O le tulimatai atu i le 2021, o a luʻitau ma avanoa o le a faʻaalia e le LED faʻaalia pisinisi?

I le 2020, o le "swan uliuli" o le faʻamaʻi fou o le pale na faʻalavelaveina le lalolagi muamua filemu. Fa'agata feso'ota'iga i luga ole laiga, fa'agata a'oga, ma fa'agata pisinisi. O itu uma o le olaga lautele o tagata ua faʻalavelaveina e lenei "swan uliuli". Faatasi ai ma i latou, o le tamaoaiga o le lalolagi ua mafatia i le tele o gau, ma o le LED faʻaalia le faʻaogaina o pisinisi e mautinoa lava le aʻafia. I lalo o le mamanu fou o le atinaʻe o taʻamilosaga lua i totonu o le atunuʻu ma faavaomalo, faʻaalia faʻaalia e kamupani faʻapipiʻi vave ona fetuunai a latou fuafuaga i tulaga o oloa ma auala, ma tali atu ma le malosi i le masani fou o le faʻamaʻi.

I le toe tepa i tua i le 2020, e tusa ai ma faʻamaumauga a le lala sooupu, o le aofaʻi o le maketi o le LED i le lalolagi atoa i le 2020 e tusa ma le 15.127 piliona US tala (e tusa ma le 98.749 piliona yuan), o le faʻaitiitia o le tausaga i le tausaga e tusa ma le 10.2%; o le gafatia o le maketi wafer LED e tusa ma le 28.846 miliona fasi pepa, o le fa'aitiitia o le tausaga i le tausaga e uiga i le 5.7%. Faatasi ai ma i latou, o le tau o galuega faʻaletausaga a loʻu atunuʻu o loʻo faʻaalia le faʻaalia o le faʻaogaina o pisinisi e faʻamoemoe e pa'ū e tusa ma le 18%, e oʻo atu i le 35.5 piliona yuan.

A fua i le faʻatinoga o kamupani faʻaalia LED e ono a loʻu atunuʻu, ona o le faʻamaʻi ma isi mea, o le tupe maua faʻaogaina ma tupe mama a kamupani faʻaalia LED i le kuata muamua e tolu ua faʻaitiitia pe a faʻatusatusa i le vaitaimi tutusa i le 2019. o Lianjian photoelectric. Ae ui i lea, e tusa ai ma le 2020, o tupe maua faʻagaioiga ma tupe mama ua faʻateleina uma i le kuata lona tolu, ma o loʻo faʻamoemoe o le a sili atu le siʻitia i le kuata lona fa.

I se vaitaimi faʻapitoa, o kamupani taʻutaʻua ua faʻaalia o latou malosi tulaga ese. O oloa fou ma pisinisi fou ua faʻapotopotoina i kamupani taʻutaʻua. O le matafaioi a le faʻailoga ua faasolosolo malie ona lauiloa, ma o le malosi o le malosi. I totonu o kamupani fa'aaliga LED e ono o lo'o lisiina, e ui lava o le fa'atupulaia o le fua faatatau i le tolu kuata muamua e le'i lelei e pei o le taimi muamua, se'i vagana ai le leiloa o le 158 miliona yuan i Lianjian Optoelectronics, o isi kamupani ua maua tupe mama.

  I le avea ai o se pisinisi tuputupu aʻe, o le atinaʻeina o le faʻaaliga faʻaalia o le LED e faʻalagolago lava i le alualu i luma o tekinolosi faʻaaliga LED, o le faʻalauiloaina o oloa fou ma le lelei o auaunaga. E ui o le faʻamaʻi na afaina tele i le maketi, o faʻavae o pisinisi o loʻo tumau pea ma faʻaleleia le tulaga lautele.

   E ui lava e leʻi foia atoatoa le faʻafitauli o le faʻamaʻi, o loʻo faasolosolo malie le toe faʻaleleia o le tamaoaiga o loʻu atunuu, ma o loʻo faʻaauau pea le alualu i luma o le faʻaaliga faʻaalia o le LED. I le 2020, o le a faʻafefiloi le pisinisi faʻaalia o le LED a Saina e le faʻalavelave lua o le faʻamaʻi fou o le pale ma le siosiomaga faavaomalo. O le tala fiafia o le faʻamalieina o le faʻagasologa loloto o le faʻatoʻaga i totonu o fanua o le laʻititi laʻititi, Micro / Mini LED ma faʻasalalauga vitiō maualuga e faʻamalieina, ma o loʻo faʻalauteleina le avanoa atinaʻe i vaega eseese o maketi. O le popolega ona o le faʻamaʻi ua mafua ai se faʻafitauli "faʻalavelave motusia" i le sapalai sapalai. Ma e fesuisuia'i tau o chip ma fa'aumi le taimi e tu'uina atu ai.

  Fa'afeso'ota'i nisi fa'aoga fa'au'uga

   O le a le faʻatupulaia o le faʻatupulaia o le maketi muamua i le 2021, ma o a auala ma auala mo tagata gaosi oloa e sailia ai le tuputupu aʻe? O le fa'amuamua pito i luga o fa'aaliga uma fa'aaliga LED. I le taimi nei, o le atinaʻe o le pisinisi atoa o le faʻatauvaʻa faʻatau oloa faʻatauvaʻa tele ma oligopolistic. Na o le pau lava le avetaavale tuputupu aʻe i le maketi e sau moni lava mai tagata faʻaoga. O ai e mafai ona taʻimua i le faʻafesoʻotaʻiina o le tele o tagata faʻaoga, e mafai ona faʻaumatia le faʻalavelave, ma e manaʻomia ai le au gaosi faʻaaliga LED e taulamua i le faʻamaeʻaina o le faʻaleleia ma le faʻaleleia o ala.

A maeʻa le "faʻafefe" o le faʻamaʻi o le 2020, o le alalaupapa o le faʻaaliga faʻaalia o le LED e le o toe avea ma se "auala tuusao e manumalo ai". O le tele o kamupani fa'aaliga LED ua fa'atupuina, atina'e ma fa'amautu le auala moat ma le fa'atau fa'atau mo le tele o tausaga. O loʻo matou feagai ma suiga fou-o le tuʻufaʻatasia i luga ole laiga ma le tuʻufaʻatasia ua avea ma mea moni.

   Ae ui i lea, mo le tele o faʻasalalauga faʻaalia faʻaalia o le LED, faʻafefea ona sili atu le tuʻufaʻatasia o laina i luga ole laiga aʻo faʻatumauina le faʻatinoina o le tuusao tuusao ma le faʻatinoina o galuega, ma ausia le faʻaleleia o le faʻatauga o faleoloa ma le faʻatau atu auaunaga. Mo tagata gaosi oloa i luga, pe faʻafefea ona faʻamautinoa le mautu ma le faʻaauauina o vaega faʻatau i le tulaga o le vaeluaga o alalaupapa ma le tele-polarization o se luitau tele foi.

  Fetuunaiga o oloa ma le pa

   I le lua tausaga talu ai, o ituaiga uma o oloa fou i le maketi faʻaaliga LED ua oʻo i se taamilosaga o le "taʻavale maualuga ma le maualalo o le alu" mamanu tele-vibration. I se faaupuga faigofie, o se taamilosaga o suiga maualuga e pei o se ao ma timu, ma e le pine ae leai se leo; o se taamilosaga o oloa taugofie-maualuga, o se numera tele o oloa i lalo o le fuʻa o le faʻatinoina o tau maualuga, ua manumalo i le mafaufau o se vaega o tagata faʻaoga.

   I le tulaga o loʻo i ai nei o le faʻaogaina o meaʻai eseese, o oloa e le naʻo ni faʻamatalaga faʻapitoa faʻapitoa ma faʻafouga faʻatino, ae o se laʻasaga agaʻi atu i vaaiga. O le tuʻuina atu lea o oloa lelei latou te manaʻomia moni e tusa ai ma manaʻoga o tagata faʻaoga o tulaga eseese, manaʻoga eseese, ma vaega eseese o tupe maua, ae le naʻo tau maualalo. O le suʻega e le o se mea faʻatekonolosi, ae o le malamalama o le malosi atoatoa. O le mea lea, pe faʻafefea ona faʻamalosia le faʻaogaina ma le faʻafouina o oloa faʻaalia o le LED e ala i le faʻataʻitaʻiga i le 2021, pe faʻamalosia le suia o faʻatauga poʻo le faʻaosofiaina o manaʻoga fou, o le a faʻataʻitaʻiina le R & D ma gafatia fou o le tele o kamupani mata LED.

  Fa'ailoga atili stratification ma tulaga

   Fa'ato'a fa'avasegaina, fa'asologa fa'asologa fa'ailoga, fa'avasega fa'apitoa, o le fa'atonuga fa'apitoa lea o lo'o iai nei a le tele o fa'aaliga fa'aaliga LED. E masani lava ina ia mafai ona feagai ma le faʻaauauina o le faʻavasegaina o vaega faʻatau faʻatau i le maketi i tausaga talu ai nei, o le mea sili ona fai ma sui o le liʻo o tului ua sili atu ona faʻapitoa ma sili atu ona vaevaeina.

   Afai tatou te fai atu o le faʻatulagaina o le vaega atoa o le tali atu lea i manaʻoga o loʻo i ai nei o le tele o tagata faʻatau mo seti atoatoa ma tuʻufaʻatasia, ma ia fiafia i se poto masani o oloa e sili atu ona faigofie ma lelei. O le vaevaega o le tele o faʻailoga o le sailia lea o manaʻoga faʻatauvaʻa faʻatau i tulaga eseese, tulaga tau tamaoaiga, ma sailiga oloa eseese. O le mea lea, pe faʻafefea ona maua tagata faʻaoga faʻatatau ma pe faʻapefea ona ausia saʻo faʻalauiloa oloa ma maketi. O nei luʻitau e fuafua saʻo ai le faʻatinoina o gafatia o le tele o gaosiga i le 2021.

  O le Olimipeka i Sasae e aumaia ai avanoa fou

   O oloa LED a Saina na muamua iloa e le lalolagi i Ta'aloga Olimipeka a Beijing i le 2008 ma ua lauiloa i le lalolagi atoa talu mai lena taimi. Talu mai le 2008 Beijing Olympics, Saina LED fa'aaliga alamanuia ua ulufale atu i se tulaga o le vave atinae, spawning po o le faafaileleina se numera tele o kamupani faʻaaliga. I le mavae ai o le 14 tausaga o le atinaʻe, o le tau o le gaosiga o le LED a loʻu atunuu e tulaga muamua i le lalolagi, ma o le maketi i le lalolagi atoa o faʻaaliga LED a Saina ua oʻo atu i le 85%, ma o nisi kamupani o loʻo faʻateleina faavaomalo.

   O loʻo malamalama o le 2008 Beijing Olympic Games na faia Leyard, Jin Lixiang, Nanjing Loop, Xiʻan Qingsong, Shanghai Sansi, Konka Video ma isi atinaʻe, ma na fanau mai ai foʻi ni faʻalapotopotoga fou pisinisi. E ala i lenei Olimipeka, o le pisinisi fa'aaliga fa'aaliga LED a Saina na tete'e le tulaga ma taula'i atu i le a'afiaga o fa'afitauli tau tupe.

  E ala i foliga mataʻina ma le faʻaalia o Taaloga Olimipeka 2008, ua alu ese kamupani faʻaaliga faʻaalia faʻaaliga Saina mai le atunuʻu, tuʻuina atu mea taua faʻaalia LED i le tele ma sili atu faʻavaomalo faʻavaomalo mea tutupu ma gaioiga. O Ta'aloga Olimipeka ua tatala ai se fa'amalama mo kamupani fa'aaliga fa'aaliga fa'aalia a Saina e ulufale atu i le maketi fa'avaomalo, ma fa'ataga ai le tele ma le tele o fa'aaliga LED fa'aSaina e fuga mai i maketi fa'avaomalo.

O le sauniga amata o Taaloga Olimipeka a Beijing 2008 (fa'aaogaina mata o le LED)

LED mama mama e lima i le 2008 Beijing Olympics

I le latalata mai o le Olimipeka o le Taumalulu ma Paralympics, ua maeʻa le fausiaina o nofoaga tetele. E pei ona masani ai, o lenei tausaga o le a avea ma tulaga o le faʻapipiʻiina ma le faʻatulagaina o meafaigaluega faʻapitoa e aofia ai faʻaaliga LED. E tatau ona maua e kamupani talosaga faʻaalia faʻaalia le LED se avanoa lelei i lenei tausaga, ma e mafai foi ona latou faʻaogaina lenei avanoa e taʻitaʻia ai le alamanuia mai le faʻamaʻi o le faʻamaʻi.

O le tele o kamupani ua leva ona taulaʻi i avanoa tau pisinisi o Beijing Winter Olympics ma Paralympic Winter Games, ma ua sauni e faʻaoga lelei lenei mea e tuʻuina atu ai le taʻaloga atoa i lo latou fale, faʻaauau le mamalu o le Olimipeka o Beijing 2008, ma toe tasi. fa'ataga le lalolagi e fa'afiafia mo fa'aaliga LED a Saina ma nono le avanoa e toe fa'afo'i ai le fa'aletonu o pisinisi talu mai le fa'ama'i i le tausaga talu ai.

   O lo'o fa'amoemoe o le a fa'aauau pea ona fa'aalia le mata manino o le LED i le Olimipeka o le Taumalulu 2022 ma Paralympics. O fa'amalama o le fola o le fale, lau fa'atupu, ma isi, o le a avea uma ma mea e sili ona taua. Faatasi ai ma le alualu i luma o le Mini / Micro LED ma le 5G + 8K tekinolosi, o le Olimipeka o le Taumalulu, e avea o se laasaga mo talosaga maualuga-tekonolosi, o le a faʻalauteleina ai le matua ma le faʻaogaina o tekinolosi faʻafesoʻotaʻi; e le gata i lea, e mafai ona tatou vaʻai i nisi o loʻo i ai pea i se tulaga le faalauaiteleina O le amataga o le tekinolosi uliuli.

   Faatasi ai ma le faʻalauteleina o faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga, o tagata e maualuga atu ma maualuga manaʻoga mo faʻaaliga LED i fafo, ma faʻaalia oloa faʻaalia e pei o mata manino, faʻasologa o mata, ma mata le lavalava 3D mata ua faʻateleina ma sili atu ona eseese. O le tulimatai atu i le 2021, o loʻo i ai pea le tele o le le mautonu i le maketi, ae o avanoa e mafai ona vaʻaia i maketi e pei o le 5G, atinaʻe fou, ma le ultra-high definition. I lenei tulaga, e tatau i kamupani mata LED ona mulimuli i le alualu i luma o tekinolosi, gauai atu i suiga o maketi, faʻaauau ona faʻalolotoina le alamanuia, faia faʻapitoa, ma faia se galuega lelei i auaunaga oloa, ina ia tali atu i suiga ma faʻafeiloaʻi luitau le iloa.

  Le natura maualuga o le mata faʻaaliga COB:

   1. Fa'aaogaina o tekonolosi fa'apipi'i COB fou, fa'amaufa'ailoga moni fa'amaufa'ailoga

O le fa'aaliga COB la'ititi a le VATION e mafai ona fa'amaufa'ailogaina atoa laupapa ta'amilosaga PCB, mea tioata tioata, vae fa'amau ma ta'ita'i, ma isi, ma maua le puipuiga atoatoa o le IP65. O le pito i luga ole lamepa o loʻo faʻapipiʻi i totonu o se mea faʻapolopolo, lamolemole ma malo, ma e iai le aʻafiaga ma le faʻamalosi. , Suavai, susu-faʻamaonia, pefu-faʻamaonia, suauu-faʻamaonia, faʻamaʻi faʻamaʻi, anti-static performance, maualuga mautu ma faigofie tausiga, tino mama ma manifinifi e faʻasaoina avanoa, faʻaaliga faʻamalamalamaga maualuga e aumaia ai se faʻaaliga sili atu ona atoatoa.

   2. O lo'o fa'aaogaina e le iunite fa'atekonolosi fa'agasologa maualuga CNC mold-level

Fuafuaga fou fou, tasi-taimi mate-tu'u, leai se deformation; faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻapipiʻi, tekonolosi faʻapipiʻi maualuga CNC, ina ia latalata le mea sese i le leai, ma o le tino o le lau e mafolafola e aunoa ma se faʻalavelave, faʻaumatia laina susulu ma pogisa o le lau, ma le tutusa o le tulaga lelei o ata, Ua matua fa'aleleia atili le fa'ailoga lanu.

Fa'aogaina o le fa'aogaina maualuga o le CNC mold-level process technology Technology masani

   Tolu, malosi malosi e tetee atu i le maualuga o le vevela ma le susū siosiomaga

  O le maualuga o le faʻafefe o le vevela o le mea autu lea e fuafua ai le mautu, tulaga faʻaletonu ma le ola tautua o le mata LED laʻititi. Ole fa'amama fa'amama fa'anatura lelei o lona uiga sili atu le mautu atoa. O le COB process micro-pitch LED faʻaaliga e faʻaaogaina ai se tasi vaega anti-oxidation lafo alumini kapeneta e faʻaleleia ai le vevela, faʻafefe UV ma faʻalavelave faʻalavelave o le oloa. 

O le maualuga ma le maualalo o le vevela o le teuina o le vevela maualuga ma le maualalo O le vevela ma le vevela o le vevela galue ma le susu

   Fa, fa'aalia fa'aalia le fa'aogaina o le fa'aogaina o le LED:

  Fuafuaga Ultra-filemu, laupapa PCB ma pusa tino e synchronized ma toniga vevela dissipation

O le kapeneta faʻaaogaina se auala faʻafefeteina vevela ma le tutusa i le va o le laupapa PCB ma le kapeneta. O le vevela o le lau atoa e pulea i le 45 ℃ - 49 ℃, lea e aloese ai mai le faʻaitiitia o le faʻaitiitia o le faʻamalama o le malamalama e mafua mai i le vevela maualuga, teenaina tagata fiafia ma teena le pisa; e tusa lava pe tuʻu latalata, e mafai ona e faʻalogo E aunoa ma se pisa, o mea faigaluega e tamoʻe filemu, faʻatagaina tagata faʻaoga e faʻamavae atu i faʻalavelave pisa.

5. Faʻamaoni o faʻaaliga LED:

  O le pixel out-of-control rate o le lau atoa e itiiti ifo i le tasi miliona

   Fa'ava-o-malo taʻitaʻia tekinolosi gaosiga ma tulaga faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻiga, faʻapipiʻi eletise, toe faʻafefeteina, faʻapipiʻi ma isi faiga, o le fua o le pika le atoatoa o le oloa maeʻa ua matua faʻaitiitia. O lopa moli e gaosia e faʻaaoga ai tekinolosi pateni e faʻaleleia ai le faʻamaoni o le puʻupuʻu LED, ma o le pixel out-of-control rate o le mata atoa e itiiti ifo i le tasi miliona.

6. Ave'ese mamanu moiré ma tetee lelei i le faaleagaina o le malamalama lanumoana

   COB oloa fa'atumu maualuga fa'ailoga opitika, toniga moli fa'avevela, tutusa ma le "surface light source", fa'amama lelei le moiré. O lona matte coating technology e matua faʻaleleia atili ai le faʻatusatusaga, faʻaumatia le moiré, faʻaitiitia le susulu ma le susulu, e le faigofie ona maua le vaivai o le vaʻaia, faʻafefeteina le leaga o le malamalama lanumoana, ma aumaia ai tagata faʻaoga se poto masani. O lenei mea e faʻaalia ai le faʻapipiʻiina o le COB o se faʻamatalaga laʻititi O le auala faʻapitoa sili mo le "faʻamafanafanaga vaʻaia" ma le "faʻaleleia atili o le poto masani" o le pitch LED screen.

   Super lautele lanu gamut, toe faʻafoʻi lanu moni

Faʻaaogaina le RGB tolu-primary color imaging technology, o le lanu gamut e ultra-lautele ma lanu e sili atu ona mauoa, e oʻo atu i le tulaga faʻasalalauga tulaga; pe a maeʻa le faʻamalamalamaga ma le faʻasologa o le chromaticity, o le susulu ma le chromaticity o le lau e mafai ona faʻamautu maualuga e aunoa ma se taui lona lua, ma o le lanu e maualuga Moni; fa'aaogaina le fa'a-va'aiga fa'avaomalo fa'atekonolosi fa'asa'oga, ma fa'aogaina galuega toe fa'aleleia lanu meamata ma le toe fa'aleleia o le pa'u e fa'afetaui atoatoa i le masani o le lanu o le mata o le tagata.

7. Lagolago le tausiga i luma, matua mama ma manifinifi, sefe avanoa

  O le uaea auro e faʻaaogaina e faʻafesoʻotaʻi ai le fausaga o afifi, ma o le COB afifi e tuʻufaʻatasia saʻo le vaʻa moli i totonu o le laupapa PCB, faʻaitiitia le mafiafia o le laupapa faʻaaliga. Lagolago le tausiga i luma, o le kapeneta e faʻaaogaina le kapeneta alumini alumini maualuga, e maualuga le malosi, ultra-malamalama ma manifinifi, matagofie ma matagofie, faigofie mo le faʻapipiʻiina ma felauaiga, ma faʻasaoina tele le avanoa o loʻo nofoia e le faʻaaliga faʻaaliga.

8. Maualalo le malamalama ma maualuga le fa'a'efu fa'atinoga

O le faʻaaliga LED e le gata o loʻo i ai le maualuga o le susulu o le 1200cd / ㎡ ma le maualuga o le grayscale e oʻo atu i le 16bit, ae sili atu le taua, o le oloa o loʻo i ai foi uiga o le maualalo o le susulu ma le maualuga o le lanu. A fa'aitiitia le susulu, e fa'aitiitia le pa'u o le lanu efuefu; ua fetuutuunai le pupula i le 700cd/ O le fua lanu efuefu o le ㎡ o le 16bit, ma pe a fetuunai le susulu i le 240cd/㎡, o le fua lanu efuefu o le 13bit; o le maualalo o le susulu ma le maualuga-efuefu uiga e mafai ai e le faʻaaliga faʻaalia o le LED ona tuʻuina atu i taimi uma soʻo se ata atoatoa ma faʻaeteete i lalo o soʻo se tulaga.

COB package micro-pitch LED fa'aali mata fa'apipi'i masani

E iva, fa'atekonolosi fa'asa'oga fa'apitoa e fa'aleleia ai le lelei o ata

   faiga fa'asa'o mata'itusi o le a pulea ta'ito'atasi pika ta'itasi i fa'aaliga iunite fa'aaliga ta'itasi, e aofia ai le fa'atonutonuina o lona susulu ma le lanu, e ausia ai le tulaga tutusa e le'i tupu muamua ma ausia ai uiga susulu tutusa o le faitau afe o LED. Le tasi-module susulu ma chromaticity faasa'oga tekinolosi foia le faafitauli o le eseesega lanu i le va o le module fou ma le module tuai ina ua uma ona suia le tino lau i se module.

Fa'ata'ita'iga fa'asologa o fa'asa'oga mata'itū

10. Ole fua ole fa'afou maualuga maualuga e fa'aleleia ai le fa'amafanafanaga va'aia

Ole fua ole fa'afouina ole fa'aaliga LED e le itiiti ifo ile 3840Hz, ma o le ata pu'eina e mautu e aunoa ma ni galu ma leai se lanu uliuli. E mafai ona foia lelei le siʻusiʻu ma le faʻafefe i le faagasologa o le faʻavavevave o ata, faʻaleleia le faʻamalamalamaga ma le faʻatusatusaina o le ata, ma faʻalelei ma lamolemole le ata vitio, ma e faigofie foi ona matamata mo se taimi umi. E le faigofie ona vaivai; fa'atasi ai ma tekonolosi fa'asa'o gamma ma fa'atonuga fa'asa'oina o le malamalama, o le fa'aaliga ata fa'amalosi e sili atu ona moni, fa'alenatura, ma toniga.

Fa'aaliga ta'ita'i fa'aaliga fa'apipi'i masani

11. Fa'avaa maualuga suiga taimi, taimi tali nanosecond

O le fa'aaliga LED e fa'aaogaina tekinolosi fa'aaliga nanosecond, lea e fa'aitiitia ai le taimi e suia ai le fa'avaa o le fa'aaliga LED i se taimi pu'upu'u. E fetaui lelei ma le 50Hz & 60Hz faʻasologa o suiga, ma faʻaumatia ai le faʻafefeteina ma le faʻafefe o le faʻafefeteina o le tioata vai ma le vaʻaia pe a faʻagaoioia ata faʻavavevave, faʻamautinoaina le au maimoa O le matamataina o ata manino ma manino e maua ai le lelei tele i le matata o le mataʻituina o ata vitio ma faʻasalalauga ma faʻaaliga televise. .

fa'aalia le fa'aalia o le mata splicing masani

12. lua sapalai malosiaga faaleoleo galuega tauave faaleoleo

  O le fa'aaliga fa'aalia o le LED e lagolagoina le sapalai eletise lua. I le tulaga o le faaletonu o le eletise, o le a otometi lava ona sui i se isi eletise e faʻamautinoa ai le faʻaogaina masani o meafaigaluega, ma faʻamautinoa ai le saogalemu o le eletise.

13. galuega faaleoleo vevela faailo lua

O le fa'aaliga fa'aalia o le LED e fa'aaogaina se fa'ailoga e lua-auala fa'ailo vevela fa'aulu. O le fa'atonuga o iunite ta'itasi o le a otometi lava ona iloa le fa'amaoni o fa'ailoga e lua. A lelei le fa'amaoni o le fa'ailo fa'aoga autu, e fa'aletonu le faiga i le fa'aoga autu e fai ma puna fa'aoga. Le atoatoa po'o fa'ailo le manuia, o le faiga e otometi lava ona sui i le fa'ailoga fa'aoga tuto'atasi, ma le taimi fesuia'i e itiiti ifo i le 0.5 sekone.

Ole taimi ole va ole faaletonu (MTBF): ≥50,000 itula

  Umi o auaunaga ola: ≥100,000 itula

   Tulaga tetee mafuie: Laasaga 8

   Galuega tau puipuiga a le setete: Ioe

   14. Fetuuna'iga malamalama atamai, siosiomaga fetuutuunai

O le faʻaaliga o le LED e faʻaaogaina ai tekonolosi faʻapitoa faʻalelei malamalama, o le susulu e mafai ona fetuutuunai mai le 0-1200cd / ㎡, ma o le susulu e mafai ona otometi ona fetuunai e tusa ai ma suiga i le siosiomaga o loʻo siomia ai ina ia mautinoa o loʻo lelei pea le lau ma vaivai i lalo o le susulu o totonu. siosiomaga, ma e le faigofie ona matamata mo se taimi umi. vaivai.

O si'osi'omaga 'ese'ese e mafai ona tu'uina atu le ata i le atoatoa ma le fa'aeteete

15. Ultra-lautele lanu vevela e mafai ona fetuutuunai laasaga i lea laasaga

  Le fetuutuunai laina o le vevela lanu o le 1000K ~ 10000K, lea e mafai ona faʻamalieina manaʻoga o faʻaaliga faʻaaliga eseese fanua mo le vevela lanu. O le mata tioata moli lanu moana e iai uiga anti-moiré, ma sa fa'aoga lelei i fale ma fa'aaliga eseese.  

 Maualalo lanu vevela Medium lanu vevela maualuga lanu vevela

16. Ultra-lautele va'aiga tulimanu, fa'aaliga atoatoa i so'o se itu

E faʻaaogaina le malamalama papaʻu lelei, o le mea lea e lautele ai le vaʻavaʻai, o le tele o le vaʻaiga o le lau, o le manino ma sili atu le tutusa o le ata, o le uluai tekonolosi mataʻutia o le micro-pitch LED faʻaaliga, faʻatasi ai ma le tuʻu saʻo ma fa'alava fa'ata'amilosaga ≥178 tikeri ultra-lautele mata'imata, o le fa'aaliga fa'asalalau nofoaga e tele Tele, leai ni mea tauaso, leai se lanu lafo, ma o le ata e lelei atoatoa, seamless ma toniga.

   Sefulufitu, faasaoina le malosi ma le puipuiga o le siosiomaga

   O le faʻaaliga COB o loʻo faʻaaogaina le tele o moli uila-emitting diodes, lea e mafai ona faʻaleleia atili ai le susulu, ma o le vevela o le vevela e toniga, o le faʻaogaina o le malamalama e laʻititi, ma e mafai ona faʻamautu lelei pe a uma le faʻaaogaina umi. O moli o le LED e fa'aola ai le malosi ma fa'alelei le si'osi'omaga fa'atasi ai ma le maualuga o le fa'aliliuina o le photoelectric, maualalo le fa'aaogaina o le eletise, ma le fa'asalaina o le radiation. Zhongyi Optoelectronics 'mici-pitch LED fa'aaliga oloa ua maua le RoHS fa'amaonia le puipuiga o le si'osi'omaga, FCC tusipasi, ma pasia le tulaga muamua su'ega malosi. I lalo o le tulaga o le faʻauluina o le malamalama tutusa, COB faʻafefe vevela e laʻititi ma sili atu le faʻasaoina o le malosi.

18. Tau maualalo o le faʻaogaina ma le tausiga

O le faʻaaliga faʻaalia o le LED o se oloa muamua-vasega malosi, ma e mafai e tagata faʻaoga ona faʻaogaina e aunoa ma le popole i le faʻaogaina o le eletise o le lau; le pusa iunite faaaogaina se mamanu fanless, lea e le gata silences ae faaitiitia foi tulaga toilalo, ma e umi le ola o 100,000 itula ma itiiti ifo i le 100 O le tasi mai le sefulu afe pika o le lau atoa ua le pulea fua faatatau. I lalo o le faʻavae o le faʻaalia o le malamalama tutusa, o le faʻaaogaina o le eletise e laʻititi, ma e sili atu le faʻasaoina o le malosi, faʻafeiloaʻi ma le taugofie.

 19. Fa'aoga si'osi'omaga o fa'aaliga fa'aaliga LED:

  Malamalama maualuga ma fetuutuunai laasaga i lea laasaga, fetuutuunai i siosiomaga susulu eseese

O le faʻaaliga faʻaalia o le LED o loʻo i ai se susulu maualuga maualuga e oʻo atu i le 1200cd / ㎡, ma o le susulu e mafai ona fetuunai i lea laasaga ma lea laasaga i totonu o le va o le 0 ~ 1200cd / ㎡; o mea o loʻo i luga e faʻafeiloaʻi ai le faʻaaliga faʻaaliga i soʻo se siosiomaga susulu i totonu, pe o le ao poʻo le po, ao susulu Pe o le puaoa, poʻo totonu o potu tapuni tapuni, potu fono, poʻo nofoaga faʻaaliga susulu, lobbies, ma isi. le fa'aaliga LED e mafai ona aumaia le fa'aaliga sili ona fa'alelei i le au fa'alogo ma le fa'aaliga sili ona talafeagai. 

20. 5000 mita i luga aʻe o le sami e fesoasoani i le fausiaina o le itu i sisifo o le atunuu

   o loʻu atunuu e tele le teritori, o le laufanua e maualuga i sisifo ma maualalo i sasaʻe, ma o le maualuga e matua ese lava. Ina ia lagolagoina le fausiaina o le itu i sisifo o le atunuu, ua faia e Zhongyi Optoelectronics suʻesuʻega faʻapitoa i luga o le galue o loʻo i ai nei, voluma galue, gau le malosi ma uiga puipuia o mea eletise eletise maualalo pe a faʻaaogaina i nofoaga maualuga e tali atu ai i le tulaga masani o le maualalo o le mamafa o le ea ma le maualalo o le vevela i nofoaga maualuluga i sisifo. , Siitia le maualuga galue o le faʻaaliga LED i le 5000 mita, e mafai ona galue masani i soʻo se siosiomaga o loʻo iai i le taulaga.

Luasefulu tasi, tele faʻapipiʻi auala, faʻafetaui i soʻo se nofoaga

O le faʻaaliga LED e lagolagoina le tele o auala faʻapipiʻi, lea e mafai ona faʻavaeina, faʻaeʻe, faʻapipiʻi, ma tautau puipui. E mafai e le Zhongyi Optoelectronics ona mamanuina le fuafuaga faʻapipiʻi sili ona lelei mo tagata faʻaoga e tusa ai ma le avanoa, foliga ma le teuteuga mamanu o le nofoaga faʻapipiʻi e fai ai le faʻaaliga faʻaaliga E matua tuʻufaʻatasia ma le teuteuga lata ane.


Taimi meli: Aukuso-30-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma auina mai ia i tatou