O a fa'afitauli o le a feagai ma le fa'aaliga manino o le LED pe a o'o i fafo atoa?

I tausaga talu ai nei, faatasi ai ma le faʻaauau pea o le faʻalauteleina o lefa'aaliga manino LEDmaketi, o lona fanua talosaga ua amata ona sili atu ma sili atu ona lautele, ma lona atinae gafatia e tele.E pei ona tatou iloa uma, o lefa'aaliga manino LEDo se oloa mo le faʻapipiʻiina i totonu ma faʻaaliga semi-i fafo.E masani ona tuʻufaʻatasia ma faʻataʻitaʻiga faʻaoga e pei o le puipui puipui tioata e faʻaleleia ai le tau faʻapisinisi o faʻasalalauga fale tioata.

Ina ia sili atu ona atiina ae ma nofoia le tele o sea maketi, o nisi o pisinisi ua faateleina tupe teufaafaigaluega i suesuega faatekinolosi ma atinae, ma mananao e atiina ae le malamalama malamalama LED i se oloa faʻaaliga uma i fafo e manumalo atili ai avanoa maketi.O lea la, e matua faigofie lava le alu i lefa'aaliga manino LEDi fafo atoa, o a faigata o le afa'aaliga manino LEDfoliga pe a alu i fafo atoa?

Fale, fa'apipi'i atoa i fafo o lona uiga o lemata malamalama LEDmanaʻomia se susulu maualuga atu, o le a sili atu ona ogaoga le faʻaleagaina o le malamalama, ma o le a feagai ma le faʻatagaina o le tele o faʻaaliga faʻapipiʻi i fafo.

Lona lua, o taulaga tau tamaoaiga a Saina o maketi tau atina'e autu mofa'aaliga manino LED, ma o le tele o nei 'a'ai o lo'o i le gataifale.E tele afa, ma le saogalemu o le faʻapipiʻiina i fafo e le mafai ona le amanaiaina.

O le isi foi, o le siosiomaga i fafo e fai si faigata.O lefa'aaliga manino LEDe manaʻomia ona foia i fafo, ma e manaʻomia le foia o faʻafitauli o le susu, pefu, puipuiga o le uila, ma isi. O se luʻitau tele lea mo le tekonolosi oloa amata malamalama LED.

https://www.szradiant.com/products/transparent-led-screen/

I se aotelega, o lefa'aaliga manino LEDe tatau ona atiina ae i le itu i fafo atoa.E foliga mai o loʻo i ai pea se auala umi e alu ai, ae faʻatasi ai ma lona manino maualuga, fausaga malamalama, faʻapipiʻi faigofie, faʻasaoina o le malosi ma le puipuiga o le siosiomaga, e faʻaaogaina i totonu o totonu.E matua lautele le faamoemoe.E le gata i lea, faatasi ai ma le atinaʻeina o le tamaoaiga, o le maketi mofa'aaliga manino LEDo le a sili atu ona fiafia i ai le maketi, ma o le lumanaʻi maketi atinaʻe avanoa e matua faagaeetia.


Taimi meli: Mati-26-2020

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou