O faiga fou i le atinaʻeina o faʻaaliga faʻaalia LED i le 2020 o loʻo i ai iinei

1. fou faatekinolosi blowout: O le fa'aonaponei fa'atekonolosi o le fa'aaliga fa'aalia o le LED faʻaali o lo'o amata mai le "le fanua o se tagata" talu ai, ma faasolosolo malie ona maua se ta'iala fou-Micro/Mini LED, COB ma isi fa'amatalaga fa'aaliga ultra-maualuga, cathode masani. fa'asaoina o le malosi, ma isi. O faiga lanu meamata o lo'o fa'alauiloa ai le fa'atumauina lelei o tekonolosi tau alamanuia; i le taimi lava e tasi, faatasi ai ma le suiga o alamanuia ma le faʻaleleia, o le naunautaiga o le alamanuia mo mea fou faatekinolosi e leʻi faʻatusalia maualuga, ma o tekinolosi ua avea ma malosiaga autu ma lagolago i tua mo le faʻalauteleina o le faʻalauteleina o le atinaʻeina o le faʻaalia o le LED.

O taunuʻuga sili ona faʻaogaina o loʻo aumaia i le alamanuia e ala i tekinolosi fou ma oloa fou e le o toe faʻamalieina i se tasi o meafaigaluega faʻaleleia oloa faʻaleleia le faʻaleleia ma galuega mauoa, ae faʻavae i luga o le faʻatinoina o fofo atoatoa i faʻaaliga faʻaaliga, e mafai ai e tagata faʻaoga ona maua se poto masani vaaia sili atu. , O se avanoa pisinisi fou foi lea.

I le 2020, faʻatasi ai ma le atinaʻeina o 5G ma le 8K talosaga, i lalo o le ala fou o faʻaaliga faʻaalia ata, o le faʻalauiloaina o oloa faʻaalia atamai o le LED o se mea moni. I le taimi lava e tasi, o tekinolosi fou e le gata ina faʻauluina ala fou, ae faʻapea foʻi ma faʻataʻitaʻiga fou, ina ia sili atu ma sili atu le tele o faʻaaliga faʻaalia o loʻo faʻaalia e le au gaosi faʻaaliga e le faamalieina i le faʻatau atu o oloa e faia ai le eseesega o tau, ae ia faʻaleleia ma faʻalauteleina a latou tupe maua e ala i auaunaga. .

2. O vaega fou e pa'u: O le mana'oga o lo'o iai nei mo maketi fa'apitoa ma fa'aleaganu'u fa'atauva'a o lo'o fa'atupula'ia vave, ma o tagata fa'atau fa'atau i le maketi fa'aaliga LED o lo'o fa'asolosolo laiti ma laiti, ma o latou "mea e fiafia i ai" e sili atu ona taula'i i le "ta'amilosaga ma le vaevaeina o mana'oga". E aumaia ai fo'i ni lu'itau fou i tagata gaosi fa'aaliga LED ma avanoa fou mo atina'e.

Pe a faatusatusa i le "tau manumalo" tupu maketi talu ai, ua sili atu le popole o tagata faatau i le taimi nei pe mafai ona ausia o latou manaʻoga taʻitasi, ma pe mafai e le auʻaunaga a le au gaosi oloa ona faʻafetaui o latou manaʻoga moni. I lalo o lenei tulaga, e tatau i le au gaosi faʻaaliga LED ona toe suʻesuʻeina vaega fou o tagata faʻatau, aua o le a mautinoa lava o le a avea i latou ma faʻataʻitaʻiga o le paʻu o le maketi i le 2020, e faʻateʻia ai le atinaʻeina o le atinaʻe.

3. Talosaga fou e faʻateteleina: O le faʻaaliga o le LED o loʻo i ai nei ua avea ma auala taua e faʻamaonia ai le aganuu ma le taʻitoʻatasi i vaaiga eseese o le taulaga. I tausaga talu ai nei, o le paʻu o le tamaoaiga o femalagaaiga i le po ma le atinaʻeina o pisinisi faʻale-aganuʻu faʻale-aganuʻu ua faʻateleina le faʻalauteleina o le maketi faʻaaliga LED. Faatasi ai ma le faʻaauau pea o le faʻaleleia ma le faʻafouina o tekonolosi faʻaaliga LED, oloa, ma fofo, o loʻo faʻaalia foi ana faʻafouga faʻaoga i se vaitafe e le gata.

O le matagofie o le faatinoga o le mata manino i le tulaga faatufugaga, o le aafiaga faateia o le ultra-maualuga-faamatalaga laitiiti pitch i le fale faafiafia, ma le faaaogaina fou o faaaliga faapisinisi ma isi fanua, faʻaaliga LED o loʻo susulu i le tele ma le tele o vaaiga. O le feagai ai ma le faʻalavelave atili o le maketi talosaga fou i le 2020, faʻaopoopo i le faʻateleina o tupe teufaafaigaluega i suʻesuʻega faʻatekonolosi ma atinaʻe ma le faʻalauteleina o auala, e tatau foi i kamupani faʻaalia LED ona faʻaauau pea ona faʻalauteleina a latou taumafaiga i le saogalemu lautele, felauaiga, faʻaaliga pisinisi ma isi vaega laiti e. eli loloto i le eseesega Atia'e ina ia maua se avanoa sili atu i tauvaga maketi.

E leai se masalosalo o le siosiomaga maketi i le 2020 o le a sili atu ona le mautonu. I le faʻaopoopoga i le faʻaaogaina o le avanoa e faia ai taumafaiga i totonu o le atinaʻeina o oloa i totonu ma le faʻafouina, e manaʻomia foi e kamupani ona faia ni taumafaiga i auala eseese o fesoʻotaʻiga ma tagata faʻaoga e faʻavavevave ai le faʻalauteleina o faʻataʻitaʻiga o auala. Fa'afouga ma fa'asilisili e fa'alauiloa le atina'e gafataulimaina o atina'e.


Taimi meli: Nov-23-2020

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma auina mai ia i tatou