Ua tatalaina e Saina le vaitau o le mata tele ata tifaga LED

I le 2023, ina ua uma ona talepeina le 10 piliona pusa pusa faʻailoga i totonu o le masina e tasi, o ata Saina o le a faʻaauau pea ona faia ni laa tetele.I le aso 2 o Fepuari, o le pusa pusa o le "The Wandering Earth 2" na talepeina le 3 piliona faʻailoga.O lenei galuega, na suia mai le uluai tala a le tusitala o Liu Cixin, ua tosina mai ai le gauai faapitoa i Saina.I le tele o fale tifaga faava o malo ma ata tifaga LED, ua iloa ai o loo filifili le au maimoa e fiafia i lenei aafiaga vaaia blockbuster i se auala e sili atu ona masani o le matamata i ata tifaga, ma i le taimi lava e tasi e molimauina se isi node fou o le pito i luga o galuega talafatu faasaienisi i totonu o aiga.

Faatasi ai ma le televave o le atinaʻeina o tekinolosi faʻaonaponei, o le faʻaaogaina faʻapitoa o masini faʻataʻitaʻiga ata tifaga o loʻo feagai foi ma suiga tetele.O ata tifaga ua alu ese mai le leoa i le leo, mai le uliuli ma le paepae i le lanu, mai le ata tifaga i le numera.Mo le sili atu ma le selau tausaga, o le faʻaaogaina o tekinolosi fou ua faia suiga fou, ae o le foliga o le faʻataʻitaʻiga e faʻatapulaʻaina lava i mafaufauga faʻapitoa.O lona uiga, o le ata tifaga e faʻataʻitaʻiina mai le masini komepiuta i le lau, ona faʻaalia lea mai le lau i mata o le au maimoa.O le tula'i mai o le fa'aogaina o ata tifaga fa'afuainumera LED e suitulaga ai le auala fa'aleaganu'u fa'aleaganu'u fa'atasi ma le fa'aalia o le malamalama fa'aalia, lea ua fa'ateleina le alualu i luma i le susulu, toe gaosia o lanu, fa'atusatusaga uliuli-ma-pa'epa'e, ma le fa'avavevave, lea o se oso i luma i le fa'amoemoe. tekinolosi.

Tausamiga vaaia maualuga."O matou o le muamua i Shanxi, o le lona lima i Saina i Matu, ma le 31st vaega o masini faʻataʻitaʻiga ata tifaga LED i Saina. I le taimi o le Spring Festival, sa masani ona matou faʻatulagaina mo le tatalaina o le "The Wandering Earth 2". Le aofaʻi atoa o le auai. fua faatatau o lenei faletele ua oo atu i le sili atu i le 70%. O le tupe maua a le ofisa pusa e sili atu i le 300,000, ona o loʻo i ai pea i le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, ma o le tau o le tiketi e tumau pea i le tutusa ma isi faletele. :1, e mafai e le au maimoa ona iloa le tolu-dimensional opeopea ata 3D, ma o le lagona ina ua uma ona matamata i ai e faateʻia ai, o le mea e sili ona talanoa e uiga i mata e mafanafana, ma o nisi o le au maimoa ma paaga mai isi nofoaga o mai iinei ma le faamemelo, mo se faataitaiga, na asiasi mai le filifili fale mataaga i Changzhi."

Pe a faatusatusa i fale tifaga masani, lea e taʻalo foi "The Wandering Earth 2", o le susulu o le fale tifaga LED e sili atu le maualuga nai lo isi fale tifaga, o lanu e sili atu ona tumu, ma o le ata e sili atu ona moni.Ua fa'aitiitia le vaivai o le va'aiga, ma o le fa'aaliga moni o le va'aiga e matua fa'alelei.Mo nisi o vaaiga tetele i le ata, e pei o le vaaiga mataʻina lea o le a paʻu ai le otaota o le masina i le lalolagi, o lenei fale tifaga e iloa atoatoa ai le mata le lava-mata 3D aafiaga vaaia, fatuina se lagona moni o le vateatea.E tusa ai ma le saunoaga a Yang Lin, le pule sili o le fale tifaga, o le HeyLED digital cinema hall o Causeway Bay International Cinema sa fausia faatasi e Shanxi Film Co., Ltd. ma Causeway Bay International Cinema.Na faʻatupeina le 2 miliona aʻo leʻi oʻo i le Spring Festival e faʻafeiloaʻi ai, ma le faʻamoemoe e saofagā i tagata matamata ata tifaga i lo matou itumalo.

1ae73dd2

Na taʻua patino foʻi e le Pule Yang o le fale tifaga HeyLED na latou faʻalauiloaina ei ai aia tatau faʻapitoa tau le atamai o polokalama faakomepiuta ma meafaigaluega, ma o lenei tekinolosi na pulea e ituaiga mai fafo i le lua tausaga talu ai, ma o lona tau maualuga na faʻavaivaia ai le tele o fale tifaga."Faatasi ai ma lenei lau, o le a faʻalauteleina galuega a le fale tifaga. I le lumanaʻi, e mafai foi ona faʻaaogaina e faia ai faʻaaliga tautala, faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, tauvaga eletise, faʻasalalauga tuusao o konafesi, ma isi. Taiyuan Causeway Bay International Cinema o le a tuʻufaʻatasia foi lenei. fa'agata fa'atekonolosi e fau ai se fale fa'afiafia 'fa'afiafiaga'."

"E tusa lava po o le a le tau, o le ata tifaga LED e toetoe lava o le filifiliga sili lea mo le 'faʻaititia o le faʻaletonu', 'tofi lelei', 'faʻateleina le faʻateleina', ma le 'tulaga tulaga ese'."O le manatu lea o le alamanuia i ata tifaga LED O se punavai o le mautinoa o le mata.Ma faʻatasi ai ma le atinaʻeina o tekinolosi laiti ma micro LED i tausaga talu ai, ma le faʻaauauina o le fua faʻatatau o le maketi faʻaaliga LED, o le tau o faʻaaliga faʻaalia o le LED o loʻo faʻaitiitia i se saoasaoa faʻavave.

https://www.szradiant.com/flexible-led-screen-products/

E mafai ona iloa e tatau ona susulu le maketi i le lumanaʻi o ata tifaga LED.I le taimi nei, ona o le tau o oloa, o le paʻu i lalo o le fale tifaga i lalo o le pale fou, ma le faatosinaga o masaniga taumafa, o le atinaʻeina o ata tifaga LED e manaʻomia pea le "taulimaina faʻapitoa".Ave Nanjing Luopu e fai ma faʻataʻitaʻiga, o le faʻaogaina o faʻamalama o le LED i lona faʻaogaina o le faʻaogaina o le mata ma le lele o le fale mataʻutia ua lauiloa e le tele o tagata faʻatau-o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻailoga fou i panetariums ma le saienisi ma tekonolosi falemataʻaga, o le aoga o le faʻaogaina o mata o le LED ua avea ma se maliega i le lalolagi atoa.Mo se isi faʻataʻitaʻiga, o potu o tamaiti i nisi o fale tifaga ma fale tele-galuega e fetaui ma gaioiga a le au e pei o faʻaaliga ua faʻaaogaina foi le faʻaogaina o le tele o le mata o le LED e tuʻuina atu ai le taʻaloga atoa i le lelei o mata o le LED e mafai ona fetuunai i totonu o se maualuga maualuga. fa'aalia le susulu.

Mo le atinaʻeina o ata tifaga LED, e taua tele le taʻua o le tekonolosi autu o faʻaaliga faʻaaliga mo faʻataʻitaʻiga ata tifaga masani e masani lava ona tuʻuina atu e le kamupani Amerika TI, ma o oloa e masani lava ona tuʻuina atu e kamupani Europa, Amerika ma Iapani.Ae ui i lea, o le faʻaaliga tele-screen LED o se oloa fou lea e "taʻimua i le lalolagi" mo kamupani Saina e tusa ai ma le filifili pisinisi, tekinolosi autu, maketi ma le gaosiga.Afai e fa'asalalauina fa'aaliga ata tifaga LED i luga o se fua tele, o lona uiga fo'i o le fa'atupuina o le maketi masini masini ata tifaga o le a suia mai Sisifo i Sasa'e.


Taimi meli: Feb-17-2023

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou