O le mata manino e fesoasoani i le nofoaga autu faʻapisinisi e faʻafouina, faʻaleleia, ma fatuina se faʻamatalaga moni o le Wizard of Oz

https://www.szradiant.com/shopping2/

mata manino ta'ita'i mo faleoloa faatau

O le atinaʻeina ma le suiga o le maketi faʻapisinisi e pei o se faasologa e le muta. O tagata fou o le a avea pea ma faʻataʻitaʻiga, ae naʻo i latou o loʻo faʻaauau ona suʻesuʻeina tomai faʻataʻitaʻi ma faia ni matafaioi fou ma foliga tuai e mafai ona avea ma "ivi tuai o tala faatino".

O Aukuso 15, Longgang Vanke Plaza "LIFE4 Floor" tatala tele. O lenei fetuunaiga o se "toe faʻafouina" o le aisa rink ma le avanoa atoa i le fola maualuga "vaega malulu" o le poloketi. O le isi "leo tele" o Vanke Plaza talu mai lona tatalaina i le 2013, mulimuli ane i le 2016 ma le 2018. O le mata manino ua faʻaaogaina foi le fatufatuaʻi ma le malosi i le faʻafouina o Vanke Plaz.

Mata ta'ita'i manino mo faleoloa faatau

O le fa'afouina o Vanke Plaza e fa'avae i luga o le su'esu'eina o le olaga lelei ma le fausiaina o se "vatu lona fa" mo so'otaga fou. E fa'aogaina elemene fa'alenatura e pei o vai, laau, ma fugala'au e tu'ufa'atasia fa'alenatura fa'alesiosiomaga ma le si'osi'omaga fa'apisinisi. O le maualuga o le puipuiga o le faʻasologa faʻasolosolo faʻataʻitaʻiga mata manino LED fegalegaleai ma le pupuni vai numera, faʻaalia se mamanu avanoa matagofie ma atamai, natia mea masani i totonu, fatuina o se faʻamatalaga moni o le "The Wizard of Oz"

1630916151(1)

Aʻo leʻi faʻafouina le "LIFE4 Floor" i Longgang Vanke Plaza

1630916172(1)

Ina ua maeʻa le faʻafouina o le "LIFE4 Floor" i Longgang Vanke Plaza

Faatasi ai ma le tatalaina o le avanoa fou i luga o le fogafale 4, o se faasologa o tifiga ma galuega faatufugaga na fesoasoani e faʻamalamalama atili ai le faʻamoemoe o Longgang Vanke Plaza o le fatuina o se "ola lelei". O le fa'aopoopoina o fa'aaliga manino o le LED o le a fa'atupuina ai se avanoa fa'atofu fa'apitoa mo fa'alapotopotoga fa'apisinisi mo tagata fa'atau. O le aumaia o se isi ituaiga o fa'afiafiaga fa'agesegese ma le fa'atofuina i totonu o le pusa MALL, ma le fa'aleleia o le tau fa'ailoga o le pisinisi fa'apisinisi e maua ai le taua tele.

Mata manino mo faleoloa faatau
Mata ta'ita'i manino mo faleoloa faatau

 

I aso nei, o faleoloa faatau e le o toe na o nofoaga e faʻatau atu ai oloa, ae sili atu ona faʻavae i luga o le manatu maketi faʻale-aganuʻu o le "ola art, art life", suʻesuʻeina le avanoa atinaʻe o manatu, siosiomaga, auaunaga ma faatufugaga. Longgang Vanke Plaza, o loʻo faʻatulagaina e "fausia se fale faʻatau a le aiga e tasi", e leʻi taofia le mafaufau ma faʻataʻitaʻi i pisinisi a le taulaga.

I le lumanaʻi, aʻo faʻaauau pea ona tatou suʻesuʻeina le tele o avanoa faʻapisinisi, ou te talitonu o le a faʻaauau pea ona faʻafouina mafaufauga faʻapisinisi, ma o le a faʻaogaina foi malamalama manino i le tele ma le tele o faʻaaliga.


Taimi meli: Sep-06-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma auina mai ia i tatou