Si'itia i Luma i Fa'aaliga Tekonolosi

O le alualu i luma o tekinolosi ua oʻo mai i se auala umi i nai tausaga ua tuanaʻi ma e foliga mai latou te le o faʻaalia ni faʻailoga o le faʻagesegese. Faatasi ai ma mea fou fou ma suʻesuʻega o loʻo faia i aso taʻitasi, e talafeagai le tele o kamupani tekonolosi o loʻo oso i luga o le taʻavale o le manaʻo e avea ma ofisa muamua i la latou matata e atiaʻe mea fou fou. A o'o mai ile mata'ituina o fale gaosi oloa, peita'i, e leai se fa'aletonu o foliga fou e mafai ona fesoasoani i le fa'aleleia atili o le poto masani a tagata fa'aoga. Faitau pea e aʻoaʻo mea uma e uiga i nei vaega.

Fa'aaliga Malamalama Fa'aola (OLED).

Ole ituaiga fa'aaliga fa'aaliga e mafai ona fa'aosoina le malamalama pe a fa'afeso'ota'i ma se eletise. E fa'aogaina se diode e fa'atonu ai le moli po'o le eletise i se itu agai i luma e fa'atatau i lona tu'uina. O le lelei o fa'aaliga OLED o lo'o ia i latou le malosi e fa'atino lelei i tulaga fa'amalama uma mai le matua pupula i le pogisa tele e aunoa ma se fa'alavelave va'aia. O lo'o valoia e mafai fo'i ona latou suia fa'aaliga fa'ata'ita'i ma fa'aaliga LCD i se taimi lata mai pe afai latou te le'i amataina le fa'atauina o le maketi.

Fa'aaliga Fetuuna'i

O fa'aaliga fetu'utu'una'i o lo'o iai fo'i i le tafailagi. O le tele o kamupani fa'atekonolosi tetele o lo'o galulue i le atina'eina o latou lava ituaiga o ma'a fe'avea'i pe fa'apa'u, komipiuta, telefoni feavea'i, ma isi masini fa'atekonolosi e feavea'i ma mafai ona ofi i totonu o avanoa laiti. E o'o atu i le taimi lea i le tausaga a sau, atonu e mafai ona e gaugau i luga lau laulau ma fa'apipi'i i lou taga tua! E ese mai i le faʻaaogaina masani i aso uma, o nei faʻaaliga o le a aoga foi i galuega a le militeri ma le marini i le lalolagi atoa, i le tele o fomaʻi, faʻapea foʻi ma  pisinisi meaʻai ma taaloga  i tulaga eseese.

Tactile po'o Haptic Touchscreens

Fa'aaliga tactile touchscreen, e ta'ua fo'i o haptic touchscreens, e tu'uina atu fa'amatalaga vave i itu eseese o pa'i. E ui o lenei tekinolosi e le o se mea fou ma ua leva ona i ai mo le tele o tausaga, o le faʻatulagaina o ia ua suia tele i le tele o tausaga. I aso nei, ua fa'apipi'iina e tactile touchscreens i le tele-touch functions ma le tele o taimi tali vave e fa'aitiitia ai le fua o le fa'agata ma fa'aleleia le fa'aogaina o fa'amaumauga. E tele tagata e mafai ona fa'aogaina nei masini i le taimi e tasi e aunoa ma le fa'aleagaina.

Mata 3D fafo

Mafaufau i le mea moni o ata tifaga ave taavale ua vaaia le taua tele i le lauiloa i nai tausaga ua tuanaʻi, ae le o le taʻua o le tele o tagata e auai i konaseti ma mata jumbo, e le o se mea e ofo ai o fafo 3D screens ua maua foi le tele o le malosi. . E ui lava o lenei manatu o loʻo fai si mamao ese i tulaga o le gaosiga, e le faʻapea o nisi kamupani tekonolosi e leʻi faʻafetaia le mamanu ma le atinaʻe vaega. O le a le uiga o lenei ituaiga tekinolosi o loʻo i ai nei kamupani i le lotolotoi o le atinaʻeina o mata 3D mo le faʻaogaina i fafo e mafai ona faʻaogaina e aunoa ma le faʻaogaina o tioata 3D.

Fa'aaliga Holographic

I totonu foi o le vaitafe tutusa e pei o fafo 3D screens, holographic display technology o loʻo faia le tele o le agai i luma ma ua uma ona faʻaogaina e le tele o nofoaga faʻafiafia i Amerika i Matu e faʻatagaina ai le au fiafia i le avanoa e vaʻai ai a latou au fai pese e sili ona fiafia i ai ua maliliu o nonofo i konaseti pe a mavae le oti. O le manatu atonu e foliga leaga i le taimi muamua, ae o se auala manaia foi e faʻalatalata faʻatasi ai tagata fiafia ia latou tusiata pele, aemaise lava pe a latou le maua le avanoa aʻo ola le tagata.

Nauticomp Inc.  o se tasi o taʻutaʻua gaosi ma tufatufa o mataʻituina fale gaosi oloa maualuga. Ua matou tu'uina atu masini pa'i i le tele o kamupani i le lalolagi atoa i vaega uma tau alamanuia e aofia ai le militeri ma le gataifale, falema'i, fale'aiga, kasino, pa, ma le tele o isi mea. Mo a'oa'oga atili e uiga i a matou oloa e le mafaatusalia pe tu'u se oka, fa'amolemole fa'afeso'ota'i matou .


Taimi meli: Apr-19-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma auina mai ia i tatou