Aisea e le mafai ai ona vevela le mata fe'avea'i LED?

A'o fa'atuputeleina le maketi fa'aaliga fa'aaliga ta'ita'i, o lo'o fa'atupula'ia atili ana oloa fa'asoa, ma fa'aalia le fa'aaliga LED fetu'una'i o se tasi oi latou. Ae ui i lea, o oloa vaevaega tutusa o faʻaaliga faʻaalia o le LED, faʻailoga faʻailoga o le taʻavale , faʻaaliga faʻamalama malamalama o le LED, foliga faʻapitoa faʻapitoa ma isi oloa ua faʻafeiloaʻi uma e le maketi, ae o lau faʻaogaina o le LED ua avea ma tulaga faʻapitoa talu ona latou na sau i fafo. E manino lava na ausia le mea sili ona mata'utia i foliga, e le pei o le pupula e pei o le mata pi'o. O le a tonu lenei mea?
"Mafai ona punou ma faʻaloloa", faʻatinoga tulaga ese
I aso ua tuanaʻi, o faʻaaliga faʻaalia o le LED sa matou masani ai sa faigata uma. E foliga mai e le mafai ona tuʻufaʻatasia faʻaaliga faʻaeletoroni ma le upu "malulu", ae o le tulaʻi mai o mataʻitusi LED fetuutuunai ua malepe ai lenei manatu. E le pei o fa'aaliga fa'ale-aganu'u o lo'o fa'aogaina mea fai alava tioata ma isi laupapa PCB ma'a'a, fa'aaliga fa'alelei fa'aogaina FPC fe'avea'i laupapa, ma e faia i mea pa'u e fai ai matapulepule ma atigi pito i lalo, fa'atasi ma se fa'asologa o mamanu fa'apitoa e pei o loka fa'apitoa ma feso'ota'iga. masini , Ina ia mautinoa le maualuga fetuutuunai o le faʻaaliga LED e faʻamaeʻa ai le fomu punou e le mafai ona ausia e isi mata masani.
E le gata i lea, o le auala faʻapipiʻi masani o galuega tetele e pei o le sikulima ma le faʻapipiʻiina o faʻavaa o le faʻaaliga faʻaalia o le LED masani, ae o le auala faʻapipiʻi o le faʻaogaina o le mata LED e faigofie e pei o le pipii o se fasi pepa i luga o le puipui. Ona o lona mamafa mama, fetuutuunai lau LED e tele lava ina faʻapipiʻiina e le magnet adsorption, faʻapipiʻi ma isi metotia, faʻafaigofieina le faʻapipiʻiina ma le faʻaogaina o le faagasologa, faʻatagaina tagata faʻatau e faigofie ona faʻamaeʻaina galuega faʻapipiʻi na o latou lava, faʻaitiitia ai le mamafa o le faʻaaogaina.
O lenei vaega e faigofie ai ona fa'aogaina pupuni fa'alelei o le LED pe a fa'afeagai ma nisi o fale e faigata ona fetaui lelei fa'aaliga fa'ale-aganu'u masani, e pei o puipui fa'aarc, koluma ma isi nofoaga fa'apitoa e le masani ai. Afai o le fa'aaliga masani o le LED e fa'apipi'i i luga o se puipui fa'a'o'o, e masani lava e tolu auala: fai le atigipusa i se siepi fa'atutusa ma fa'apipi'i; fai le atigipusa i se pusa pi'o ona so'o lea; faia se Unit faapitoa, ma le fausaga uʻamea o le tino lau e tatau foi ona faia i se arc. O nei metotia e tolu e le masalomia le faʻalavelave tele i le gaosiga ma le faʻapipiʻiina, ma o le faʻaogaina o le mata LED e sili atu ona faigofie nai lo isi. I le vaʻavaʻai i uiga o loʻo i luga, o le tele o faʻaoga faʻaoga o le faʻaogaina o mata o le LED o loʻo i ai foi nofoaga e sili atu ona foliga faʻapitoa, e pei o koluma faleoloa, pa, laasaga, ma isi.
I le faaopoopo atu i luga, fetuutuunai mata LED e sili atu ona lelei e pei o le tausia o le tasi-point, seamless splicing, ma le maualuga maualuga ma le faʻaolaina o le malosi, e le o maua i faʻaaliga faʻaalia masani.
Fa'agata fa'atekinisi, fa'atali mo se mea fou fou
O le a le mea e le mafai ai e le mata'itusi fetu'una'i o le LED ona iloa lelei e le maketi ma maua ai le tele o sea maketi? E leai se feso'ota'iga ma ona fa'afitauli fa'atekinisi o iai nei.
I le taimi nei, ona o mafuaʻaga faʻapitoa, o le manino o mataʻitusi LED fetuutuunai e matua maualalo ifo nai lo faʻaaliga faʻaalia masani. O le mea lea, o ata o loʻo faʻaalia e masani lava o faʻafiafiaga faʻapitoa nai lo vitio masani poʻo ata, lea e mafai ai ona fetuutuunai lau LED e le mafai lava ona ulufale atu i faʻasalalauga ma isi fanua, e tele lava ina faʻaaogaina mo fetuunaiga o le siosiomaga i pa, tulaga, faʻaaliga lavalava, ma isi. , talu ai o le fetuutuunai o le fetuutuunai mata LED e faavae i luga o le fetuutuunai o mea laupapa PCB lava ia, o le taimi lava o le punou ma le deformation o le lau fetuutuunai sili atu le faapalepale o le laupapa PCB, o le a mafua ai le faaleagaina o oloa, ma taunuuga o lenei faaleagaina. e fai si ogaoga. Ioe-o le a faʻaleagaina vaega uʻamea o le laupapa PCB, ma o le tausiga o le a matua faʻalavelave.
O lau fa'alelei LED o lo'o i ai pea i se tulaga le lelei i le maketi i fafo. Ina ia mautinoa le fetuutuunai, e le maualuga le mautu ma le puipuiga o le mata o le LED fetuutuunai e aunoa ma le atigi malosi. Mo fafo e le susu, e le pefu, maualuga le vevela, ma isi, e le mafai e le mataʻitusi LED fetuutuunai ona ausia atoatoa manaʻoga; e le gata i lea, o le lau i fafo e tele lava ina faʻapipiʻiina I le ogatotonu o le ea, o loʻo i ai tulaga maualuga mo le faʻamautu ma le maualalo o manaʻoga mo le fetuutuunai. E le mafai ona faʻapipiʻiina le auala faʻapipiʻi pe faʻapipiʻi i se tulaga maualalo maualalo. O le mea lea, e oʻo lava i fale o loʻo i ai puipui faʻafefe, e masani ona faʻaogaina e tagata arcs. Mata fa'atusa nai lo le mata fe'avea'i LED.
Ae ui i lea, o le mea pito sili ona taua e faʻalavelaveina ai lona atinaʻe o le maualuga o le gaosiga o tau, lea e faigata ona faʻaaogaina lautele. Aemaise lava, o nisi foliga faʻapitoa faʻapipiʻi lau e manaʻomia faʻapitoa faʻapitoa, ma foliga eseese e manaʻomia ai faʻamatalaga eseese o molds, lea e faʻateleina ai foi tau gaosiga geometrically. O le mea lea, o foliga faʻapitoa e seasea faʻaaogaina i le gaosiga.
Tele gafatia, lautele avanoa fa'aoga
I lenei auala, pe o iai le mata fe'avea'i o le LED e pei o se “ivi moa”? ioe e leai. I se isi itu, o lona atina'e e matua tele lava. Faatasi ai ma le alualu i luma ma le manuia o galuega faʻale-aganuʻu a loʻu atunuu ma le faʻateleina o gaioiga faʻaleaganuʻu, o le manaʻoga mo le faʻaogaina o mata o le LED o le a matua faateleina. E le gata i lea, o le lipoti lata mai o maketi o loʻo faʻaalia ai e oʻo atu i le 2021, o le a oʻo atu i le 15.7 piliona tala Amerika le fua faʻaalia o le LED i fafo, ma o le a tuputupu aʻe i se fua faatatau faʻaletausaga faʻaletausaga o le 15.9%, lea o le a sili atu pe itiiti ifo foi e fesoasoani i le faʻaogaina o mataʻitusi LED fetuutuunai.
I le lumanaʻi, o le maketi faʻaaliga o le a lautele atu, ma faʻaalia oloa faʻaalia e pei o faʻaaliga LED o le a suia ai nisi o oloa faʻamalosi ma ulu atu i totonu o faʻaoga masani ma lautele. E ui lava o le taimi nei fetuutuunai mata LED e faigata ona faʻafetaui atoatoa i fafo, e mafai foi ona tuʻuina i totonu o le tioata ma faʻaalia i fafo, aemaise lava lona vaivai, malamalama, ma faʻaogaina uiga faʻapipiʻi ma faʻapotopotoga, e maualalo manaʻoga faʻapitoa mo tagata faʻaoga ma sili atu. fa'alelei i le toe fa'asolo ma fa'aoga. I le lumanaʻi, afai e mafai ona faʻaaogaina mo le faʻaalia i fafo o tioata taʻavale ma tioata faʻamalama, poʻo nai lo faʻasalalauga oloa e pei o feʻau feʻau feʻaveaʻi, ma faʻaaogaina i nofoaga e sili atu le maaleale, o le maketi foi e matua tele. E le gata i lea, o le mata fetuutuunai e maualuga le fetaui i le fale ma e sili atu ona faʻaogaina i le vaʻai mai le tele o itu nai lo faʻaaliga masani LED. Afai e mafai ona faʻaleleia atili le manino, atonu e le mafai ona suia le faʻaaliga faʻaalia masani masani a le LED. Aʻo leʻi oʻo i lenei mea, o le fofo o tekinolosi ma maketi faʻalauiloa ma faʻalauiloa o le a avea ma faʻafitauli muamua o le a foia e le au gaosi oloa tetele.
E ui lava e le o atoatoa le mata o le LED fetuutuunai o loʻo iai nei, e iai le mafuaaga tatou te talitonu ai i le atinaʻeina ma le faʻaleleia o tekinolosi ma tekonolosi, o faʻafitauli faʻapitoa o le faʻaogaina o le mata o le LED o le a faatoilaloina, ma le maketi "vasa lanumoana" o le LED fetuutuunai. mata o le a matua faagaeetia .


Taimi meli: Nov-06-2020

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma auina mai ia i tatou