Le fa'ai'uga lelei: Laiti Pitch ma Mini LED Advanced Application Conference "Small Pitch Research White Paper" Konafesi Ausia.

https://www.szradiant.com/application/

I le aso 1 o Setema, o le "2020 Expert POINT·Small Pitch and Mini LED Advanced Application Conference le "Small Pitch LED Research White Paper" Achievement Release Conference" faʻatasi faʻatasi e le 2020 Future Audiovisual Annual Summit ma le Expert Talk na faia ma le manuia i le Fa vaitau. Faletalimalo i Shenzhen.

O lenei tausaga e pei o se ao, ma le motu o tagata maualuluga. Toeitiiti 500 Ofisa Sili o Pulega/CTOs/CMOs o taitai alamanuia...e talanoaina le lumanai atinae tulaga o  tamai-pitch LED ma Mini LED.

https://www.szradiant.com/application/

O le anotusi o le mea na tupu e tamaoaiga, ma o le "White Paper on Small Pitch LED Research" o le a tatalaina mo le taimi muamua i le konafesi! O lenei pepa paʻepaʻe sa tuʻufaʻatasia e le Expert Talk ma le National Star Optoelectronics, ma sa tuʻufaʻatasia e le tele o vaega o loʻo auai. O lo'o fa'amoemoe e  fa'aola faʻaali LED  industry healthier and faster to break through the bottleneck to achieve rapid development and provide humans with a better visual experience.

https://www.szradiant.com/application/

Hong Zhen: Tatala tautalaga ma le tulaga o le atinaʻeina o le 2020 faʻaaliga LED

O Mr. Hong Zhen, Sui Failautusi Aoao o Saina Optics ma Optoelectronics Industry Association, na muamua faia se lauga amata mo le fonotaga. Ona faʻaalia lea e Mr. Hong Zhen le atinaʻeina o le faʻaaliga faʻaalia o le LED. O loʻo i ai se sootaga faʻatusatusa i le va o le pito i luga ma le pito i lalo o le alamanuia: o le fua faatatau o le fua faʻapipiʻi LED i le fua faʻapipiʻi LED e tusa ma le 1:5, ma le fua faʻapipiʻi LED i lalo ole fua ole talosaga e tusa ma le 1:6.

E tusa ai ma le maketi faʻaalia o le LED, e talitonu o ia o loʻo faʻalauteleina le tekonolosi faʻaalia saʻo o le LED, ma o loʻo i ai se tulaga tutusa o SMD masani, GOB, all-in-one, COB ma COG ma isi auala faʻapitoa. O le fa'aitiitiga o le dot pitch o le fa'atupuina lea o fa'aaliga fa'aaliga LED. A oʻo i le 100-200 inisi le tele o le lau, o le togi togi o le 4K mata e tusa ma le P0.5-P1.0. Ulufale atu i le 8K era, o le tele o le lau o loʻo i totonu o le va o le 100-200 inisi, ma le 8K mata O le dot pitch e tusa ma le P0.2-P0.5.

https://www.szradiant.com/application/

Nationstar Optoelectronics Guo Heng: Mini LED faʻaalia tekinolosi: IMD poʻo COB, o ai e pule?

Guo Heng, faatonu o le NationStar Optoelectronics Micro&Mini LED Research Center ma le sui faatonu o le R&D Department o le RGB Super Business Unit, fai mai o aafiaga faʻaalia ma tau faʻapitoa o mea autu ia e lua mo le atinaʻeina o oloa faʻaalia. I le taimi nei, o loʻo i ai i le Mini LED ni mea tiga e pei o le lanu vaitusi tutusa, lanu lanu, fua, toe faʻaleleia ma le tausiga i tulaga o faʻaaliga faʻaalia. E tusa ai ma tau faʻapitoa, o loʻo i ai faʻafitauli e pei o tau o meafaitino, fua faʻatatau, tau gaosiga, ma tau avanoa.

Mo faʻafitauli o loʻo i luga, o le IMD solution e sili atu le faʻatinoga nai lo isi auala faʻapitoa e tusa ai ma le faʻaogaina o le lanu vaitusi, lanu lanu, fua, faʻamaoni ma tau. Mo P0.9, IMD afifiina ei ai tulaga lelei atoatoa i tekinolosi, tau, ma le televave alamanuia, ma o le a avea ma auala autu tekinolosi i lenei tulaga pitch. I le va o le P0.4-P0.7, o le fua, toe faaleleia lelei, ma le tau o le flip-chip COB e faigata ona foia, o lea o le IMD o loʻo i ai se faʻamanuiaga muamua.

https://www.szradiant.com/application/

He Guojing, Nova Tekinolosi: Mafaufauga Atinaʻe ma Faiga mai le Laʻititi Laʻititi i le Mini LED Pulea System

O He Guojing, sui peresitene o Nova Tekonolosi, na muamua faʻafeiloaʻi le fausaga faʻaaliga faʻapipiʻi. O le pule ma le kata e mauaina e ta'ua fa'atasi o le fa'aaliga fa'aalia o le LED. O le fa'atonuga o se tasi o vaega autu o le fa'aaliga fa'aaliga. O le ulufale atu i le 8K vaitau i le lumanaʻi, e manaʻomia le faʻapipiʻiina i le 5G fua faʻasalalau. Mo le malamalama mata'itū ma le fa'asa'oga o le chromaticity, e fa'aogaina e Nova ni mea pu'eata fa'asaienisi e fa'aleleia le sa'o sa'o o fa'ata'ita'iga, fa'atusa le va'aiga mata o le tagata e ala ile CIE-XYZ pepa alumini, ma fa'ate'aina le fefiloi malamalama e ala i le algorithm ma le fa'atinoina o galuega.

O le fa'ata'ita'iga fa'aleagaina o ata e aofia ai itu e lima: fa'afanua fa'ava-o-malo, fofo fa'aletino, va'aiga malosi, lanu gamut lanu, ma le fua fa'aefuefu. Fa'afanua fa'apitonu'u o lo'o fa'atatau tonu ile 4K/8K feso'ota'iga maualuga-bandwidth, toe fa'aleleia atili, 5G/10G ultra-large bandwidth transmission ma LVDS transmission; taimi fa'ai'uga e fa'atatau tonu ile fa'aaliga 3D, fa'aaliga fa'apitoa, FRC ma le laititi; fa'agaioiga tele e aofia ai HDR10, Fa'ailoga e pei ole HLG, HDR10-Optima; lanu gamut laina e tele lava ina taulaʻi i le faʻasaʻoina o le chromaticity point-by-point, 3D-LUT ma le lanu gamut pulega; fa'ai'uga efuefu fa'ato'a taula'i ile fa'asa'oga o le malamalama mata'itū, 18 i le 22 po'o le sili atu, fa'a'efu'efu lelei, ClearView Ma RGB tuto'atasi Gamma adjustment ma isi.

https://www.szradiant.com/application/

Kinglight Optoelectronics Shao Pengrui: I lalo o le talaaga o atinaʻe fou, o le filifiliga o le Mini / Micro LED auala tekinolosi.

Shao Pengrui, Dean o le Kinglight Optoelectronics Innovation Technology Research Institute, na faʻaalia le faʻamatalaga o le Mini / Micro LED mai le vaaiga a Jingtai. E talitonu o ia mai se manatu lautele, o le Mini LED faʻaaliga e faʻatatau i le tekonolosi faʻaalia o N-in-1 SMD faʻaaliga masini ma sili atu i le 1 pixel points, faʻatasi ai ma le 4-in-1 ma le 2-in-1 e fai ma sui masani; Micro LED fa'aaliga e fa'asino ile fusi-fa'atau E fa'avae i luga ole fa'aaliga tekonolosi o le n-in-1 tu'ufa'atasi fa'aaliga fa'apipi'i fa'atasi ai ma pika pika e sili atu i le 1, lea o lo'o fa'atusalia e COB. I se uiga vaapiapi, faʻaaliga Mini o lona uiga o le pika pika i le va o le 0.3mm-1.0mm; Micro fa'aaliga o lona uiga o le pika pika e itiiti ifo i le 0.3mm. E tusa ai ma faʻamatalaga faʻaaoaoga, o le Mini LED e faʻatatau i se vaʻa faʻapipiʻi poʻo se fausaga tuʻusaʻo ma se lapoʻa puʻe o le 80um-200um, ma le Micro LED e faʻatatau i se vaʻa faʻapipiʻi poʻo se fausaga faʻavae ma se lapoʻa e itiiti ifo i le 80um.

E talitonu Mr. Shao Pengrui e faapea mai le vaaiga o tulaga tau atinae tau alamanuia, o le Micro LED faʻaalia tekinolosi faʻaalia e COB ua faasolosolo malie lava ona matua. Mai iloiloga tau maketi, i le tulaga o Micro LED tekinolosi fofo, o le alualu i luma o le tele o le gaosiga o le fofo flip chip atoa o le a tuai. O le mea moni, o le faʻafitauli autu o le Micro LED faʻaalia o loʻo taoto i le faʻapipiʻiina o tekonolosi, aua o suiga tetele i le faʻapipiʻiina o mea na mafua ai suiga o fale gaosi oloa, ma o suiga i le puʻupuʻu na o ia e ono le mafai ona aumaia suiga tau pisinisi. Micro LED fa'aaliga o le a aumaia ai suiga tetele i le alamanuia fa'aaliga. Ina ia mafai ona faʻafeiloaʻi le oʻo mai o suiga, faʻaaliga tele Micro LED o le a le gata ina faoa avanoa o faʻaaliga tetele ma atinaʻe fou, ae faʻapea foi ona faia se galuega lelei i le vaevaega o galuega ma le faʻaogaina o le filifili o pisinisi.

https://www.szradiant.com/application/

Ledman Optoelectronics Tu Menglong: Talosaga Fou ole Micro LED Tekinolosi i Ultra HD Conference Fa'aaliga Field

Tu Menglong, faatonu sinia o Lehman Optoelectronics Technology Research Center, fai mai o le manaoga mo konafesi mamao e malosi, ma o loʻo faʻamoemoeina e le au faʻatau oloa ina ia faʻaogaina atoatoa. I le lumanaʻi, o le a faʻamoemoeina laulau fono e ala i faʻamaufaʻailoga e pei o le faʻapipiʻiina, pulea le paʻi, ufiufi tioata mafiafia, ma le fua o le lau. , Ona fai lea o se matrix oloa fa'ailoga. O le tele o le laulau faʻasalalauga LCD masani e itiiti ifo i le 100 inisi, lea e mafai ona faʻamalieina naʻo manaʻoga o potu fono laiti e itiiti ifo i le 20 sikuea mita, ae o le Micro LED ultra-high-definition conference system e mafai ona ausia faiga faʻasalalauga e sili atu i le 100 inisi.

O le faʻatuatuaina o le Micro LED faʻaalia e faʻavae i luga o le COB tekinolosi e sili atu nai lo le SMD, e lamolemole le luga, ma e mafai ona iloa fegalegaleaiga a le tagata-komepiuta. E le gata i lea, o faʻaaliga Micro LED o loʻo i ai le lelei o le maualuga o le eseesega, lautele lanu gamut, lelei lelei, ma le maualuga o le faʻafouina.

Ae ui i lea, o le faʻalauiloaina o le Micro LED interactive ultra-high-definition conference system o loʻo feagai ma tau ma mataupu faʻapitoa. Afai o le Micro LED panel o le 4K, o le togi togi o le a laʻititi, o le numera o LED o le a faʻateleina, o le tau o le a sili atu le taugata, ma o le faʻafitauli faʻapitoa o le a maualuga atu.

https://www.szradiant.com/application/

HC Semitek Li Peng: Mai Laiti Pitch i Tiny Pitch-Mini RGB LED Chip Tekonolosi Fa'amoemoega

O Li Peng, sui peresitene o le HC Semitek, na muamua faʻafeiloaʻi tekinolosi autu e masani ai Mini LEDs: o le tasi o se fausaga faʻapipiʻi-faʻalagolago ma maualuga-malamalama; o le isi o le gaosiga o le maualuga-efficiency layer passivation; o le lona tolu o le ufiufi lamolemole o le u'amea feso'ota'iga; o le lona fa o le Highly faatuatuaina electrodes. I le faaopoopo atu i tekinolosi masani o loʻo taʻua i luga, o loʻo i ai foi i le HC Semitek tekinolosi faʻapitoa tulaga ese mo le Mini LED: o le tasi o le malamalama lelei faʻafetaui le gafatia i lalo ole densities o loʻo iai nei; o le lona lua o le maualuga o le ESD; ma le HC Semi's proprietary chip hybrid technology.

Mo le tekinolosi autu o le Micro LED, e talitonu Mr. Li Peng e ono manatu autu: tasi o le maualuga maualuga o mea epitaxial; o le lona lua o le fa'atonu sa'o ma le fa'atupuina o le gaosiga o va'a micron; o le lona tolu o le maualuga o le gaosiga o le tele o felauaiga; o lona fa o le pixel faaletonu Fa'aleleia lelei; lona lima o le mamanu o le ta'avale ta'avale, ta'avale ma le va'alele; lona ono o le iloa lelei o le lanu atoa.

https://www.szradiant.com/application/

Aowei Marble: Su'esu'ega ma Fa'amoemoega o Saina Laiti Pitch LED Fa'aaliga Maketi Vaega i lalo o le A'afiaga o Fa'ama'i ma Atina'e Fou.

Shi Duo, faatonu suʻesuʻe o le AVC i Aowei Cloud, fai mai ona o le aʻafiaga o le faʻamaʻi, o le maketi o faʻasalalauga faʻapisinisi a Saina na faʻaititia tele i le afa muamua o le 2020, i lalo 21% i lea tausaga ma lea tausaga. O vaega laiti uma ua faʻaalia tulaga eseese o le paʻu, e aofia ai aʻoaʻoga, auaunaga, fanua faʻatau, ma felauaiga ua sili atu ona afaina i le faʻamaʻi. E tusa ai ma poloketi mataʻituina o le puipuiga a le malo, 2020H1, tulituliloaina 263 faʻasalalauga faʻasalalau mataʻituina galuega faatino, o se faʻaopoopoga o le 5% i lea tausaga ma lea tausaga, o le aofaʻi o le tau o le poloketi e 16.8 piliona, o se faʻaopoopoga o le 17% i lea tausaga ma lea tausaga. O le poloketi tauofoga lautele e masani lava e 3-6 masina e manumalo ai i le tauofoga, o lea o galuega tetele e mataituina ai le puipuiga o loʻo taulaʻi i le afa lona lua o le tausaga. O le faʻalavelave faʻafomaʻi ma faʻalavelave faʻafuaseʻi ma le faʻatonutonuina o loʻo tauaveina le faʻalavelave i le taimi o le faʻamaʻi, ma o le faʻalauteleina o faʻalapotopotoga faʻafomaʻi ua faʻateleina ai le manaʻoga mo faʻaaliga faʻaaliga.

I se tulaga lautele, ona o le aʻafiaga o le faʻamaʻi fou o le pale i le afa muamua o le 2020, o faʻatauga laʻititi laʻititi a le atunuʻu na faʻaalia ai le le lelei o le tuputupu aʻe o le 3.8%, lea e faʻatatau i le vaʻaiga le mautonu i le amataga o le tausaga. I le taimi lava e tasi, o le faiga faʻavae a le malo o loʻo faʻasaina manino ai le fausiaina o fale fou ma maota, lea e mautinoa o le a iai se aʻafiaga i luga o le maketi tele. O le mea lea, o le faʻataʻitaʻiga faʻaletausaga o maketi e faʻaititia i le 11.9 piliona, o le faʻatupulaia o le tausaga i le tausaga o le 15.3%. E le gata i lea, o le suia o le DLP ma le LCD e ala i laʻititi laʻititi laʻititi o loʻo faʻateleina foi lona ulu. O loʻo faʻatupuina le konafesi ma maketi aʻoaʻoga, ma e tatau i kamupani ona taulaʻi atu i pisinisi tuputupu aʻe.

https://www.szradiant.com/application/

Dicolor Wu Mingjin: D-COB Micro LED tekonolosi ma le faʻaogaina e faʻavae i luga o le afifiina lona lua

O Mr. Wu Mingjin, o le pule sili o le Dicolor Optoelectronics Research Institute, na muamua faʻafeiloaʻi le talafaasolopito o le atinaʻeina o tekinolosi faʻaaliga, mai le uluai CRT mataʻituina i le DLP mataʻituina, mataʻituina LCD, faʻaalia le faʻamalamalamaga maualuga o le LED ona faʻapipiʻiina ai lea o le tekonolosi Micro LED. O le dot pitch o le fa'aaliga LED ua atia'e mai le millimeters i micrometers, ma mai masini eseese i le tu'ufa'atasia. Talu ai o le COB o se afifi tuʻufaʻatasia, o le auala lea o le Mini / Micro LED solution. E i ai le lelei o le susu, le pefu, anti-te'i, anti-impact, ma anti-corrosion. O le COB o se faʻapogai malamalama i luga o le fogaeleele, ma e lautele le lanu lanu ma le lautele o le vaʻai. O lona fa'aaliga lau e sili atu le tutusa. Ae ui i lea, o le COB o loʻo iai foʻi faʻamaʻi tiga e pei o le le lelei o le tausiga, faigata ona pulea le vaitusi tumau, ma le maualalo o le matua o le filifili pisinisi.

https://www.szradiant.com/application/

Dongshan Precision Zhou Heng: Fa'ato'aga atoa o masini RGB ma fa'aputuga fa'ai'uga fofo i lalo o le fa'aititia o le pitch

O Mr. Zhou Heng, o le pule o oloa a Dongshan Precision, na faʻalauiloaina le faʻaogaina o vaifofo laiti o Dongshan Precision LED lamepa tasi, e aofia ai TOP1010 / 1212, 1212White / Black ma Chip0606/0808/1010, ma isi, lea e mafai ona faʻaoga i fale tifaga ma fale tifaga. . Dongshan Precision's Mini LED fa'aaliga fofo e aofia ai fa'asologa aloaia ma fa'aliliu. Fa'asologa o oloa aloaia e aofia ai le P0.7-P1.5 pitch, 2 & 4 i le 1 fa'apipi'i fa'apipi'i tekonolosi e le gata e mafai ona puipuia ai patupatu, ae fa'aleleia atili ai le lelei o le patch SMT ma le gaosiga gafatia. 2 i le 1 e le manaʻomia le suia o le uluai lamepa PCB pad design, faʻapuupuu R & D taamilosaga ma tau sefe. Ole fofo uma ole Dongshan Precision e fa'aogaina ai tekonolosi fa'agata pateni e fa'aleleia ai le tutusa ole lanu vaitusi i luga, fa'avasega ma fa'agasolo le su'esu'eina o tupe meataalo o lo'o o'o mai, fa'aitiitia ai le lamatiaga o le emoemo lau mata.

E tusa ai ma le lelei o le Mini LED flip chip series, na saunoa ai Mr. Zhou Heng: Muamua, o le fofo o tinning/Flux e mafai ona faʻaitiitia lelei le faʻafefe o le oloa ma faʻaitiitia ai le vevela o le lau; lona lua, e telē atu le va o le PAD chip. E mafai ona faʻaleleia lelei le agavaʻa femalagaiga anti-metala ma le malosi faʻafouina maualuga; lona tolu, e mafai e le tekinolosi afifi auro-saoloto e mafai ona aloese mai le faafitauli o le malamalama mate e mafua mai i le uelo virtual ma gau o le uaea uelo; lona fa, e mafai ona fa'aoga le va'a pito i lalo ole P0.7; O le Mini LED flip-chip series e fa'aaoga ai le Dongshan Precision's patented surface treatment technology e ausia ai le ultra-black ink color, maualuga le eseesega ma le maualuga o lanu lanu.

https://www.szradiant.com/application/

[O tagata tomai faapitoa VS Huateng Semiconductor Dialogue] O le a le mea e tatau ona ou gauai i ai pe a faʻatau se masini faʻavasega suʻega mo le Mini LED?

I lenei mea na tupu, fai mai tagata atamamai o Cai Jiandong, Pule Sili o Industrial Research Center, ma Zhang Shaofeng, faʻatonu o oloa a Huateng Semiconductor, sa i ai se talanoaga loloto i luga o le "O a ni manaʻoga fou o loʻo tuʻuina atu mo le suʻega ma le faʻavasegaina o meafaigaluega i lalo o le faʻaaliga o le faʻaaliga. fa'aitiitiga?" .

Fai mai Mr. Zhang Shaofeng, a faʻaitiitia le tele o masini faʻapipiʻi LED, o le a mautinoa lava le faʻaitiitia o le tele o chip. Mini / Micro LEDs i le va o le 50μm ma le 200μm i le lapopoa. O le faʻaitiitia o le tele o le faʻaalia o le malamalama faʻaalia e tuʻuina atu ai manaʻoga fou i luga o tekinolosi masini: e mafai ona ausia le televave ma le maualuga o le faʻafeiloaʻiga, le mafai ona faʻatautaia faʻateleina faʻamatalaga, le mafai ona faʻavasegaina le atinaʻeina o le fausaga fausaga, ma le gafatia. ia maua tuto'atasi le fa'agaioiina o ata ma le gaio'iga O le agava'a o le fa'atonuga, ma isi.

Faʻapitoa i le suʻega ma le faʻavasegaina o meafaigaluega, aua e manaʻomia le faʻamalieina o manaʻoga o le Mini / Micro LED le faʻaogaina o le eletise, le faʻatuatuaina o le ESD / IR, le umi o le galu i le maualalo o le taimi nei, le faʻamalamalamaina o le malamalama, sili atu auiliiliga ma faʻavasegaina faʻapitoa, ma suʻega faʻatonutonu ma fa'avasegaina tau, ma isi. Ina ia fa'aleleia le sa'o o le fa'atonuga o le gaioioiga, sa'o le fa'ailoaina o ata, ma le tutusa o le photoelectric o le masini fa'avasega su'ega, e tatau ona fa'aitiitia le tele o le fa'avasegaina PP nozzle, fa'auma le su'ega o le masini afifi i luga o le ata lanumoana, ma o le taumafaina o Mini / Micro LED meataalo e faaselau taimi faateleina, o lea o le saoasaoa ma le lelei o meafaigaluega e sili atu ona taua.

https://www.szradiant.com/application/

Mengtuo Tang Yangshu: Mini LED & Micro LED polokalame toe faaleleia atoatoa i lalo o manaoga maualuga-saʻo

O Mr. Tang Yangshu, o le Taitaifono o Mento Mento na muamua faʻaalia luitau o loʻo feagai ma le afifiina i le Mini LED era. I tulaga o le PCB substrate, e tatau ona mautinoa le tumau o le PAD ma le lelei soldering aafiaga; e tusa ai ma le lolomiina, e tatau ona mautinoa le tutusa ma le tutusa o le aofaʻi o apa lolomi; i le tulaga o le fusipaʻu oti, maualuga-lelei ma maualuga-saʻo mea faʻapipiʻi mate e manaʻomia; i le toe faʻafefeina o solder Mo ogaumu, e tatau ona faʻamautinoa e leai se faʻafefe o le uelo ma e lelei le aʻafiaga o le uelo; mo le toe faaleleia, e feagai ma le maualuga o tau toe faaleleia, maualalo le lelei o le toe faaleleia, ma le lelei o le toe faaleleia tusilima.

https://www.szradiant.com/application/

Zhaochi Guangyuan Liu Chuanbiao: Mini LED tekonolosi i RGB tu'ufa'atasi masini ma BLU fofo

Liu Chuanbiao, pule sili o le vaega faʻaalia o le Zhaochi Optoelectronics, fai mai o le tiga autu o le Mini LED ma le laʻititi laʻititi laʻititi o le faʻamaoni, lanu lanu vaitusi, tutusa lanu vaitusi, vaʻavaʻa puʻupuʻu, moli mate, leakage, faʻafefe o le ea, ma isi. I le tali atu i faʻafitauli o loʻo taʻua i luga, o loʻo faʻaogaina e Zhaochi faʻapipiʻi faʻapipiʻi nano i luga o le pito i luga o chips LED ma uaea faʻapipiʻi e vavae ese ai meataalo mai vaʻa vai ma eletise eletise. O u'amea fa'agaoioi e fa'aioni e maua ai iona u'amea ma fealua'i fa'asagatonu.

E tusa ai ma le Mini LED flip-chip technology, fai mai Mr. Liu Chuanbiao talu ai e leai se manaʻoga mo le faʻapipiʻiina o uaea, o le faʻatuatuaina o solder solder e maualuga atu, o le vaʻa GAP chip e tele, ma le faʻatuatuaina e maualuga atu. E le gata i lea, talu ai e le o polokaina e le eletise le susulu o le moli o le chip flip, o le susulu o le lapoʻa tutusa e maualuga atu. I lalo o le manaʻoga tutusa, o le colloidal blackness e mafai ona sili atu le uliuli, faʻaleleia le eseesega, ma i le taimi lava e tasi, o le taʻavale o loʻo i ai nei e maualalo, lea e mafai ona faʻaitiitia ai le mana. E le gata i lea, e faʻaogaina e Zhaochi le faʻatonuga faʻapitoa e pulea ai le faʻaogaina ma le faʻapipiʻiina o le wafer pe a uma le faʻapipiʻiina e faʻaleleia atoatoa ai le mautu o le faʻaogaina o le flip-chip process ma le gaosiga o gaosiga; e ala i le faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻapipiʻi, o le faʻatonuga atoa o faʻamatalaga faʻasologa e ausia, Ma faʻaleleia atili le gaosiga lelei.

https://www.szradiant.com/application/

CVTE Liang Zhiquan: Avanoa ma Luʻitau o le LED All-in-one i le Konafesi ma Aʻoaʻoga Maketi

E pei o le CVTE, lea sa i ai i le "tulaga taʻitaʻia" i le fefaʻatauaʻiga atamai papalama maketi konafesi mo le tolu tausaga sosoo, o lona faatonu oloa Mr. Liang Zhiquan faasoa le faatulagaga ma le alualu i luma o le CVTE i le LED uma-i-le masini i le fonotaga. .

Fai mai Mr. Liang Zhiquan e fa'aosoina e le tele-tele-tele manaoga maketi, na iu lava ina filifilia e CVTE le faʻaaliga sili atu ona manino o le faʻaalia o le faʻaaliga o le faʻaaliga o le atinaʻe fou o le masini uma-i-tasi i le auala faʻapitoa o le LCD, projection ma le LED.

I le taimi lava e tasi, na ia faʻasoa faʻapitoa avanoa ma luʻitau o le LED all-in-one computers mai le vaaiga a le CVTE. E talitonu o ia o faʻaaliga faʻale-aganuʻu faʻaalia o loʻo i ai faʻafitauli e pei o le tele o avanoa avanoa, faʻapipiʻi lavelave ma uaea, faʻaogaina o le taimi, ma se ituaiga o fegalegaleaiga e tasi. Mai le manatu o le tagata faʻaoga, o le faʻaogaina o le LED uma-i-le-tasi masini e tatau ona faigofie e pei o le faʻaaogaina o se TV, o lona uiga, ia faʻamalieina manaʻoga o le mamanu tuʻufaʻatasia, faʻaaliga faʻasalalau, faʻaogaina o le tagata ma le mama mama. O le avanoa o loʻo taoto i le maketi faʻatau oloa o loʻo i ai nei, maualalo le tuʻufaʻatasia o tekinolosi, maualalo le faʻaogaina o tagata faʻaoga, tele le faʻaititia o tau, ma tulaga eseese o oloa. I le isi itu, o luʻitau o loʻo feagai ma LED uma-i-one e aofia ai le lelei o oloa, faʻasalalauga faʻasalalauga, faʻaaliga faʻaalia, ma le tuʻufaʻatasia. Fa'afitauli tau ma le saogalemu.

https://www.szradiant.com/application/

 "2020 Small Pitch LED Research White Paper Results" fa'amatu'u mai

 Fai mai tagata popoto o Cai Jiandong, Pule Sili o le Nofoaga Autu Suesuega Alamanuia, na tuʻuina atu le "Fine Pitch LED Research White Paper" i le mea na tupu. I le taimi lava e tasi, na ia faʻafetai ai i le NationStar Optoelectronics, Unilumin Technology, Silan, HC Semitek, Huateng Semiconductor Equipment, Ipas New Materials, Xi Le sao ma le lagolago a vaega auai e pei o Da Electronics, Zhongqi Optoelectronics, Lehman Optoelectronics, Riyuecheng, Yinghua New Mea, MEAN WELL Power, Tecco Chemicals, Dahua Co., Ltd., Guangjiayi ma isi iunite auai, ma le tuuina atu o iunite auai i luga o le tusi faamaonia.

O le su'esu'ega "Small Pitch LED Research White Paper" e 9 masina, su'esu'eina kamupani e 41, ma e 14 vaega sa auai sa auai i le tapenaina o le pepa paepae. Na fa'asoa e Mr. Cai Jiandong nisi o anotusi matagofie i le pepa pa'epa'e ma le aofia. O le tulaga taua o le atinaʻeina o le faʻaalia o le LED i le 25 tausaga ua tuanaʻi, o le faʻaogaina o pisinisi o le faʻalauiloaina o le faʻaitiitiga o le faʻaaliga faʻaalia o le LED (Pitch), ma faʻasalalau le vaega o le faʻaaliga faʻaalia o le maketi o le maketi, faʻaalia le faʻaalia o le vaega o le sao o le tau, faʻaaliga faʻaaliga tau tau. , Faʻamatalaga e pei o le tau o le RGB faʻapipiʻiina masini, le fua o le faʻaalia o le faʻaalia o le tau o le gaosiga, ma le faʻamatalaga ma le auiliiliga o le Mini LED ma le Micro LED.

https://www.szradiant.com/application/

E le gata i lea, o le pepa lipoti ma faiga faʻafaigaluega o le faʻaaliga faʻaalia o le LED i le afa muamua o le tausaga na faʻasoa foi, ma le tele o maketi o faʻaaliga faʻapolofesa ma konafesi, fale tifaga, televise tetele ma isi vaaiga sa fuafuaina, faʻapea foʻi ma le va'aiga masani mo le afa lona lua ma le tausaga a sau.

Fai mai tagata popoto, o faʻamaumauga a le nofoaga autu o suʻesuʻega o alamanuia o loʻo faʻaalia ai i le 2019, o le maketi faʻaalia o le LED i le lalolagi atoa na oʻo atu i le 45.2 piliona yuan, lea o le maketi faʻaalia o le LED (≤P2.5) e 17.3 piliona yuan, e tusa ma le 38.23%. I le 2020, ona o le aʻafiaga o le faʻamaʻi fou o le pale, o le a faʻaitiitia faʻasolosolo i le 2020, e mafua ona o le faʻaitiitia o gaioiga i fafo ma pisinisi e mafua mai i le faʻamaʻi. Fai mai tagata popoto, o loʻo faʻamoemoe le Nofoaga Autu o Suʻesuʻega Faʻapisinisi e faʻaitiitia le fua faʻaalia o le LED i le lalolagi i le 8% i le 2020 i le 41.6 piliona, faʻatasi ai ma faʻaaliga laiti vaʻaia O le fua o le paʻu o le mata e laʻititi laʻititi, e itiiti ifo i le 5%.

https://www.szradiant.com/application/

Le LED faʻaaliga vaʻavaʻaia a faasolosolo malie ona toe faʻaleleia i le afa lona lua o le 2020. E ui lava o loʻo latou feagai pea ma le le mautonu tele, e faʻamoemoe o le a latou i luga o le ala tuputupu aʻe i le 2021. Faatasi ai ma le atinaʻeina o le Mini LED faʻaalia saʻo (Mini RGB) tekinolosi. , o le ( E pei o fale tifaga, tele-tele TV, pisinisi-tulaga konafesi, aoaoga, ma isi) ulu, fai mai tagata tomai faapitoa o le alamanuia suesuega nofoaga autu LED faaalia alamanuia ua faamoemoe e sili atu i le 100 piliona yuan galuega faatino i le 2025, o le fua faatatau tuputupu ae tuufaatasi o le 2020-2025 e sili atu i le 21%, faʻaaliga laʻititi laʻititi o le LED O le vaega o le lau o le a tulaʻi mai foi mai le 38.23% i le 56.11%.

I le taimi nei, o le "2020 Expert Point·Small Pitch and Mini LED Advanced Application Conference ma le "Fine Pitch LED Research White Paper" Achievement Conference" ua maeʻa manuia. E ui ina na o lenei aso, ae o se mea e faʻataunuʻuina ma e le faʻagaloina. O le fa'aaliga fou Mini/Micro LED o le a fa'aalia ai le toe fa'afouina o le fausaga o alamanuia. O le alualu i luma o le laʻititi laʻititi ma le Mini LED o le a avea ma se faigamalaga e tumu i le faʻamoemoe ma luʻitau, ae o le lagona o le misiona na tuʻuina atu i le LED ma faʻaalia tagata i le talafaasolopito o le a faʻaosofia ai i tatou e manumalo le tasi i le isi faigata! E leai se masalosalo o le faʻaaliga LED o le a faʻafeiloaʻi se taeao susulu.


Taimi meli: Oke-26-2020

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma auina mai ia i tatou