Iloiloga faʻaletausaga o le faʻaaliga faʻaalia o le LED, o le maketi o loʻo i lalo i le afa muamua o le tausaga, ma o gaioiga eseese o loʻo galue i le afa lona lua o le tausaga.

E ui lava o le LED faʻaali leʻi faamalieina i le afa muamua o le tausaga, o le toe amataina o fale tifaga eseese ma faʻataʻitaʻiga mai ia Me, faʻapea foʻi ma le toe faʻaleleia o faʻaaliga eseese ma gaioiga faʻapisinisi i le afa lona lua o le tausaga, na fesoasoani i le faʻaleleia atili o talitonuga i le maketi fa'aaliga LED. Faʻafeiloaʻi i le utaina o kamupani faʻaalia LED. I le aotelega, o le maketi fa'aaliga LED e fa'amoemoe e toe fa'aleleia i le afa lona lua o le tausaga.

I le afa muamua o le 2020, na tupu faʻasolosolo ai le faʻamaʻi i totonu ma fafo. I lalo o le pule malosi a le malo ma taumafaiga atoatoa e tau ai le faʻamaʻi, ua pulea lelei e loʻu atunuu le faʻamaʻi i se taimi puupuu. Ae ui i lea, o le aʻafiaga o le faʻamaʻi i le tamaoaiga o loʻu atunuu i le amataga o le faʻamaʻi e le mafai ona manatu faatauvaa. O le faʻaauau pea o le faʻateleina o le aofaʻi o tagata e leai ni galuega i le taulaga i Saina na mafua ai le faʻaitiitia o le malosi faʻatau. E le gata i lea, o le siosiomaga tauvaga faavaomalo ua sili atu ona faigata, lea e aʻafia ai le paketi a tagata faʻauʻu ma faʻaaliga faʻaalia galuega faatino. Faatasi ai ma le toe faʻaleleia malie o le tamaoaiga i le afa lona lua o le tausaga, gaioiga eseese i le faʻaaliga faʻaalia LED o le a tu'ufa'atasia, fa'atasi ai ma faiga fa'atino a le malo ma fa'aletonu tau tupe ma faiga fa'aletupe, mata o le a o'o atu ai i le toe fa'aleleia atoatoa o le fua o fa'aaliga LED?

https://www.szradiant.com/application/

Na faʻavaivaia uta i le afa muamua o le tausaga, ma faʻapotopotoina gaioiga i le afa lona lua o le tausaga

E tusa ai ma fuainumera talafeagai, i le kuata muamua o le 2020, o le lalolagi faʻaalia faʻaaliga maketi maketi o 255,648 sikuea mita, o se faʻaopoopoga o le 18.8% mai le 215,148 sikuea mita i le vaitaimi lava e tasi i le 2019, ma o le tulaga atoa na faʻateleina i lea tausaga ma lea tausaga. . A fua i lipoti faʻatinoga na tuʻuina atu e le tele o kamupani lauiloa i le faʻaaliga LED i loʻu atunuu i le kuata muamua, o le aʻafiaga o le faʻamaʻi i le kuata muamua e le taua tele. Ae ui i lea, i le kuata lona lua, o le faʻamaʻi o le lalolagi na faʻaauau ona sosolo ma sosolo, ma o le puipuiga ma le faʻatonutonuina tulaga e le o mautinoa. O le tele o atunuu o loʻo i lalo o le pule malosi. E le'i tatalaina ni fa'aputuga tetele, ma o lo'o fa'atulafonoina le fa'aulufale mai ma le auina atu i fafo. O le i'uga, o le aofa'i o fefa'ataua'iga o le kuata lona lua o fefa'ataua'iga e ono la'ititi nai lo le kuata muamua. I lenei tulaga, o le toʻatele o tagata i totonu o le alamanuia na fai mai foi o fuainumera lona lua o le kuata atonu e fai si maualalo. A uma mea uma, o le tele o kamupani e itiiti lava ni oka i le kuata lona lua. O oka o lo'o i ai ua tu'uina atu pe tuai, ae le'i va'aia ni oka fou.

I le afa lona lua o le tausaga, faʻatasi ai ma le toe faʻaleleia o le tamaoaiga, toe faʻaleleia o faʻaaliga faʻaalia o le LED, ma le tausiga o faʻatauga faʻatauga ma gaioiga e taʻitaʻia ai kamupani e ausia a latou faʻamoemoega faʻaletausaga, e faʻamoemoeina o le fua o le O faʻaaliga faʻaalia o le LED o le a faʻaalia ai le toe faʻaleleia atoatoa i le afa lona lua o le tausaga. aga'iga. I le masina o Me, na tuʻuina atu ai e le Matagaluega o Aganuu ma Tagata Tafafao Maimoa faʻasilasilaga e pei o le "Taʻiala mo le Toe tatalaina o Fale Mataaga ma Isi Nofoaga Faʻaaliga e Puipuia ma Puipuia Faiga Faʻasaga i Faʻamaʻi", faʻamalamalamaina o fale tifaga ma isi nofoaga faʻafiafia e faʻatapulaʻa i le 30% o nofoa ma tatala. i se tulaga maopoopo. O le faʻatinoina o lenei fua faʻatatau e fesoasoani i le toe faʻaleleia o le maketi tulaga; E le gata i lea, i le afa lona lua o le tausaga, o faʻaaliga tetele ma faʻaaliga e fesoʻotaʻi ma faʻaaliga faʻaalia o le LED, faʻapea foʻi ma gaioiga eseese a atinaʻe, ua amata foi, lea e faʻaleleia ai le gaioiga o le maketi, le tafe o poloaiga ma oloa, ma le toe faʻaleleia atoatoa o le faʻaaliga faʻaalia LED . E ui lava o le faʻamoemoe mo le afa lona lua o le tausaga e lelei, ona o le malosi tele o le maketi faʻaalia o le LED a Saina, o le vaivai le faʻaosofia o le sui, ma le faʻatapulaʻaina o faʻasalalauga faʻasalalauga a le au faʻasalalauga, e faʻamoemoeina o le aofaʻiga o le maketi i le lona lua. o le afa o le tausaga o le a faʻateleina pea. O le si'itia, fa'aitiitia le fa'aitiitia ma le fa'asologa o le toe fa'aleleia atoatoa o le a aliali mai.

https://www.szradiant.com/application/

O le fa'aaliga fa'aalia o le fa'aaliga tauvaga ua suia, ma ua fa'atupula'ia le fa'atonuga o maketi

O le maketi fa'aaliga LED a lo'u atunu'u o se maketi fa'ato'a tumu ma maualuga le fa'atauva. I nai tausaga ua tuana'i, a'o fa'aauau pea ona pa'u le tau o lo'o moli i luga, ua fa'aauau ai fo'i ona pa'u le tau o le au gaosi oloa i lalo, ma ua pa'u atu ai kamupani mata i se li'o mata'utia o tauvaga tau maualalo. I le taimi nei, o faʻaaliga faʻaalia LED a Saina o loʻo i se tulaga faʻaletonu o le vaivai o tupe maua mai le fale gaosi lamepa i luga i le pito i lalo o le fale gaosi masini atoa. O le au gaosi lamepa i luga e muamua ona fetuutuunai, lea o le a aumaia ai luitau i le puleaina o tau o le gaosiga atoa o lau. O loʻo faʻamoemoe e faʻalauiloaina le fetuunaiga o le faʻataʻitaʻiga tauvaga i lalo ma faʻaumatia se vaega o kamupani, ma faʻateleina ai le faʻaogaina o maketi o kamupani i lalo. I le taimi lava e tasi, ona o le fesuisuiai o le siʻosiʻomaga o le macro o le lalolagi, o le maketi faʻaalia o le LED o le lalolagi ua faia ni suiga tetele. O itulagi Europa ma Amerika, lea sa avea muamua ma maketi tetele masani, ua le mafai nei ona faʻagasolo a latou gaioiga tau maketi; o loʻo faʻatupulaʻia le maketi a Asia i Sautesasae, ae o tupe mama e vaivai , Faʻatasi ma le maualalo o manaʻoga mo faʻaaliga LED i lenei eria, o le a faʻapotopotoina foi se numera tele o kamupani mata LED e faʻamalosia le tauvaga maketi i le itulagi. O le mea lea, i le afa lona lua o le tausaga, e tatau i tagata gaosi oloa ona mafaufau pe faʻafefea ona fetuutuunai a latou fuafuaga i se suiga vave o le siosiomaga e faʻamautu ai le tauvaga.

https://www.szradiant.com/application/

Ta'e le lagona tumau o fa'aaliga fa'ale-aganu'u fa'aalia ma fa'atūina se fa'aaliga fa'atupu fa'anatura fa'atupu fa'anatura fa'atupu fa'anatura LED fa'avasega. Faʻatasi ai ma le faʻaauauina o atinaʻe fou ma faʻaaliga faʻatekonolosi LED, faʻatautaia e le galu 5G, o le faʻaaliga o le LED ua sili atu nai lo le faʻaogaina masani. E le gata ina faʻaaogaina mo le faʻaalia o mea, ae faʻapea foʻi ma se masini poto faʻaofuofu malulu, E mafai foi ona tuʻufaʻatasia ma tekonolosi XR e fatu ai se metotia faʻasaienisi ma tekonolosi i le lumanaʻi. O le mea lea, o le faʻaaliga LED i le lumanaʻi o le a faʻalauiloaina i le itu o le tele o vaaiga ma le tele o talosaga. I le avea ai o se taulaga taua o le faʻaaliga atamai, faʻaalia le faʻaalia o le LED o le a tosina mai ai le tele o faʻaaliga faʻaalia e pei o LCD masani ma kamupani malupuipuia e auai, faoa le tele-screen ports ma tagata faʻaoga, ma o le a faʻaosoina ai foi le faʻaauauina o le atinaʻeina o le faʻatauvaʻa o faʻaaliga LED. O le mea lea, o le fa'atuina o se fa'atupu fa'anatura fa'anatura fa'atusa fa'atasi ma tagata fa'aoga e avea ma autu o le a taua tele i le lumana'i fa'atauvaga fa'atauva'a.

Faʻamalosia le faʻatulagaina o auala i luga ole laiga ma faʻalauiloa auala eseese tau maketi. I le taimi o le faʻamaʻi, na suia foʻi amioga a tagata faʻatau ma o latou fale. Fa'asalalau fa'asalalau ma fa'atauga i luga ole laiga sa avea muamua ma auala taua tau maketi i le amataga o le fa'ama'i. I le vaitau o le faʻamaʻi, e ui lava ina toe amata le tele o gaioiga, nofoaga O le tatalaina o le tasi i le isi e le o lona uiga o gaioiga maketi ua toe suia mai luga ole laiga i luga ole laiga. E le gata i lea, ua atia'e le aganuu a lo'u atunuu i luga o le initaneti. I tausaga talu ai nei, o le aofaʻi o laina i luga ole laiga i le maketi faʻaalia o le LED ua faʻatupulaia tele, ma o loʻo i ai se tulaga faʻatauvaʻa faʻapitoa-telefoni. O le mea lea, e fautuaina ai le au gaosi oloa e faʻaogaina auala i luga ole laiga, taumafai e suʻesuʻe auala eseese tau maketi, taulaʻi i le maketiina o alalafaga, taulaʻi i le faʻavaeina ma le faʻaogaina o kulupu fiafia, ma faʻaleleia aʻafiaga o le liua o tagata.

https://www.szradiant.com/application/

Alu ese mai le mailei o tauvaga tau maualalo ma saili se tulaga manumalo-manumalo i le alamanuia. I le taimi o le faʻamaʻi, ona o le faʻaitiitia o le aofaʻi o le maketi faʻaalia o le LED, ina ia maua ai le tele o sea maketi, o faʻaaliga laʻititi laʻititi o le LED ma le maualuga o tupe maua ua amata foi ona tipiina tau ma auai i se tauvaga tau vaivai. Ae ui i lea, o tauvaga tauaso-maualalo-tau e le faʻaogaina i le atinaʻeina lelei o le alamanuia. A'o fausia e le au gaosi lamepa lamepa se laufanua fa'atauva o tauvaga tetele, e fa'amoemoeina o le a tu'uina atu e le au gaosi oloa afifi ua leva i tauvaga tau o le a avea tupe mama e avea ma iloiloga muamua, lea e noatia e oomiina tupe mama i luga, lea e mafai ona fa'ato'ilalo ai le tau. tau o le pito i lalo screens atoa. Fetuunaiga. O le mea lea, e manaʻomia e kamupani faʻapipiʻi LED ona faʻafetaui lelei le fausaga o oloa, faʻavavevaveina le faʻalauiloaina o mea fou faatekinolosi oloa, faʻateleina le tau faʻaopoopo o oloa, oso ese mai le mailei o tau maualalo, ina ia maua ai tupe mama, ma iu ai ina ausia se manumalo-manumalo. tulaga i le alamanuia.

https://www.szradiant.com/application/

E ui lava o le maketi faʻaalia o le LED e leʻi faamalieina i le afa muamua o le tausaga, o le toe amataina o fale tifaga eseese ma faʻataʻitaʻiga mai ia Me, faʻapea foʻi ma le toe faʻaleleia o faʻaaliga eseese ma gaioiga faʻapisinisi i le afa lona lua o le tausaga, na fesoasoani i le faʻaleleia atili o talitonuga i le maketi fa'aaliga LED. Faʻafeiloaʻi i le utaina o kamupani faʻaalia LED. E le gata i lea, i le afa lona lua o le tausaga, o le tele o kamupani na faʻatuina atu oloa fou faʻaletausaga, lea e faʻamalosia ai foi le faʻateleina o le manaʻoga. O le mea lea, i le aotelega, o le maketi faʻaaliga LED e faʻamoemoe e toe faʻaleleia i le afa lona lua o le tausaga.


Taimi fa'asalalau: Sep-23-2020

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma auina mai ia i tatou