Laiti-pitch LED fa'aalia kamupani tetele lisi ua tu'uina atu lipoti fa'atinoga Q1

Talu ai nei, o le tele o kamupani LED laiti ua faʻaalia a latou lipoti faʻatinoga mo le kuata muamua o le 2020. Faʻatatau i le faʻasalalauga faʻasalalau, o le tele o gaosiga o gaosiga i le kuata muamua ua masani ona paʻu ona o le aʻafiaga o faʻamaʻi. O le Absen na sili ona manuia mai le faʻatulagaina o fuafuaga a le kamupani i le 2019. Na faʻateleina poloaiga i le kuata lona fa o le 2019. O nisi o poloaiga na ausia tupe maua i le kuata muamua o le 2020 ma ausia ai le faʻatupulaia o tupe mama i lea tausaga ma lea tausaga.

Aowei Cloud Network Commercial Display Division
O le lipoti a Leyard o loʻo faʻaalia ai uiga masani o le alamanuia. O le kuata muamua o le vaitau i fafo i le tausaga atoa, ma o le faasologa o le voluma e maualalo i le tausaga atoa. I le vaitaimi lava e tasi i le tausaga talu ai, o le tamaoaiga o femalagaaiga i po na maua ai se vaega maualuga, e tusa ma le 26.44% o tupe maua. O le fuafuaga faapisinisi a le kamupani na fetuunai ai le fua o pisinisi o lenei vaega. I le 2019, o le vaega o lenei vaega na faʻaititia i le 14.92%. O le vaega o le tamaoaiga o femalagaaiga i po e mai i le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai. 26.44% o le lipoti na faʻaititia i le 11.57% i le taimi o lipoti, ma le vaega o faʻaaliga atamai .na ausia le 80%. O le mea lea, i lalo o le aafiaga o le faʻamaʻi, o le aofaʻi o tupe maua na paʻu i le 45.9%, ae o le faʻaaliga atamai na pa'ū i le na o le 24.95%.
I totonu oi latou, o le laʻititi laʻititi e faʻatapulaʻaina e le faʻamaʻi. O le la'ititi o le pitch TV na ausia le tupe maua fa'agaioia o le 638 miliona yuan, lea na maua i fafo mo le 42%, o se si'itaga o le 41% i le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai. O le tufatufaina atu i totonu o le atunuu na afaina i mea tau taavale, ma na faaitiitia uta i le 50%, ae o le aafiaga o le faatauina atu i fafo ma le tuusao e le taua tele, o lea na paʻu ai le aofaʻi o laʻititi i le 9.62%. Ae ui i lea, o faʻaaliga LED e masani ona faʻatau atu i Saina, ma o le faʻatau saʻo, tufatufaina, ma lisi pisinisi ua faʻaitiitia tele ona o le aʻafiaga o le tuʻuina atu ma le faʻapipiʻiina. Ona o le suia o le avanoa laʻititi, o le LCD tele-screen mosaics puipui pa'ū i le 13%.

I le kuata muamua o le 2020, na ausia ai e le kamupani tupe maua faʻagaioia o RMB 817,051,100, faʻaititia o le 26.92% mai le vaitaimi tutusa o le tausaga talu ai; fa'agaioiina tupe mama o le RMB 80,506,500, o se fa'aititia o le 18.33% mai le vaitaimi tutusa o le tausaga talu ai; tupe mama fa'atatau i tagata e umia sea masani a le kamupani o le RMB 68,323,300, Fa'aititia e 17.10% i le vaitaimi lava e tasi i le tausaga talu ai. Ole mea autu ole suiga ole faatinoga ole a'afiaga ole fa'ama'i fou ole coronavirus. I le masina o Fepuari 2020, na faʻatinoina ai le puipuia ma le faʻatonutonuina o faʻamaʻi i le tele o nofoaga i le atunuʻu. O le toe amataina o pisinisi i luga ma lalo, tauofoga o poloketi, ma le alualu i luma o galuega faatino ua tuai, ma oo atu ai i le kuata muamua O le faatinoga o galuega i totonu o le atunuu ua aafia i vaega pupuu. Ina ua maeʻa le ulufale atu ia Mati, o le puleaina o faʻamaʻi i totonu o le atunuʻu ua ausia iʻuga mataʻina. O le kamupani ma luga ma lalo o le gaosiga ma le faʻagaioiga ua toe faʻaleleia i se tulaga maopoopo. O le tu'uina atu o fa'atonuga mai tagata fa'atau i totonu o le atunu'u, o oka fou, ma sapalai sapalai fale lagolago ua fa'asolosolo ona toe fo'i i le masani. Ae ui i lea, o le faʻasalalauina o faʻamaʻi i fafo ua mafua ai nisi faʻaaliga lisi O le poloaiga o le poloketi na tolopoina, o le a feagai le kamupani ma luitau, faʻaauau ona gauai atu i le atinaʻeina o faʻamaʻi mai fafo ma le aʻafiaga i pisinisi a le kamupani i fafo.
I le kuata muamua o le 2020, na ausia ai e le kamupani tupe maua faʻagaioiga o le 167,439,277.26 yuan, o se faʻaititia o le 22.76% mai le vaitaimi tutusa o le tausaga talu ai; o le tupe mama e maua mai i tagata e umia sea masani o kamupani lisiina o le 5,005,006.23 yuan, lea na maualalo ifo nai lo tupe mama e mafua mai i tagata e umia sea masani o kamupani lisiina i le kuata muamua o le 2019 58.72%. I le vaitaimi o lipoti, ona o le aʻafiaga o le faʻamaʻi fou o le coronavirus, na faʻatinoina ai le puipuiga ma le faʻatonutonuina o faʻamaʻi i le tele o nofoaga i le atunuʻu. O le kamupani ma kamupani i luga ma lalo o le alamanuia ua tuai ona toe amata galuega ma gaosiga, ua poloka le logistics, sapalai le sa'o a le au sapalai, ma oka i luga o lima ua tolopo O le tilivaina ua mafua ai ona afaina le faatinoga o le kuata muamua a le kamupani.
I le kuata muamua o le 2020, o tupe maua o le 393 miliona yuan na maua, e mafua ona o le faʻatulagaina o fuafuaga a le kamupani i le 2019. O poloaiga na faʻateleina i le kuata lona fa o le 2019, ma o nisi o poloaiga na maua ai tupe maua i le kuata muamua o le 2020. I le taimi lava e tasi , faʻamanuiaina mai le faʻafetai o le US dollar, na iloa ai e le kamupani se tupe faʻasili o le RMB 5.87 miliona, lea na i ai se aafiaga lelei i le tuputupu aʻe o le faʻatinoga a le kamupani. O le aafiaga o tupe maua ma gau a le kamupani i tupe mama a le kamupani i le kuata muamua e tusa ma le RMB 6.58 miliona, aemaise lava ona o le mauaina o fesoasoani a le malo.
O le tupe mama e maua mai i tagata e umia sea o kamupani lisiina i le kuata muamua o le 2020 ua matua pa'ū i lea tausaga ma lea tausaga, aemaise lava ona o le kuata muamua e masani lava o se vaitau maualalo mo le faʻatau atu i le maketi ma pisinisi faʻasalalauga, ma faʻatasi ai ma le aʻafiaga o le fa'ama'i fou o le niumonia o le coronavirus, ua tuai le toe amataina o galuega a lala taitasi. Na matua pa'u lava tupe maua pe a fa'atusatusa i le tausaga lava lea na te'a nei, ma i'u ai i le tele o gau a le kamupani. E le gata i lea, o le lafoaia o lala ma isi mataupu na mafua ai foi ona leiloa le le faʻaaogaina o le kamupani. A’o toe amata galuega ma le gaosiga o le atunu’u, ua fa’amoemoe o le a fa’agasolo malie le fa’atinoina o galuega a le kamupani.
Pe a faatusatusa i le vaitaimi lava lea e tasi i le tausaga talu ai, o le mafuaaga autu o le faaitiitia o tupe mama mo le vaitaimi nei: o le coronavirus fou faamai niumonia ua faatuai ai le toe amataina o galuega i le taimi o le Spring Festival aso malolo, ma le gaosiga ma le faagaoioiga o le kamupani, lona tele. tagata fa'atau ma fa'atau oloa tetele e a'afia i se tulaga patino i se taimi pupuu. O le fa'atauina o meafaitino a le kamupani, gaosiga o oloa, tu'uina atu, logistics ma felauaiga ua a'afia i le tuai ona toe amata o galuega ma le fa'ama'i, lea ua tuai fa'atusatusa i le fa'atulagaga masani; o loʻo aʻafia tagata faʻatau i lalo i le tolopoina o le toe amataina o galuega ma le faʻamaʻi, lea e aʻafia ai le faʻapipiʻiina o oloa a le kamupani, faʻatulagaina ma le taliaina o le taamilosaga Faʻatuai foʻi e tusa ai, e manaʻomia le faʻaitiitia o poloaiga fou. I le kuata muamua o le 2020, faʻaopoopo i le faʻatupulaia o tupe maua a pisinisi faatekonolosi, o le faʻaalia o le LED faʻaali ma tupe maua a pisinisi moli atamai ua faʻaitiitia tele.


Taimi meli: Sep-30-2020

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma auina mai ia i tatou