LED-skjerm vanlig terminologi - forstår du?

Med den raske utviklingen av LED-skjermteknologi, viser LED-skjermprodukter diversifisert utvikling. Dagens LED-skjermer er mye brukt i forskjellige bransjer. For nybegynnere brukes imidlertid mange tekniske termer for LED-skjerm. Jeg vet ikke, så hva er de vanlige tekniske begrepene for LED-skjermer?

LED-lysstyrke: Lysstyrken til en lysdiode uttrykkes vanligvis av Luminous Intensity i enheter av Candela cd; 1000ucd (mikro-candela) = 1 mcd (haug candela), 1000mcd = 1 cd. Lysintensiteten til en enkelt LED for innendørs bruk er vanligvis 500ucd-50 mcd, mens lysintensiteten til en enkelt LED for utendørs bruk generelt skal være 100 mcd-1000 mcd eller til og med 1000 mcd eller mer.

LED-pikselmodul: LED-lampene er ordnet i en matrise eller et pennesegment, og er prefabrikkerte i standardstørrelsesmoduler. Innendørsskjermen som ofte brukes 8 * 8 pikselmodul, 8 ord 7-segment digital modul. Utendørsbildepikselmodulen har spesifikasjoner som 4 * 4, 8 * 8, 8 * 16 piksler. Pikselmodulen for den utendørs skjermen blir også referert til som en toppmodul for hver topp, fordi hver piksel består av to eller flere LED-rørbunter.

Pixel og Pixel Diameter: Hver LED-lysemitterende enhet (prikk) som kan styres individuelt i en LED-skjerm, kalles en piksel (eller piksel). Pikseldiameteren ∮ refererer til diameteren på hver piksel i millimeter.

Oppløsning: Antall rader og kolonner med LED-skjermpiksler kalles oppløsningen til LED-skjermen. Oppløsningen er det totale antall piksler i skjermen, som bestemmer informasjonskapasiteten til en skjerm. 

Grå skala: Grå skala refererer til i hvilken grad lysstyrken til en piksel endres. Gråskalaen til en primærfarge har generelt 8 til 12 nivåer. For eksempel, hvis grått nivå for hver primærfarge er 256 nivåer, for en dobbel primærfargeskjerm, er skjermfargen 256 × 256 = 64K farge, som også kalles en 256 fargeskjerm.

To primære farger: De fleste LED-fargeskjermer i dag er doble primærfargeskjermer, det vil si at hver piksel har to LED-matriser: en for den røde die og en for den grønne die. Pikselet er rødt når den røde døren lyser, den grønne er grønn når den grønne døren lyser, og pikslen er gul når den røde og grønne døren lyser samtidig. Blant dem kalles rød og grønn primærfarger.

Fullfarge: rød og grønn dobbel primærfarge pluss blå primærfarge, de tre primærfargene utgjør fullfarge. Siden teknologien for å danne fargede blå rør og rene grønne matriser er moden, er markedet i utgangspunktet fullfarge.

SMT og SMD: SMT er overflatemontert teknologi (forkortelse for Surface Mounted Technology), som for tiden er den mest populære teknologien og prosessen i elektronikkmonteringsindustrien; SMD er en overflatemontert enhet (kort for Surface montert enhet)


Post time: May-04-2020

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send det til oss