O le a le aafiaga o le LED faʻaali alamanuia i lalo o le faʻamaʻi?

O le pepesi o le New Coronary Pneumonia ua tuua ai auala o le atunuu ua gaogao ma o le tuai ona toe faaauauina o galuega ua aafia ai le anoanoai o pisinisi. O le aʻafiaga o pisinisi gaosi oloa o loʻo fai ma sui o faʻaaliga a le LED e sili atu lona taua, ma o se lamatiaga ma o se avanoa. I le taimi nei, e ui lava o nisi kamupani ua toe amata galuega, e tusa ai ma pisinisi eseese ma ituaiga eseese i lenei pisinisi, o le taimi faigata mo nisi kamupani e le tatau ona 2 masina, ae 3 masina i le 5 masina. Mo se taimi umi, sa leiloa le kamupani. Lenei aso, tatou talanoaina le aʻafiaga o le faʻamaʻi i luga o le LED faʻaali alamanuia ma lona lumanaʻi atinae.

1. Aafia maeʻaeʻa fuafuaga a le kamupani faʻatauga

Ona o le faʻamaʻi tulaga i lenei tausaga, ua faʻaleaogaina le faʻaaliga LED i Shenzhen. E le gata o le tafaoga a le tele o kamupani, ae ua toe tolopoina foi le tulaga aoao o maketiina o le tausaga. E manaʻomia le toe faʻaleleiina o le maketiina taʻiala o le tausaga. O le mea lea, tele kamupani ua leiloa le avanoa e faʻalauiloa ai a latou faʻaaliga ma ua tatau ona suia a latou auala faʻatau maketi i le tausaga atoa e faʻalauteleina ai le faʻaaliga i seisi auala e faʻaititia ai le aʻafiaga o le faʻaopoopoga o le faʻaaliga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le vave auala LED faʻaaliga faʻaaogaina le Initaneti e faʻatele ai le faʻaalia. Ile taimi lava e tasi, e lagolagoina foi e le tele o faʻasalalauga a latou lava faʻamaʻi le faʻamaʻi, o lea ua fesoasoani tele ai i latou ile faʻalauiloaina ole Initaneti.

2. Tuai i le toe amataina o le galuega

E faʻapea foi mo le lelei pulea o le faamaʻi. O le tolopoina o le toe amataina o galuega e tali atu foi i tagata faigaluega o le kamupani. Peitai, afai e le toe amataina le galuega a le kamupani, o lona uiga e le mafai ona faʻagaioia masani le pisinisi ma e leai se gaosiga. O le a tele faʻafitauli, pei o le: fale mautotogi totogi, tuai tuai tuʻuina atu o oloa, totogi o tagata faigaluega, nonogatupe ma isi tupe faʻaalu. E leai se tupe maua, naʻo tupe faʻaalu, ma tupe leiloa a le kamupani e le maalofia.

Tele uo oe faia LED faʻaali lisi i le tele o liʻo fai mai o le a leai ni gaioiga i le afa muamua o lenei tausaga, ma faʻafiafiaga faʻafiafiaga, faʻatinoga faʻafiafiaga, faʻaipoipoga, faʻamanatuina ma isi gaioiga e tatau ona faʻaleaogaina, o lea e leai se tupe maua i le afa muamua o le tausaga. E tusa ai ma le le atoatoa faʻamaumauga mai le China Performing Arts Association, o le atunuʻu faʻatinoga maketi na toeititi lava stagnant i le taimi o le faʻamaʻi. Mai ia Ianuari ia Mati 2020, toeititi lava o 20,000 faʻafiafiaga na faʻaleaogaina pe tolopoina i le atunuʻu atoa, ma faʻatonutonu box office leiloa ua sili atu i le 2 piliona yuan. I lalo o lenei tulaga, ina ia sefeina tau, tapunia kamupani faʻagaioiina tapunia tele lapisi faʻasalalauga faʻasalalau, ma le tigaina manaʻomia i le faʻaaliga alamanuia ua atili taofiofia, na o le sailia auala e lagolago ai pe faʻafefea ona ola i nei masina.

E ui lava o le faʻamaʻi ua atili ai ona leaga le LED faʻaaliga alualu i luma, lea na telegese e atiaʻe, o le LED faʻaaliga alamanuia na molia muamua i lenei tulaga faʻafitauli faigata. Aoga lelei sili. I lenei taua o le faʻamaʻi, o le nofoaga autu o le lapoʻa tele e le taumateina i se tulaga taua. O le faiʻai o se aʻai atamai, o se faʻamalama mo le faia o faʻaiuga faʻasaienisi ma le faʻatonuga, ma o se faʻavavevave mo le faʻaleleia atili o le aoga o gaioiga i lalo o le faʻamaʻi tulaga ma le taimi o taua. I le tele o matata, o le faʻatonuga ma le faʻatonutonuina o nofoaga autu ua avea ma autu taua o le "faʻatautaia o faʻamaʻi".

O loʻo faʻatulafonoina foʻi le faʻatonutonuina o auala i le atunuʻu, pei o le taofia o femalagaaʻiga i pasese o femalagaaʻiga i le va o malo, ma le tuʻufaʻatasia o pepa i auala uma o le itumalo, ma le tapunia o auala e ulufale ai i Hubei. I le faʻaopopoga i auala tapunia ma outages, o le ki i le faʻatonutonuina o auala o le malamalama i le tulaga o feoaʻiga, tagata, ma mea masani tafe i le "felauaiga fesoʻotaʻiga" i le moni taimi. I le taimi nei, o le LED faʻaaliga vaʻavaʻa o feutanaiga faʻatonutonu nofoaga tutotonu i le salafa o le atunuʻu avea ma autu autu o faʻamatalaga aoina ma avea ma autu faʻamalama o le moni taimi faʻatonuga.

O le faʻamaʻi pipisi o le faʻamaʻi fou o le coronavirus i le 2020 na aumaia ai lava le "lavea tele" i le LED display industry i totonu o le atunuʻu, ae o loʻo i ai foʻi le "Noa Ark" i lenei lolo, pei o se fatu o le faʻamoemoe, Ua amata ona tupu. Mo le alamanuia faʻaaliga TAITAIINA, o le faʻaogaina o le faʻaali faʻaali atu i le nofoaga e faʻatonu ai faʻamaʻi o faʻamaʻi e pei o lenei, e tuiina i taimi uma le malosi ma le malosi i le pisinisi mo latou o loʻo tauivi i luma laina. I aso nei, o talosaga i le matata o le faʻatonutonuina o totonu e pei o nofoaga o faʻatonuga ua faʻasolosolo ona fuga mai i le atunuʻu atoa, ma e matua faʻafiafiaina foi le vaʻaia o le a lelei tele kamupani o le a faʻatautaia i lenei fanua i le lumanaʻi.

2020 Shenzhen Radiant Technology Co., Ltd. E faigata ona faʻatoʻilaloina faigata ma tau faʻatasi faʻatasi i le faʻamaʻi. I le taimi nei, ua toe amataina le galuega a le kamupani.


Taimi meli: Apr-17-2020

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma auina mai ia i tatou