O le moli uila e faʻaali mai e faʻaita tele, o le tuleia o le tali

E ui lava o le LED faʻaali moli e le o se tele tele faʻafitauli, o se tiga ulu. E le gata e aʻafia ai le lelei o le ata e toe taʻua ai, ae e afaina ai foʻi lagona o le tagata faʻaaoga. O le a le mafuaʻaga o le moli faʻaali moli uila? E iai se tali lelei?

TAITAIINA faʻaali moli mafuaaga

1. E le saʻo le avetaavale avega.

2. O le uaea fesoʻotaʻiga i le va o le komepiuta ma le lau e uumi pe o le uaea uaea e sese.

3. Ua gagau le pepa lafo.

4. O le card control ua malepe. Siaki pe o le tamaʻi moli i luga o le pepa faʻatonutonu o moli pe leai. Afai e le mumu, o le a motusia.

5. Ua faapuupuuina le uaea i le va o le paoa sapalai ma le card control?

6. O le galuega faatino volitiga o le paoa sapalai e le mautonu, ma o le eletise faʻaaogaina ma le control card e le tele naua laupapa.

TAITAIINA faʻaali emo uila tali tutusa

1. Afai o le atoa laupepa ua faʻanenefu, o le ata ua mimilo, e masani lava o le avetaʻavale avega e sese, toe siaki le avetaʻavale avega, e le mafai ona aveʻese ma toe uta.

2. O leisi avanoa o le lafoina o le kata ua malepe. Ile taimi nei, e manaʻomia ona sui le pepa lafo.

3. Afai e le faʻasolosolo uila, e masani lava o se sisitema faʻafitauli i taimi uma. Sui le faiga, poʻo le faʻasaʻosaʻoina o tulaga faʻatulagaina, mafai masani ona foia! A faʻapea o se fetufaʻaiga tulaga o fetu, atonu e i ai se faʻafitauli i le avetaavale pepa ata, pe ono avea o se faʻafitauli i le iugafono o le lafoina kata. O le isi avanoa o le eletise sapalai faʻafitauli (le lava le sapalai o le eletise, faʻamatalaga faʻaletonu, eletise faʻalavelaveina). Pe a fuafuaina le PCB, mafaufau i le uaea lapoa o le paoa sapalai ma faailo faʻailoga, ma le PCB gaosiga gaioiga. E i ai foi nisi faʻaleleia atili i le faʻaopopoina tele capacitors i le module.

4. Afai o le faʻamatalaga o loʻo sosoʻo mai (o loʻo i ai le papaʻe pito i tafatafa o le tusitusiga, faʻasolosolo faʻasolosolo, ma mou ina ua maeʻa le tusitusiga), o le faʻafitauli lea i le faʻatulagaina o pepa kata. I le faʻaaliga meatotino, soloia "Faʻaali nanaina i lalo o le lisi", "Edge lamolemole suiga" "Aʻafiaga" mafai ona foia ia faʻafitauli.


Taimi meli: Aukuso-07-2020

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma auina mai ia i tatou