Le Lumana'i tuputupu a'e Avanoa o fa'aaliga fa'aalia mata Alamanuia

O fea oi ai le avanoa tuputupu aʻe i le lumanaʻi pe a oʻo  atu le gaosiga faʻaalia o le LED  i se tulaga e leʻi tupu muamua o le atinaʻe? E lelei le mata o le mata o le LED, o lona uiga, o le mata o le mata o le LED e masani ona fa'aaogaina e pei o le mata o le LED ma le mata  o le LED screen.E ta'ua fo'i le mata o le fa'amalama fa'amalama, tioata fa'amalama eletise, o se ituaiga o oloa fa'atekonolosi e fa'apipi'i ai le fa'apogai o le malamalama i totonu o le tioata e fausia ai sitaili ma fa'ata'ita'iga eseese, lea na mua'i fausia e Siamani ma manuia atiina ae i le 2006.

https://www.szradiant.com/products/

  • O fea oi ai le avanoa tuputupu aʻe i le lumanaʻi pe a oʻo  atu le gaosiga faʻaalia o le LED i se tulaga e leʻi tupu muamua o le atinaʻe? E lelei le mata o le mata o le LED, o lona uiga, o le mata o le mata o le LED e masani ona fa'aaogaina e pei o le mata o le LED ma le mata  malamalama o le  LED laupepa . E ta'ua fo'i le mata o le fa'amalama fa'amalama, o le tioata fa'amalama eletise, o se ituaiga o oloa fa'atekonolosi e fa'apipi'i ai le fa'apogai o le malamalama i totonu o le tioata e fausia ai sitaili ma mamanu eseese, lea na muamua fa'avaeina e Siamani ma atiina ae manuia i le 2006. O le mata o le LED grid o loʻo i ai uiga o le manino, paʻu-faʻamaonia, vai-faʻamaonia, anti-ultraviolet, ma e mafai ona mamanuina ma tutusa, ma e masani lava ona faʻaaogaina i fanua o totonu ma fafo teuteu, mamanu meaafale, mamanu malamalama malamalama, tioata puipui puipui i fafo, mamanu potu susulu ma mea faapena.
  • Led grid screen tekinolosi e mafai ona faia luga tioata laina le vaaia, talafeagai mo ituaiga uma o papatusi mafolafola ma tioata curved, e fetaui ma manaoga o mamanu eseese ma le faaaogaina o tagata faatau. Led grid screen lava ia e le gata o se tioata saogalemu, ae o se tioata faʻapipiʻi fale, faʻatasi ai ma le puipuiga o le UV, o se vaega o le faʻaolaina o le malosi o le infrared, ma se vaega o le faʻaogaina o le leo, e mafai ona faʻaaogaina lautele i totonu ma fafo. Ona o uiga fa'asaoina o le malosi o le LED lava ia, o le mata'itusi o le LED e matua'i fa'asaoina le mana, fa'aolaina le malosi ma le puipuiga o le siosiomaga.
  • O le mata o le LED grid e masani ona faʻaaogaina i le tele o mamanu ma le faʻaogaina o fanua, e pei o le teuteuga i totonu ma fafo, teuteuga ma teuteuga o pisinisi poʻo meaafale, mamanu o meaafale, mamanu faʻamalama o faʻamalama faʻamalama, mamanu laufanua i totonu, vaeluaga vai, falemaʻi, faitotoa. numera, faʻalavelave faʻafuaseʻi faʻailoga faʻailoga, vaeluaga potu fono, tioata puipui puipui i totonu ma fafo; faʻamalama faleoloa, faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, faʻailoga malamalama, faʻaoga faʻalo, mamanu potu o le la, 3C oloa faʻapipiʻi tioata faʻaoga, faʻapipiʻi laupapa i totonu ma  fafo  , teuteuga o fale, uati, moli, ma isi.
  • O le mata o le mata o le  manino TAITAIINA faʻaaliga  o lo'o i ai le maualuga maualuga, e le fa'aaafiaina le moli i totonu o le potu ma va'ai le laina va'ai, ma e mafai ona fa'aoga i luga o le puipui puipui tioata ma le fa'amalama tioata e ta'alo ai le vitiō felanulanua'i malosi. ma fa'amatalaga fa'alauiloa ata. I le avea ai ma se ituaiga fou o faʻasalalauga faʻasalalauga, ua latou faʻalauiloaina le atinaʻeina o pisinisi faʻasalalauga faʻasalalauga. o le mea moni, o le mata o le LED grid ma le malamalama fa'aaliga fa'aalia o lo'o i ai se eseesega tele, o le eseesega aupito maualuga o le eseesega i foliga vaaia, o le mata o le fa'asologa o le LED e faia i mea tioata, o lo'o fa'apipi'iina i totonu o le tioata le fa'amomoli o lo'o fa'apipi'iina.  manino TAITAIINA faʻaaliga  o lo'o faia i mea alumini vaega, o lo'o fa'apipi'i lopa moli ta'ita'i i luga ole PCB, e mafai ona vaevaeina i lau fa'amalama ta'ita'i ma fa'amalama fa'amalama fa'amalama e fai ma vaega laiti ole fa'aaliga mata. Ma o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻaaliga faʻaalia o le LED manino e sili atu ona faʻaogaina i fanua o le puipui puipui tioata o le fale faʻapisinisi ma le faamalama tioata o le faleoloa filifili.

https://www.szradiant.com/products/

  • I le lumanaʻi, e mafai ona faʻapipiʻiina atili le faʻapipiʻiina o le mata o le LED ma le  manino TAITAIINA faʻaaliga o le LED  , ma e mafai ona faʻalauiloaina le faʻafouina o tekonolosi o le faʻaaliga faʻaalia, ma le mafai ona faʻaleleia le lumanaʻi atinaʻe o le mata o le LED ma le faʻaaliga manino o le  LED faʻaali  . e le gata.

Taimi meli: Mati-15-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma auina mai ia i tatou