O le taulaʻi atu i le afa lona lua o le tausaga, o le 4K ultra-high-definition alamanuia ua avea ma vane o le LED faʻaalia alamanuia!

O le taulaʻi atu i le afa lona lua o le tausaga, o le 4K ultra-high-definition industry ua avea ma faʻailoga o le LED faʻaali !

https://www.szradiant.com/application/

O lo'o fa'aauau pea ona atia'e le alamanuia vitiō ultra-maualuga fa'amalamalamaga. Talu ai nei, na taʻua ai e faʻalapotopotoga suʻesuʻe talafeagai e faapea o le "ultra-high-definition" faiga faʻavae a Saina o le a taʻitaʻia ai le faʻalauiloaina atoa o talosaga faʻaalia agai i le 4K faʻatasi ai ma tulaga tutoʻatasi, lea e faʻaogaina i le 8K faagasologa o ata tifaga ma televise i le maketi Saina pe a uma le 2022. I le taimi muamua, 2019 O le "Ultra HD Vitio Atinaʻeina Galuega Fuafuaga (2019-2022)" na faʻasalalau aloaia, faʻamalamalama atili ai le sini atoa o loʻu atunuʻu ultra-high-definition vitiō alamanuia o le 4 trillion yuan i le 2022, tuʻuina atu atoa le ultra-maualuga. -uiga ata vitio alamanuia o se faʻaleleia. I le UHD alamanuia filifili, oloa meafaigaluega e masani lava o le muamua e lauiloa. E ui lava e manaʻomia le faʻaleleia atili o le 4K i loʻu atunuu, ma o loʻo i ai pea le 8K i le atinaʻe, i le faagasologa o le faʻavaveina o le maketiina o le 4K ma le 8K, pe o le OLED, AMOLED, Mini LED poʻo le QLED, o le tekinolosi. o lona uiga e ausia ultra-maualuga faʻamalamalamaga faʻaauau pea ona faʻaleleia. Ae ui i lea, o le mea moni e le mafai ona le amanaʻiaina, o loʻo faʻapipiʻiina malosi e le au gaosi faʻaaliga, mea faʻatekonolosi e faʻafouina i taimi uma, ma ua lava a latou faʻaagaga e faʻafeiloaʻi ai le taunuu mai o le ultra-high-definition era.

Atina'e avanoa e aumai e le UHD alamanuia

I le aso 21 o Me, 2020, o le "Ultra HD Video Standard System Construction Guidelines (2020 Edition)" faʻapipiʻi faʻatasi ma faʻasalalau e le Matagaluega o Alamanuia ma Faʻamatalaga Tekonolosi ma le Pulega a le Setete o Leitio ma Televise na taʻua ai e oʻo atu i le 2022, o le aofaʻi o pisinisi vitio UHD. i Saina Ole fua ole a sili atu ile 4 trillion yuan e faʻaleleia atili ai le ultra-high-definition video standard system, faʻatulagaina sili atu i le 50 tulaga, ma taulaʻi i le faʻalauiloaina o le faʻatulagaina o alamanuia talosaga i vaega autu e pei o leitio ma televise, aganuu, aʻoaʻoga ma fa'afiafiaga, mata'ituina o le saogalemu, soifua maloloina fa'afoma'i, femalaga'iga atamai, ma fale gaosi oloa. Ultra-maualuga-faamatalaga vitio o se taamilosaga fou o mea fou faatekinolosi tele pe a uma le numera o ata vitio ma faʻamalamalamaga maualuga. O le a faʻaosoina suiga loloto i soʻotaga uma o le alamanuia filifili e pei o le aoina o vitio, gaosiga, faʻasalalauga, faʻaaliga, ma le faʻaogaina. O se fa'afitauli tele mo le fa'aaliga fa'aaliga LED. Avanoa tau atinae.
O le mea o lo'o manino mai, o le fa'asologa o le fausiaina o le "Ultra HD" a le atunu'u ua uma ona amata. O le faʻaogaina o faʻaaliga faʻaalia o le ultra-fine pitch LED, e pei o le Mini LED, ua ulufale atu foi i le tulaga o le "landed". O le faʻaaogaina o le National Two Sessions i le 2020 ua naʻo le laasaga muamua. I le tulaga muamua o le Mini LED voluma faapisinisi ma ultra-maualuga-faamatalaga atinae, o le manaoga mo ultra-maualuga-faamatalaga leitio ma televise gaosiga, talosaga maualuga-iuga vitiō, faatinoga lautele ma faalauiloa, saogalemu mataʻituina vitio, talosaga maketi maketi e pei o. e pei o ata tifaga, ma isi, Mini LED ultra-large O uiga faʻaalia ultra-high-definition flat-panel o le a faʻaalia tele le avanoa maketi ma fetaui ma manaʻoga o le ultra-high-definition era; e le gata i lea, Mini LED tekinolosi e leai se pule fa'ava-o-malo, e leai se fua maketi po o pa pupuni o meatotino tau le atamai, le alamanuia LED a Saina e tele i fua, faavae mausali, ma fou O le alamanuia ultra-maualuga-uuga e aumaia moni le "marketability" avanoa. i le alamanuia fa'aaliga LED, fa'apea fo'i ma le fa'avavevave o le fa'agasologa o le fa'atekonolosi Mini LED lava ia.

E mana'omia uma e le au gaosi fa'aaliga fa'aagaaga fa'atekinisi ma fa'avasegaina

O lo'o malamalama o le Mini LED e feso'ota'i ma aveta'avale oloa a le au gaosi meata i luga ua ulufale nei i le fa'amomoli; ua mae'a ona talia ma amata ona fa'atau atu oloa a le au gaosi oloa afifi i totonu; i totonu o kamupani gaosi oloa i lalo, BOE o le a faʻalauiloa aloaia Mini LEDs ma tioata substrates i le tausaga a sau oloa Backlight: I le faaopoopo atu i faʻaaliga faʻaalia LED masani, faʻatau oloa faʻapipiʻi, e aofia ai le gaosiga o TV Samsung, TCL, ma kamupani telefoni feaveaʻi e pei o Apple ma Huawei, ua laa. i totonu o le Mini LED fanua, ma faʻasolosolo faʻalauiloa oloa faʻaogaina Mini LED. Fa'aulu i le pisinisi "Ultra HD Display" ma ua lava fa'aagaaga fa'atekinisi.

E ui lava i lea, o le ultra-high-definition vitio alamanuia e tele le gafatia o maketi, ma ua uma ona fausia se tulaga fuga i le tulaga faʻaalia faʻapolofesa. Ae ui i lea, e leʻi lava ona maua le faʻaaloalogia i le maketi faʻatau. O le mafuaʻaga o le tau maualuga o le faʻalavelave sili lea. O le maualuga o le tau ma le le atoatoa o le faʻaogaina o maketi ua tuʻuina atu ai le tele o le mamafa i luga o faʻaaliga gaosi oloa, ma o le faʻataʻitaʻiga pisinisi atoa e leʻi atoatoa. O le atinaʻeina o le ultra-high-definition video industry o se faʻasologa i le lumanaʻi. Ina ia faʻalauiloaina lona fausiaina ma le atinaʻeina, e tatau mo le faʻaaliga uma o le LED faʻaalia filifili alamanuia e ausia se maliega, ma e manaʻomia ai le lagolago faʻatasi a pisinisi i le filifili alamanuia. Lona lua, o le tuʻufaʻatasiga o loʻo i ai nei o le ultra-high-definition video technology ma alamanuia manaʻomia tulaga tiga e leʻo manino, ma o loʻo i ai le leai o se suʻesuʻega loloto o faʻataʻitaʻiga masani. I le faaopoopo atu i le faʻatapulaʻaina o talosaga e pei o le mataʻituina o le saogalemu, e faʻatatau i fale gaosi oloa, aʻoaʻoga, tausiga faʻafomaʻi, saogalemu, felauaiga, faʻasalalauga, konafesi, ma isi. kamupani fa'aalia e mana'omia ona faia ni fa'alavelave i le isi laasaga.
"O oloa muamua, leai ni tulaga faʻataʻitaʻiga" o se faʻafitauli foi e feagai ma le atinaʻeina o faʻamatalaga faʻaalia ultra-maualuga e pei ole Mini LED. I le leai o ni tulaga fa'atatau mo fa'aaliga ultra-maualuga i totonu o le alamanuia, o lo'o i ai nei le fa'auigaga eseese o fa'amatalaga fa'aaliga ultra-maualuga. O nisi kamupani latou te faʻaaogaina le fuʻa o le 4K / 8K ultra-high-definition e faʻalauiloa ma faʻasalalau, ma o oloa faʻatatau i luga o le maketi e le faʻatasi. Fua i lenei tulaga, e le talafeagai i le atinaʻeina o le ultra-high-definition faʻaaliga alamanuia.

iʻuga

I le vaitau o faʻamaʻi pipisi, loʻo faʻaalia e le au gaosi faʻaaliga I le avea ai o se avanoa taua maketi i le ultra-high-definition video alamanuia, ultra-fine-pitch LED faʻaaliga tekonolosi o le a avea ma "pu card" o loʻo faʻamausaliina e le au gaosi faʻaaliga i le afa lona lua o le tausaga ma e oʻo lava i le lumanaʻi. “Tusa lava pe a aʻafia i le faʻamaʻi, o le faʻalauteleina o le faʻalauiloaina o le Mini LED ma le pao o uta ua tuai. Ae ui i lea, a'o faasolosolo malie le fa'atuputeleina o le maketi mo fa'aaliga fa'aaliga ultra-maualuga, o mana'oga o tagata mo tekinolosi fa'aaliga o lo'o fa'aauau pea ona fa'atupula'ia, ma o lo'o fa'alauiloa malosi e le au gaosi oloa. O le pisinisi vitio o le a taʻitaʻia Mini LEDs e faasolosolo malie ona ulufale atu i se vaitau o le tuputupu aʻe vave, ma o le a faʻateleina le tauvaga a le au gaosi faʻaaliga. I le taimi nei, o ai e mafai ona taʻimua? se'i tatou faatali ma vaai!


Taimi meli: Oke-16-2020

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma auina mai ia i tatou