A maeʻa ona ulufale atu i luga o le mauga maualuga o le ultra-high-definition video display industry, o fea o le a alu i ai Shenzhen?

O tupe maua autu o pisinisi e sili atu i le 450 piliona yuan, sili atu i le 8 kamupani o loʻo i ai tupe maua e sili atu i le 10 piliona yuan o loʻo faʻaleleia, ma sili atu i le 20 kamupani ma tupe maua e sili atu i le 1 piliona yuan.O se tasi lea o sini fa'asolosolo o lefa'aaliga vitio ultra-maualuga fa'amalamalamagaalamanuia o le a ausia i Shenzhen i le lumanaʻi.I le aluga o tausaga, o loʻo faʻatulagaina e Shenzhen ana atinaʻe faʻalauiloa, ma o loʻo fausia se faavae mautu.Talu ai nei, o le ultra-high-definitionalamanuia fa'aaliga vitioo lo'o fa'aaofia i totonu o le fa'atulagaina o fuifui fou e 20.

Su'esu'e le ala fou o le "family giant screen, remote video conference"

Ua faasolosolo malie ona tu'ufa'atasia le vitio ultra-high-definition i olaga o tagata i aso faisoo.I totonu o nofoaga autu a Shenzhen, fale tele faʻaaliga, ma taʻutaʻua pisinisi itumalo, e mafai ona e vaʻaia 8K ultra-high-definition polokalame faʻasalalau.Afai e te manatua pea le "Five Rings of Ice And Snow" na susulu i le sauniga amata o le Olimipeka o le Taumalulu o Beijing, o lona uiga e le o oe o se tagata ese ia Lehman.Li Mantie, Taitaifono ma le Peresetene o Ledman Photoelectric, fai mai, "I le isi 3 i le 5 tausaga, i faʻataʻitaʻiga faʻaoga fale, o le puipui e pei o le lau o le a avea ma mea moni. o se vitio mamao, e mafai ona e fa'atofuina."Na taʻu atu e Li Mantie i le au tusitala i aso ua mavae, LCD, OLED ma le laser TV sa i lalo uma o le 100 inisi.O le augatupulaga fou o le Micro LED ultra-high-definition faʻaaliga e mafai ona aumaia tagata faʻatau afa'aaliga mata telee sili atu i le 110 inisi, ma se lagona malosi o le faatofu.

ta'ita'i mata 64

I le faʻaopoopoga i faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o fale, i le tulaga o le 5G ultra-fast coverage o loʻo iai nei, saogalemu, mataʻituina, aʻoaʻoga, nofoaga autu o konafesi ma isi faʻaaliga faʻaaliga o loʻo feagai ma suiga tetele ma le "5G + 8K + AI" o le amataga.O le ultra-high-definition remote video conferencing system o le faʻavae ma le vaʻavaʻa masani e manaʻomia e le tele o sub-fields. Faʻatusatusa i le faiga o fonotaga o loʻo i ai nei, o a suiga e mafai e 8K ona aumaia?I lenei tulaga, fai mai Li Mantie e mafai e le 4K ma le 8K ona faʻaleleia le lagona o le mea moni i le va o tagata faʻaoga, e pei lava o le "o le iʻuga o le lalolagi e latalata le tasi i le isi". faʻatalanoaga, suʻesuʻega mataʻituina o le saogalemu ma isi faʻataʻitaʻiga faʻaoga, e mafai ona latou tuʻuina atu fofo sili atu.

Fa'aaoga lelei le "20+8" faiga fa'avae e faoa ai avanoa fou mo le atina'eina o alamanuia

I le maeʻa ai o tausaga o faʻatoʻaga faʻatoʻaga, o le faʻaaliga faʻaalia ata vitio ultra-maualuga a Shenzhen ua atiina ae se malosi lelei.O se vaega o atinaʻe taʻutaʻua pito i tua e aofia ai Huawei, ZTE, Lehman, ma isi. 290 piliona yuan, fa'avasegaina i totonu o le pito i luga o le atunu'u, ma uta uta o le a nofoia se vaega taua o le lalolagi. Ae ui i lea, o lo'o feagai pea le pisinisi atoa ma le tele o lu'itau, e pei o le leai o se 8K ultra-high-definition punaoa ata tifaga ma le le lava. o talosaga tau maketi.

O ata tifaga 8K e ese mai le gaosiga masani o ata.O lenei matou te faʻaogaina le masini komepiuta e fai ai, lea e mafai ona ausia le aʻafiaga o le tuʻuina atu o taimi moni, o lona uiga, o mea e te vaʻaia o le mea e te mauaina.Ae o le mea e leaga ai, o le tele o polokalama matou te faʻaaogaina e gaosia i fafo, ma o pateni o loʻo i fafo foi, o lea e tatau ai ona matou faʻaaluina le tele o tupe e faʻatau ai. faletele.Afai e mafai ona faʻavaeina le "20 + 8" faʻalapotopotoga faʻapisinisi, o le ultra-high-definition industry e mafai ona faʻalauteleina tagata faʻaoga, faʻateleina le gaosiga gafatia, faʻaitiitia tau, ma faʻatagaina oloa e ulufale i le faitau afe o aiga, faʻatagaina tagata uma e iloa le matagofie faʻatasi.

Taʻitaʻia ma auai i le faʻatulagaina o tulaga faʻavaomalo, taʻitaʻia le faʻafouina ma le atinaʻeina o pisinisi

Shenzhen's "20 + 8" faiga fa'avae e fa'atatau e fa'alauiloa le fa'amaopoopoina o le atina'eina o masini fa'aaliga fou, gaosiga o laulau, gaosiga fa'ato'aga ma talosaga.Taulai atu i le talepeina o tekinolosi masani e pei ole 4K/8K masini pu'e ata vitio ma meafaigaluega, fa'aaliga tekonolosi ma tekonolosi, ma mea autu autu.Ta'ita'i pe auai i le fa'atulagaina o tulaga fa'ava-o-malo.E tusa ai ma le atinaʻeina o le ultra-high-definition video display industry, Wang

fhrthrhtrh

E talitonu Ronggang o le aoga autu a Shenzhen o loʻo taoto i le faʻamaoni o le 8K alamanuia filifili."O loʻo i ai le tele o kamupani gaosi oloa 8K o loʻo faʻapotopotoina iinei, e le gata i le gaosiga o chip, ae faʻapea foʻi ma faʻalapotopotoga R&D autu, o lea e faigofie ai ona faʻatinoina le tulaga masani." O le malo o Shenzhen e faʻapipiʻi taua tele i le 8K alamanuia, ma ua tuʻuina atu le tele o galuega faʻapitoa e lagolago ai le atina'e o nisi tupe meataalo, feso'ota'iga ma fa'amau.O loʻo faʻamoemoe e ala i le "20 + 8" fuafuaga, o le ultra-high-definition alamanuia i Shenzhen o le a matua tele ma malosi i le lumanaʻi.

I aso nei, ua fausia e Shenzhen se faʻasalalauga faʻaalia ata vitio ultra-maualuga faʻamatalaga faʻatasi ai ma tulaga faʻatauvaʻa ma aʻafiaga avetaʻavale, faʻatasi ai ma tulaga lelei ma avanoa e pei o le maualuga o le faʻaogaina o punaoa maualuga i totonu o pisinisi, o se fesoʻotaʻiga faʻamatalaga faʻamatalaga atoatoa, ma se lelei. fa'avae mo fa'ata'ita'iga fa'aligafaigaluega.O loʻo faʻamoemoeina faʻatasi ai ma le lagolago a faiga faʻavae, o le a mafai e Shenzhen ona faʻaleleia le laupapa pupuu ma fausia le laupapa umi, ma faʻapipiʻi atili tekinolosi ma faʻataʻitaʻiga faʻaoga e faʻaleleia ai le alualu i luma o agafesootai ma suiga.

2022062136363301(1)
2022062136215473(1)

Taimi meli: Feb-22-2023

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou