Fea le lumanaʻi o manino manino faʻaali LED?

    Faʻaaliga TAITAIINA manino, e taʻua foi o le tioata tioata lau, e masani ona faʻaaoga mo le fausaga tioata pupuni puipui. E faʻaaogaina e faʻaali ai ata faʻamatala maualuga. E i ai maualuga transparency ma ultra-lightweight foliga. O le faʻaaliga masani a TAITAIINA o loʻo faʻapipiʻi luga o puipui fafo o le fale e poloka atoa ai moli i fafo. O le mamafa o le tino lava ia na te tofotofoina le saogalemu o le fale lava ia, ma e ono aʻafia ai foʻi foliga o le fale lava ia. O le manino LED faʻaali tuʻufaʻatasia ma le fale mai foliga vaaia, e le afaina ai le uluaʻi sitaili o le fale, ma e le afaina ai le moli o le fale. E i ai le uiga o le malamalama mamafa, manifinifi screen ma isi, ma e manino lelei faʻapitoa i le matata o le fausiaina faʻasalalauga. .

    Muamua, o le a le manino LED faʻaaliga?

    E pei ona taʻu mai e le igoa, o moli manino TAITAIINA o ni mea e pei o le LED e faʻamalamalamaina le malamalama. O lona faʻatauaina mataupu o le Laiti-fou o le moli pa lau, o le patch gaosiga gaioiga, o le lamepa afifi afifi, o le faʻatonutonu faiga o faʻamoemoega uma faʻaleleia, ma o le fausaga o le papaʻu mamanu faʻaititia le polokaina o le fausaga vaega e faʻateleina ai le vaʻaiga. aafiaga

    I le taimi lava e tasi, e i ai foi se tala ma faʻapitoa faʻaalia faʻaaliga aafiaga. O loʻo vaʻai mai le tagata vaʻai i se mea mamao, ma o le ata o loʻo faʻamauina i luga aʻe o le puipui pupuni tioata. Ua faʻalauteleina e le pupuni malamalama a le LED le faʻatulagaina o faʻaaliga a le LED i maketi tetele e lua o le fausaga o le ie pupuni tioata ma le faʻamalama o faʻatauga faʻatau atu a pisinisi, ua avea ma tulaga fou i le atinaʻeina o faʻasalalauga fou.

    O le manino TAITAIINA faʻaaliga o se fou ituaiga o ultra-manino faʻaali atu LED tekonolosi ma 70% -95% permeability ma le vaega mafiafia o na o 10mm. E mafai ona faʻapipiʻi le vaega LED vaega mai tua o le ipu malamalama i le tioata. O le iunite lapoʻa mafai ona faʻapitoa e tusa ma le tele o le tioata, o le aʻafiaga o le moli o le tioata pupuni puipui e foi laʻititi, ma e faigofie ona faʻapipiʻi ma tausia.

    Lona lua, o le talaaga o le fanau mai o le manino LED faaaliga

    Faʻatasi ai ma le faʻateleina o faʻasalalauga i fafo atu o loʻo faʻaalia ai le LED o se faʻasologa o mataupu le lelei, e aofia ai le ata o le taulaga A o le LED faʻaaliga o loʻo galue, e mafai moni ona galue e faʻafiafia le taulaga ma faʻasaʻoloto faʻamatalaga. Peitai, a o "malolo", e foliga mai o se "maʻila" o le taulaga, lea e le ogatasi ma le siʻosiʻomaga siosiomaga ma matua aafia ai le matagofie o le taulaga. , faʻaleagaina le vaaiga o le 'aʻai.

    Ona o le tulaʻi mai o nei faʻafitauli, ua atili ai ona faigata le faʻamaonia o mea tetele i fafo, ma ua atili ai foʻi ona faigata le faʻatautaia o faʻasalalauga i fafo.

    O le faʻaali manino TAITAIINA faʻaaliga e le gata tuʻufaʻatasia uma lelei o se masani fafo HD LED faʻaaliga, ae faʻaititia foʻi le faʻaaogaina o le taulaga matagofie. Talu ai o loʻo faʻapipiʻi i tua o le puipui pupuni tioata, e le afaina ai le siʻosiʻomaga siosiomaga tusa lava pe le o galue i le ao. Ile taimi lava e tasi, talu ai e faʻaaogaina se ituaiga fou o faʻasalalauga i fafo e faʻafesoʻotaʻi ai talanoaga, ua faʻaseʻeina ai le faʻamaonia o faʻasalalauga i fafo.

    I se faʻaopopoga, ma le saoasaoa o le fausiaina o taulaga, o le tioata pupuni puipui, o se maualuga-iuga ea vasega fausiaina mea, ua faasolosolo malie avea lauiloa. O le pupula pupuni e iloga i lona malamalama mamafa, leai uʻamea fausaga fausaga, faigofie faapipiiina ma le tausiga, ma lelei permeability. O se fetaui lelei ma le puipui pupuni tioata. E le gata o se lagona o le le tausisia o le tioata pupuni puipui, ae faʻapena foi ona o ona foliga, lalelei, faʻaonapo nei ma tekonolosi, faʻaopoopoina se faʻapitoa matagofie i le fausaga o taulaga. O le mea lea, o le manino malamalama tioata tioata ua manumalo autasi aloaʻia i le maketi ma ua mauaina tele gauai ma naunautai.

    Lona tolu, o uiga o le manino faʻaali LED

    (1) Maualuga transparency aafiaga ei ai se matua maualuga vaaiga fua faatatau, ma le permeability o 70% -95%, faamautinoaina o le moli manaʻoga ma vaʻaia vaʻaiga lautele o le faʻamalamalamaina fausaga i le va o foloa, tioata faʻamalama, faʻamalama, ma isi, faʻamautinoaina le uluaʻi tioata pa pupuni. E i ai le malamalama malamalama galuega tauave.

    (2) E le faʻaaluina le avanoa ma e mama i le mamafa. O le mafiafia o le laupapa autu e na o le 10mm, ma o le faʻaaliga tino tino masani ona mamafa na o le 10Kg / m2. E le tau manaʻomia le suia o le fausaga o le fale ma faʻamau saʻo i le pupuni pupuni tioata.

    (3) Leai manaʻomia mo uʻamea fausaga fausaga, sefeina tele o faapipiiina ma tausiga tau. E faʻamau saʻo lava ile puipui pupuni tioata ma e le manaʻomia ni fausaga uʻamea, e sefe ai le tele o tau.

    (4) Le faʻaalia tulaga faʻaalia. Talu ai o le faʻaaliga ata o manino, o le faʻasalalauga ata mafai ona taofia i luga o le tioata pa, lea ei ai lelei faʻasalalauga aafiaga ma artistic aafiaga.

    (5) Faigofie ma vave tausiga i totonu o le fale tausiga e vave ma saogalemu, sefeina tagata faigaluega ma mea taua mea.

    (6) Malosiaga faʻasao ma le siʻosiʻomaga puipuiga e le manaʻomia tu masani pusaaisa faiga ma ea maluluina e faʻateʻa le vevela, lea e sili atu i le 30% sili atu malosi malosi nai lo masani faʻaali LED.

    Lona fa, faʻafitauli e manaʻomia ona foʻia i le faʻaali manino atu o le LED

    (1) O le filifiliga o permeability ma point spacing. Mai le vaʻaiga a le tele o oloa i luga o le maketi, o le manino o malamalama manino ua oʻo atu i le 90%, ma o le laʻititi o le togiina o avanoa e 3mm. Mo le pupula pupula, o lona tui fua ma togi togi ua uma ona oʻo i le tapulaʻa? O le mea moni, e le ona o le PCB laupapa, le avetaʻavale IC, ma le lamepa bead lava ia e opaque. Afai e faʻalaʻitiiti le avanoa, e tatau ona iʻu i le maumau o le vaega o le permeability, ma o le maualuga-passivity ua na o le sili sili ona lelei o manino manino pupuni; ma o le tau o le faʻaleleia atili o le faʻaofiina o le saoasaoa o le faʻalauteleina o le togitogi va, lea e aʻafia ai le manino o lona ata ma faʻaali aafiaga. O le mea lea, o lenei o se faʻafitauli.

    (2) Ina ua maeʻa-faʻatauina auaunaga, oloa tausiga faigofie ma le faʻatuatuaina oloa. Muamua lava, o le itu-emitting moli moli LED o loʻo faʻaaogaina i le malamalama manino faʻaali i luga o le maketi e le malosi i le lautele, mativa i le tumau ma mautu, mafua ai i le maualuga gaosiga tau ma faʻalavelave faʻalavelave faʻatau tautua. Lona lua, e tele oloa faʻapitoa i luga o le maketi, ma o le aofaʻi e laititi. E faigata tele-tele-gaosia, o se taua foi mafuaʻaga mo le taugata tau o manino manino TAITAIINA lau.

    (3) Faʻafefea ona ausia le "manino moni." O le mea e taua o le "transparency true" o lona uiga o le pupuni pupuni e tatau ona tuʻufaʻatasia moni ma le tioata fausaga.

    (4) Faʻafitauli o le faʻavasegaina ma faʻapitoa. O le faʻamasaniina e mafai ona faʻaititia ai tau, ma o le aganuʻu e mafai ona aumaia ai le maualuga o le fealofani i le va o pupuni ma fale.

    (5) O le faʻafitauli o le malamalama tuʻuina atu i tua o le manino lau. I luga o le lau, o le faʻasalalauga e taina. A o le fuafuaina o le faʻasalalauga mea laupepa, o le le aoga talaaga lanu o loʻo aveʻese nei, suia i le uliuli, ma naʻo mea e fia faʻaalia e faʻaalia. A o le uliuli vaega e le faʻamalamalamaina le malamalama, o se malamalama manino aʻiaʻi, ma lenei metotia metotia mafai tele faʻaititia malamalama malamalama.

   Lima, manino LED faʻaali maketi ono gafatia

    Ou te talitonu o le fou malamalama LED faʻaaliga na tatalaina se fou talosaga fanua ma e lautele lautele maketi. E sili ona talafeagai mo le matata o le "fausiaina ala o faasalalauga", lea e tali atu i manaʻoga o se maketi o aliae mai ma le manuia fausia se tulaga maualuga fafo ala o faasalalauga punaoa. E tusa ai ma faʻamaumauga, o puipui o pupuni tioata a Saina o loʻo i ai le aofaʻi o le sili atu i le 70 miliona sikuea mita, e tele lava ina faʻatauaina i taulaga taulaga. O se pupuni tele pupuni tioata o se tele ono ono maketi mo fafo faʻasalalauga faʻasalalauga. Le faʻasalalauga tau o lenei maketi e leʻi avanoa. Ua maeʻa atinaeina, ma o le tioata puipui pupuni o se fou lanumoana sami fanua i le tulaga o taulaga i fafo faasalalauga punaoa ua faʻateleina lelava. O le lautele o lenei fanua e lautele lautele, pei o le taulaga faʻailoga fale, municipal fale, malae vaʻalele, taʻavale taʻavale 4S fale talimalo, faletalimalo, faletupe, filifili faleoloa ma isi tioata pupuni puipui puipui ma taua faʻapisinisi.


Taimi meli: Tes-03-2019

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma auina mai ia i tatou