O le olaga atoa o malamalama manino TAITAIINA 100,000 itula moni? O a ni mea taua e aʻafia ai le olaga atoa o le malamalama LED malamalama?

O pupuni malamalama manino e pei o isi oloa eletise, e iai le olaga atoa. E ui lava o le teori manatu o le LED o 100,000 itula, e mafai ona galue mo le sili atu i le 11 tausaga e tusa ai ma le 24 itula i le aso, 365 aso i le tausaga, ae o le moni tulaga ma faʻamatalaga faʻavae e sili atu ona leaga. E tusa ai ma fuainumera, o le ola o le malamalama TAITAIINA lau i luga o le maketi e masani 4 ~ 8 tausaga, o le malamalama TAITAIINA lau e mafai ona faʻaaogaina mo le sili atu 8 tausaga sa sili lelei. O le mea lea, o le ola o le malamalama malamalama TAITAIINA o 100,000 itula, lea e sili ona ausia. I le tulaga moni, e lelei le faʻaaoga o itula 50,000.

O mea taua e aʻafia ai le ola o le  malamalama malamalama TAITAIINA  o totonu ma fafo mea. O mea i totonu e aofia ai le faʻatinoina o vaega lautele, o le faʻatinoina o moli uila-emitting masini, ma le lelava teteʻe o oloa. O le i fafo siosiomaga transparent LED screen working environment.

1. Aʻafiaga o vaega lautele

I le faʻaopopoina o moli uila, o le malamalama malamalama TAITAIINA faʻaaogaina foi le tele o isi vaega lautele, e aofia ai laupapa matagaluega, palasitika fale, fesuiaʻi o sapalai o le eletise, fesoʻotaʻiga, chassis, ma isi. faʻaititia O le mea lea, o le umi o le olaga o se manino faʻaaliina fuafuaina e le olaga o le sili ona taua vaega o le sili ona puʻupuʻu. Mo se faʻataʻitaʻiga, Taʻitaʻi, fesuiaʻi o le paoa sapalai, ma uamea casing ua filifilia uma e tusa ai ma le 8-tausaga tulaga masani, ma le puipuia gaioiga faʻagaioiga o le matagaluega laupapa mafai na ona lagolagoina lana galuega mo 3 tausaga. A maeʻa le 3 tausaga, o le a faʻaleagaina ona o le ele, ona mafai lea ona tatou mauaina se fasi pepa malamalama mo le 3 tausaga mo le olaga.

2. O le aʻafiaga o moliuila Taʻitaʻiina masini faʻaalia

O moli moli moli e sili ona taua ma malamalama ile vaega ole susulu malamalama. Mo moli moli aila, o faʻailoga nei e masani lava: faʻatamaiga uiga, faʻafouina ausa e le mafai ona feʻaveaʻi aisa, ma le teteʻe atu a UV. Afai o le  malamalama malamalama LED gaosi oloa  iloiloina le faʻatinoina o le moli moli LED, o le a faʻaaogaina i le manino laupepa, lea o le a taʻitaʻia ai i le tele o numera lelei faʻalavelave faʻafuaseʻi ma matua afaina ai le ola o le malamalama TAITAIINA lau.

3. Oloa vaivai lelava aafiaga

O le aneti-lelava gaioiga o manino malamalama TAITAIINA oloa faalagolago i le gaosiga gaioiga. O le teteʻe-lelava faʻatinoina o le module faia e le matitiva tolu-faʻamaoniga togafitiga gaioiga e faigata ona mautinoa. A o le vevela ma sūsū suia, o le puipuia luga o le matagaluega laupapa o le a taʻe, mafua ai i le faʻaititia o le puipuiga gaioiga.

O le mea lea, o le gaosiga gaioiga o le manino TAITAIINA lau o se vaega taua foi i le fuafuaina o le olaga o manino lau. O le gaosiga o gaioiga e aofia ai i le gaosiaina o le malamalama manino aofia ai: vaega teuina ma pretreatment gaioiga, ogaumu luga-ogaumu, tolu-faʻamaonia gaioiga, ma le faʻamamaina faʻamauga faiga. O le aoga o le gaioiga e fesoʻotaʻi ma mea filifilia ma le fua faʻatatau, faʻatonu le faʻatonutonu ma le lelei o le tagata faʻagaioia. Mo le tele malamalama malamalama TAITAIINA gaosiina, o le faʻaputuputuina o le poto masani e taua tele. O se fale gaosi ma le tele o tausaga o le poto masani o le a sili atu ona lelei i le puleaina o le gaosiga gaioiga. .

4. Le aʻafiaga ole siosiomaga o galuega

Ona o le eseʻese faʻaogaina, o tulaga galue o malamalama manino vaʻaiga eseese lautele. Mai le siosiomaga manatu o le vaʻaiga, o le vevela i totonu o le vevela eseʻese e laʻititi, leai se timu, kiona ma ultraviolet malamalama; le eseʻesega vevela vevela i fafo e mafai ona oʻo atu i le 70 tikeri, faʻatasi ai ma le matagi ma le la ma le timu. O le siʻosiʻomaga faigata o le a faʻateteleina le matua o le malamalama pupula, o se taua elemeni afaina ai le olaga o le manino pupuni.

https://www.szradiant.com/products/transparent-led-screen/
https://www.szradiant.com/products/transparent-led-screen/
https://www.szradiant.com/products/transparent-led-screen/

O le olaga o le malamalama malamalama LED o loʻo fuafuaina e le tele o mea taua, ae o le iʻuga o le ola mafua mai i le tele o mea mafai ona faʻaauau pea faʻalauteleina e le suia o vaega (pei o le fesuiaʻi o sapalai o paoa). E le mafai ona suia LED i se aofaiga tele, o lea la a oʻo ina le ola LED, o lona uiga o le iʻuga o le olaga o le manino lau. I se uiga mautinoa, o le ola o le LED fuafuaina le ola o le manino lau.

Matou te fai atu o le LED olaga atoa fuafuaina le olaga atoa o se malamalama manino, ae le o lona uiga o le ola LED e tutusa ma le olaga atoa o se manino malamalama. Talu ai o le malamalama manino e le galue i atoaga avega i taimi uma pe a le manino pupuni o loʻo galue, o le malamalama pupuni tatau ona i ai le olaga atoa o 6-10 taimi o le ola o le TAITAIINA pe a o le vitio polokalama e masani ona taina. O le galue i se paʻu maualalo e mafai ona umi atu. O le mea lea, o le manino pupuni o le ituaiga TAITAIINA mafai ona tumau mo le tusa 50,000 itula.

Faʻafefea ona faʻaauau ai le malamalama manino TAITAIINA umi?

Mai le faʻatauina mai o mea masani i le faʻatusatusaina o le gaosiga ma le faʻapipiʻiina o gaioiga, o le faʻaaogaina o moli faʻaali atu TAITAIINA o le ai ai se sili aʻafiaga. O le ituaiga o vaega eletise e pei o moli moli ma ICs, i le tulaga lelei o le fesuiaʻi o sapalai o le eletise, o mea tuusaʻo uma ia e afaina ai le ola o moli tetele a le LED. A o fuafuaina le poloketi, e tatau ona tatou faʻamaotiina le tulaga lelei o le faʻatuatuaina moli moli LED, lelei igoa lelei o le fesuiaʻi o le paoa sapalai, ma le faʻapitoa ituaiga ma faʻataʻitaʻiga o isi mea mata. I le faʻagasologa o le gaosiga, e tatau ona e faʻalogo i metotia anti-static, e pei ole ofuina o aneti-static mama, ofuina o anti-static ofu, filifilia o se efuefu leai se aoga ma laina gaosi e faʻaititia ai le faʻaletonu fua. Ae e te leʻi tuua le falegaosimea, e tatau ona mautinoa le matua tausaga i le tele e mafai ai, ma o le fale gaosi pasi pasia o 100%. I le faiga o felauaiga, o le oloa e tatau ona teuina, ma le afifi tatau ona vaivai. Afai o lafoina, e tatau ona puipuia le vai oona hydrochloric acid.

I se faʻaopopoga, o le tausiga o aso taʻitasi o le malamalama TAITAIINA lau e taua foi, masani ona fufulu le efuefu faʻaputuputu luga o le lau, ina ia le aʻafia ai le vevela dissipation gaioiga. A taʻalo faʻasalalauga mea, taumafai e aua le i paʻepaʻe atoa, atoa lanumeamata, ma isi mea mo se taimi umi, ina ia aloese ai le taimi nei amplification, uaea faʻavevela ma puʻupuʻu matagaluega toilalo. A e taalo i se aso malolo i le po, e mafai ona fetuʻunaʻi le pupula o le pupuni e tusa ai ma le susulu o le siʻosiʻomaga, e le gata e sefe ai le malosi, ae faʻapena foi le umi o le ola tautua o le LED faʻaali.


Taimi meli: Iul-15-2020

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma auina mai ia i tatou