalata atu i le matagofie manaʻoga o tagata lautele, e tele ona lelei. Peitaʻi, o se ituaiga fou o faʻaaliga tekonolosi, e tatau ona lauiloa i le maketi, ma e tele lava faʻafitauli e tatau ona foia. E pei o le taimi nei malamalama manino TAITAIINA lau ua na o se semi-fafo oloa, manaʻomia e faapipii tua o le tioata pa; lona lua, o le malamalama TAITAIINA susu susu, dustproof, sunscreen galuega tauave manaʻomia le faamalosia; mulimuli ane, nei, o le tau o manino malamalama TAITAIINA o loʻo maualuga pea. Afai e tuʻuina i lalo le tau ma o loʻo iai le tau talafeagai ile maketi, o le a faʻalauteleina le avanoa ole maketi.

I se aotelega, faatasi ai ma le televave o le saoasaoa o urbanization, tagata ua faʻateleina manaʻomia faiga, matagofie, ma le atemosifia atemosifia. e manino le lauiloa o faʻaaliga LED ile lautele. O le tele o mea lelei o lana ia lava manino, ma isi, o loʻo faʻapea foi ona tali atu i manaʻoga o aso nei tagata faʻatau. I le iuga, afai o le au gaosi foʻia faʻafitauli o fafo tolu-faʻamaonia ma isi faʻafitauli o loʻo i ai i le malamalama manino TAITAIINA, le maketi avanoa e le o se miti.


Taimi meli: Nov-05-2019

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma auina mai ia i tatou