O le olaga atoa o malamalama manino TAITAIINA 100,000 itula moni? O a ni mea taua e aʻafia ai le olaga atoa o le malamalama LED malamalama?

O fa'amalama fa'amalama malamalama, pei o isi mea fa'aeletoroni, e iai lona olaga atoa. E ui lava o le ola faʻapitoa o le LED e 100,000 itula, e mafai ona galue mo le sili atu i le 11 tausaga e tusa ai ma le 24 itula i le aso, 365 aso i le tausaga, ae o le tulaga moni ma faʻamatalaga faʻamatalaga e sili atu le leaga. E tusa ai ma fuainumera, o le ola o le malamalama mata LED i luga o le maketi e masani lava 4 ~ 8 tausaga, o le malamalama mata LED e mafai ona faʻaaogaina mo le sili atu i le 8 tausaga ua matua lelei. O le mea lea, o le ola o le mata manino LED e 100,000 itula, lea e ausia lelei. I le tulaga moni, e lelei le faʻaaogaina o le 50,000 itula.

O mea taua e a'afia ai le ola o le mata manino o le LED o mea i totonu ma fafo. O mea i totonu e aofia ai le faʻatinoina o vaega pito i luga, le faʻatinoina o masini faʻamalama moli LED, ma le vaivai o oloa. O le si'osi'omaga i fafo o lo'o i ai le si'osi'omaga galue mata'itusi malamalama LED.

1. Aʻafiaga o vaega lautele

I le faaopoopo atu i masini moli LED, e faʻaogaina foi e le faʻamalamalamaga o le LED le tele o isi vaega lautele, e aofia ai laupapa faʻasalalau, fale palasitika, fesuiaiga o sapalai eletise, fesoʻotaʻiga, chassis, ma isi, soʻo se faʻafitauli i soʻo se vaega, e mafai ona taʻitaʻia ai le ola o le mata manino. faaitiitia. O le mea lea, o le umi o le ola o se faʻaaliga manino e fuafua i le ola o le vaega taua e sili ona puupuu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le LED, faʻafeiloaʻi o le eletise, ma le uʻamea uʻamea e filifilia uma e tusa ai ma le 8-tausaga, ma o le puipuiga o le faʻatinoga o le laupapa matagaluega e mafai ona lagolagoina lana galuega mo le 3 tausaga. A maeʻa le 3 tausaga, o le a faʻaleagaina ona o le ele, ona mafai lea ona tatou maua naʻo se vaega o le 3 tausaga mata manino mo le olaga.

2. O le aʻafiaga o moliuila Taʻitaʻiina masini faʻaalia

O lopa moli LED o le vaega pito sili ona taua ma manino o le mata manino. Mo lopa moli LED, o fa'ailoga nei e masani lava: uiga attenuation, uiga fa'afefeteina o le ausa, ma le tete'e o le UV. Afai e suʻesuʻeina e le kamupanī mataʻitusi manino le faʻatinoga o le lamepa moli LED, o le a faʻaaogaina i le mata manino, lea o le a taʻitaʻia ai le tele o faʻalavelave faʻafuaseʻi ma matua afaina ai le ola o le mata manino o le LED.

3. Oloa vaivai lelava aafiaga

O le faʻatinoina o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le mata o le LED e faʻalagolago i le gaosiga o le gaosiga. O le faʻatinoina o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le module na faia e le leaga e tolu faʻamaoniga togafitiga e faigata ona faʻamautinoa. Pe a suia le vevela ma le susū, o le a ta'e le pito puipui o le laupapa matagaluega, e mafua ai le faʻaitiitia o le faʻatinoga o le puipuiga.

O le mea lea, o le faagasologa o le gaosiga o le malamalama mata LED o se mea taua foi i le fuafuaina o le ola o le mata manino. O le gaosiga o gaioiga e aofia ai i le gaosiga o le mata manino e aofia ai: le teuina o vaega ma le faʻagasologa o togafitiga, faʻagasologa o le faʻafefe o le ogaumu, faʻamaoniga e tolu, ma le faʻamaufaʻailogaina e le susu. O le aoga o le faagasologa e fesoʻotaʻi ma le filifilia o meafaitino ma fua faatatau, faʻatonuga faʻataʻitaʻiga ma le lelei o le tagata faʻatautaia. Mo le tele o tagata gaosi mata tioata LED, o le faʻaputuina o le poto masani e taua tele. O se fale gaosi oloa ma le tele o tausaga o le poto masani o le a sili atu ona aoga i le puleaina o le gaosiga o gaosiga. .

4. Le aʻafiaga ole siosiomaga o galuega

Ona o le eseʻese faʻaogaina, o tulaga galue o malamalama manino vaʻaiga eseese lautele. Mai le siosiomaga manatu o le vaʻaiga, o le vevela i totonu o le vevela eseʻese e laʻititi, leai se timu, kiona ma ultraviolet malamalama; le eseʻesega vevela vevela i fafo e mafai ona oʻo atu i le 70 tikeri, faʻatasi ai ma le matagi ma le la ma le timu. O le siʻosiʻomaga faigata o le a faʻateteleina le matua o le malamalama pupula, o se taua elemeni afaina ai le olaga o le manino pupuni.

O le ola o le mata malamalama o le LED e fuafua e le tele o mea, ae o le iʻuga o le ola e mafua mai i le tele o mea e mafai ona faʻaauau pea ona faʻalauteleina e ala i le suia o vaega (e pei o le fesuiaʻiina o sapalai eletise). E le mafai ona suia LED i ni aofaiga tetele, o le taimi lava e uma ai le ola o le LED, o lona uiga o le mutaaga o le ola o le mata manino. I se tulaga patino, o le ola o le LED e fuafua ai le ola o le mata manino.

Matou te fai atu o le ola o le LED e fuafua ai le olaga o se mata manino, ae e le o lona uiga o le ola o le LED e tutusa ma le olaga o se mata manino. Talu ai e le galue le mata manino i le uta atoa i taimi uma e galue ai le mata manino, o le mata manino e tatau ona i ai le olaga atoa o le 6-10 taimi o le ola o le LED pe a masani ona taʻalo le polokalama vitio. O le galue i se vai maualalo e mafai ona umi atu. O le mea lea, o le mata manino o le LED e mafai ona tumau mo le tusa ma le 50,000 itula.

E fa'afefea ona manino LED lau ?

Mai le faʻatauina o mea mataʻutia i le faʻatulagaina o le gaosiga ma le faʻapipiʻiina, o le faʻaogaina o faʻaaliga faʻaalia o le LED o le ai ai se aafiaga tele. O le faʻailoga o mea faʻaeletoroni e pei o lamepa ma ICs, i le lelei o le fesuiaʻiina o sapalai eletise, o mea tuusaʻo uma ia e aʻafia ai le ola o mata tetele o le LED. Pe a fuafuaina le poloketi, e tatau ona tatou faʻamaonia le tulaga lelei o lopa moli LED faʻalagolago, igoa lelei o le faʻaogaina o le eletise, ma le faʻailoga patino ma le faʻataʻitaʻiga o isi mea mata. I le faagasologa o le gaosiga, e tatau ona e gauai atu i faiga anti-static, e pei o le ofuina o mama anti-static, ofuina ofu anti-static, filifilia se faleaoga e leai se pefu ma laina gaosiga e faʻaitiitia ai le fua o le toilalo. Aʻo leʻi alu ese mai le fale gaosimea, e tatau ona faʻamautinoa le taimi matua i le tele e mafai ai, ma o le fua faatatau o le fale gaosi oloa e 100%. I le faagasologa o felauaiga, e tatau ona teuina le oloa, ma o le afifiina e tatau ona maaleale. Afai o felauaiga, e tatau ona puipuia  hydrochloric acid corrosion

E le gata i lea, o le tausiga i aso uma o le mata manino o le LED e taua tele, faʻamama e le aunoa le pefu faʻaputu i luga o le lau, ina ia aua neʻi aʻafia ai le gaioiga o le vevela. Pe a taʻalo faʻasalalauga faʻasalalauga, taumafai e aua le paʻepaʻe atoa, lanu meamata atoa, ma isi mea mo se taimi umi, ina ia aloese mai le faʻalauteleina o loʻo i ai nei, faʻavevelaina o le uaea ma le faaletonu o le taʻavale pupuu. Pe a taʻalo se aso malolo i le po, e mafai ona e fetuunai le susulu o le lau e tusa ai ma le susulu o le siosiomaga, e le gata ina faʻaolaina ai le malosi, ae faʻaumiina foi le ola tautua o le faʻaaliga LED.


Taimi meli: Tes-22-2020

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma auina mai ia i tatou