Va'aiga lautele o fa'aaliga fa'aaliga LED i nofoaga fa'afiafia i le lumana'i

Faʻatasi ai ma le matua o oloa faʻaaliga faʻaalia atoa-lanu, o le tele o faʻaaliga LED o loʻo faʻaaogaina i le faʻaaliga pito i tua o le tulaga ma le faʻaaliga faʻasalalauga ola, ma isi mea, ma avea ma mea faʻapipiʻi talafeagai mo nofoaga tetele. Aemaise lava, o le tulaʻi mai o mata faʻapitoa e mafai ai ona faʻapipiʻi nisi faʻaaliga LED. O lenei "fetuuna'i" vaega e faia ai le fa'apipi'iina o oloa, o le fa'atinoina o nisi o a'afiaga fa'apitoa, ma nisi mea fa'apitoa fa'apitoa e mafai, ma fa'alauteleina fa'aaliga fa'aaliga LED.
I nai tausaga ua tuanaʻi, ua tuʻuina atu ai e le faʻaaliga faʻaaliga le faʻatonuina o le faʻatonuga o le avanoa sili atu, ma ua avea ma mafuaʻaga taua e mafua ai ona fiafia oloa LED e "matai". Fa'auluina e le Olimipeka talosaga ma le Spring Festival Gala case, LED faʻaali ua avea ma faiga autu o le tekinolosi LED faaaogaina i tulaga inisinia. Faatasi ai ma le faʻaleleia atili o le faʻaalia o le faʻaaliga o le faʻaaliga o le LED ma le faʻatinoga o le dot pitch, o le faʻaogaina o mata o mata LED i nofoaga tetele i fafo ma nofoaga e vaʻavaʻai ai i totonu ua faia ai se faʻalavelave tele. O le atinaʻeina o faʻaaliga LED i le maketi faʻafiafiaga e le faʻatapulaʻaina i vaega vaega. I le taimi o le galuega, na amata ai ona tatalaina nisi oganuu fou mo faafiafiaga.

https://www.szradiant.com/application/

O maketi ua ulufale i
le Bar DJ station ua avea ma faʻailoga faʻapitoa faʻapitoa
I nofoaga faʻafiafia ma faʻafiafiaga, faʻaaliga LED e masani ona faʻaaogaina i totonu o lobbies, façades koridor, façades pito i luga o atigipusa ma isi nofoaga faʻapitonuʻu, aemaise lava i pa, faʻataʻitaʻiga faʻailoga, disco, ma le hall mo moli mamanu elemene fou LED ua fa'aaogaina lautele fa'aoga. O le maualuga o le faʻaolaina o le malosi ma le umi o le ola o le LED e faʻaaogaina atoatoa i nofoaga paganoa ma faʻafiafiaga, e pei o le faʻamalama i fafo ma le puipui puipui puipui.
I le taimi nei, o kamupani LED faʻaaliga vaʻavaʻaia ua faʻasolosolo ona faʻaaogaina e fai ma puipui faʻaaliga i pa tetele maualuga, fale siva ma isi nofoaga faʻafiafiaga, ona o le faʻaalia o ata vitio o faʻaaliga faʻaalia o le LED e mafai ona faʻaalia ai se tulaga lelei tele ma luga ole siosiomaga, tuuina atu i tagata se aafiaga faateia malosi. Talu ai e mafai ona maua ai le malamalama, paolo ma lanu suiga e tusa ai ma le fati ma le pao, ma e mafai ona fausia ni aafiaga eseese o ata, e mafai ona setiina ai se miti faanenefu, pupula lilo, matagofie ma lanu felanulanuai moli, lea e fetaui ma le malamalama o le talaaga maualuga- fa'ai'u nofoaga fa'afiafia. O manaʻoga faʻapitoa o le moli i totonu e faʻaalia ai le faʻamalamalamaga o totonu e sili atu le tele ma faʻamalieina.
E le gata i lea, e leai se masalosalo o le DJ station o se faʻailoga o se pa ma se faʻailoga faʻailoga faʻatasi ai ma mea faʻapitoa. Faatasi ai ma le tula'i mai o fa'ailoga fa'apitoa fa'a-LED i tausaga talu ai, o le tu'ufa'atasiga fa'aaliga fa'aaliga fa'aalia e mautinoa lava e fa'aleleia atili ai le manaia o le pa DJ station. O le nofoaga faʻapitoa DJ faʻapitoa faʻatasi ma faʻaaliga LED i totonu o le pa na faʻafefe foi ma se matagi "iila".
O le taumafa fa'aletausaga o le fale gaosi oloa i lo'u atunu'u ua sili atu i le 20 piliona, e tusa ma le 1% o le fa'aaogaina o le auaunaga a le atunu'u, ma o le saoasaoa o le atina'e e 4% maualuga atu nai lo le alamanuia. I lenei fua faatatau, i le isi lima tausaga, o le a agai i luma le maketi o pisinisi a Saina i le 50 piliona yuan, ma o le maketi o alamanuia pa o le a maua ai se tulaga lelei tau atinae.

Sauni e ulufale i totonu o le fanua
Vitio mata lisi mana'oga i ata K nofoaga
O le ata tifaga K sa avea ma nofoaga vevela i pisinisi fa'afiafia i tausaga talu ai nei. O lona tulai mai ina ia mafai ona ola ma atiina ae i totonu o le KTV alamanuia, e foia ai le faafitauli o le avanoa avanoa o potu KTV, o nisi KTV ua suia potu avanoa i nofoaga laiti faafiafia e mafai uma ona pepese ma matamata ata tifaga.
E tusa ai ma faʻamaumauga talafeagai, o loʻo i ai nei i le taimi nei e sili atu i le 800,000 tele-maketi KTVs i le atunuʻu, ma o latou avanoa avanoa potu i le va o le 20% -25%. I le averesi, 5-10 potu e avanoa i KTV taʻitasi. Ole numera o potu avanoa e mafai ona oʻo atu ile 5 miliona. Afai o nei potu e sili atu i le 5 miliona ua liua e avea ma fale tifaga mo le matamata i ata tifaga, mai le vaaiga o tau suiga, o potu taʻitasi e tau 20,000 yuan mo le toe faʻaleleia o meafaigaluega, faʻatasi ai ma le tau o teuteuga ma sui o sofa, ma o loʻo i ai se maketi e sili atu nai lo 100 piliona yuan. le aofaiga.
Mo le taimi nei, o le tau o loʻo faʻaletonu pea mo le faʻaalia o le LED e ulufale atu ai i le ata lafoia K maketi, ae o le mea tonu lava lea na mafua ai le manaʻomia o le lisi o mataʻitusi LED. Na taʻua e Zhang Xiaokun, Failautusi Aoao o le Shenzhen Entertainment Industry Association: “I nai tausaga ua tuanaʻi, o le tele o nofoaga o faafiafiaga na faaaogā ai le siʻosiʻomaga mata e matamata ai i tifaga ma usu le K, e maua ai e tagata faatau se vaaiga fou. Faʻatasi ai ma le teuteuga o le tele o KTV nofoaga mai le lobby O le faʻatonuga o le atinaʻeina o fale, i le taimi nei o loʻo i ai ni nai fale laiti ma feololo, o lenei mea e fetaui ma manaʻoga o le suiga o pa ata tifaga, ma ua faʻatupuina ai le manaʻomia o le lisi mo faʻataʻitaʻiga o le LED. ”
Ae ui i lea, e mafai ona tatou mafaufauina o le manuia o le ulufale atu o faʻaaliga LED i le ata tifaga K maketi i le lumanaʻi atonu o se faʻalavelave mo faʻaaliga LED e ulufale atu ai i le maketi tifaga. I aso ua tuanaʻi, o loʻo faʻatalanoaina e le alamanuia le manatu pe mafai ona ulufale faʻaaliga LED i le fale tifaga, ae i le faʻaopoopoga i le tau, o le le faalauaiteleina o ana faʻatagaga o se faʻailoga e faʻatapulaʻaina ai le ulufale atu o faʻaaliga LED i totonu o le fale tifaga, ae faʻatasi ai ma le tulaʻi mai o le ata lafoia K, atonu e mafai ona avea lenei mea ma se faʻaaliga faʻapitoa o le faʻaalia o le LED e ulufale atu i se maketi "cinema".

Va'ai faalemafaufau i se fa'aaliga fou
fa'afiafia mata fa'a LED i nofoaga mata'utia KTV
Fa'atasi ai ma le pa'u o le KTV maketi, o le tele o nofoaga fa'aleaganu'u KTV o lo'o suia a latou fa'ata'ita'iga pisinisi ma su'e ni tupe maua fou. I le faaopoopo atu i le ata ata K, o le KTV panoramic ua avea ma faʻailoga o le faʻaleleia ma le suiga o le KTV i tausaga talu ai nei.
O lo'o malamalama o oloa fefa'asoaa'i fa'avae eleele na fa'aaogaina i vaega i fafo atu o le KTV i le tele o tausaga ua mavae, ma ua i ai le fa'amatalaga fa'apitoa o fegalegaleaiga i le va o tagata ma mea vitiō e ala i feso'ota'iga su'esu'ega. Peitai, ona o le taugata tele, ua le mafai ai ona ulufale atoatoa i le KTV. alamanuia.
Ae ui i lea, o le faʻaaogaina o oloa faʻapipiʻi LED i KTV e seasea lava, aua o oloa e mafai ona vaʻaia i aso ua tuanaʻi o loʻo i totonu uma o nofoaga tatala o nisi o faleoloa tetele, e pei o le World Trade Center i Beijing ma Wanda Plaza i. Guangzhou. E taugata tele le tau, ae e manaia E to'atele naua tagata e matamata. I le taimi nei, e leai se KTV o le a teu faʻafaigaluegaina le tele o tupe e fausia ai lenei oloa mo se faʻalo i le alalaupapa, ae mafai e le KTV panoramic ona iloa lenei galuega ofoofogia ma se tau laʻititi laʻititi.
I le tulaga masani, o oloa faʻapipiʻi LED o le KTV panoramic e manaʻomia le faʻatinoina o le fuafuaga i le taimi o le KTV teuteuga. O le pito i luga o le alalaupapa ma le puipui o le alalaupapa e manaʻomia ona faʻatulagaina e pei o ni faʻataʻitaʻiga mama, ina ia mafai ona iloa le vaaiga panoramic o le alalaupapa ma le puipui puipui. , O le mata o mea o loʻo faʻatulagaina o le a foliga matagofie tele i lona atoaga, ma pe a ui atu se tasi i le alalaupapa, o le ae mauaina se aafiaga panoramic ma faateia.
E ui lava o le tau o loʻo iai nei o loʻo faʻalavelaveina ai le atinaʻeina o faʻaaliga faʻaalia o le LED, faʻatasi ai ma le alualu i luma o tekinolosi, o le tau o faʻaaliga faʻaalia o le LED ua paʻu, ma o oloa e pei o faʻamalama fola o le fola o le LED ma faʻamalama o le lagi o le a aoga foi i KTVs panoramic. .


Taimi meli: Feb-22-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma auina mai ia i tatou