5 toese le 1 faʻaopoopoga! Fa'aaliga fa'aalia o lo'o lisiina ai fa'amatalaga fa'atino a le kamupani i le kuata muamua na fa'asalalau

E tusa ai ma fuainumera le atoatoa i luga o le lisi o faʻatinoga, Leyard, Unilumin Technology, Absen, Lehman Optoelectronics, Alto Electronics ma Lianjian Optoelectronics na faʻaalia talu ai nei le faʻataʻitaʻiga o faʻatinoga mo le kuata muamua o le 2020. Naʻo le Absen Net naʻo le ono kamupani lisiina. O lo'o fa'amoemoe e fa'atupula'ia tupe mama, ae o isi kamupani e 5 o lo'o fa'amoemoe e fa'aitiitia.

Leyard na tuʻuina atu se faʻataʻitaʻiga faʻatinoga mo le kuata muamua o le 2020. O le faʻasalalauga na faʻaalia ai o tupe mama e faʻatatau i kamupani lisiina i le vaitaimi o lipoti e faʻamoemoeina i le va o le 5 miliona yuan ma le 15 miliona yuan. O le tupe mama mo le vaitaimi lava e tasi i le tausaga talu ai e 341.43 miliona yuan. O tupe mama a tagata e umia sea na faʻaititia i le 95.61 faʻatusatusa i le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai. %—98.53%.
Fa'amatalaga o suiga fa'atinoga
1. Ona o le faʻamaʻi i totonu o le atunuʻu i le kuata muamua, o le gaosiga na faasolosolo malie ona toe amata galuega i le faaiuga o Fepuari, ma e leʻi toe faʻaauau le faʻaogaina o meaʻai seia oʻo i le faaiuga o Mati, ma aʻafia ai uta oloa. E o'o mai i le taimi nei, e le'i toe fa'aauau le fa'atinoina ma le fa'apipi'i i luga ole laiga, e a'afia ai le fa'amautuina o le poloketi ma le taliaina. Ona o le Spring Festival ma mafuaʻaga o faʻamaʻi O le mea moni, o le pisinisi i totonu o le kuata muamua na i ai itula faigaluega lelei i aso muamua e sefulu o Ianuari (afa masina), ma mafua ai le faʻaititia o le tusa ma le 49% i tupe maua faʻagaioiga (faʻatatau i le ia 1.2 piliona yuan) i luga o le vaitaimi tutusa o le tausaga talu ai
2. Ona o le kuata muamua o le ese-taimi o le tausaga atoa faʻaalia pisinisi, o le po o femalagaaiga tamaoaiga faʻatatau mo le maualuga e 26% i le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai. Ole vaega ole tausaga nei ole a pa'u tele. I le taimi lava e tasi, o tupe faʻaalu tumau e pei o tupe faʻatau, tupe faʻaalu pulega, ma tupe faʻaalu tupe e le suia tele i kuata taʻitasi, ma mafua ai ona paʻu tele tupe mama a le kamupani. E ui ina a'afia i le fa'ama'i, ae o le taimi nei, e itiiti lava se a'afiaga o fa'atonuga a le kamupani i totonu ma fafo; afai o faʻamaʻi faʻamaʻi i totonu ma fafo e pulea lelei i le kuata lona lua, e faʻamoemoe e toe foʻi galuega masani.

Unilumin Technology
Unilumin Technology na fa'ailoa mai se fa'ata'ita'iga o fa'atinoga mo le kuata muamua o le 2020. O le fa'aaliga o lo'o fa'aalia ai o le tupe mama e fa'atatau i tagata e umia sea o kamupani lisiina i le vaitaimi o lipoti e fa'amoemoe e 65,934,300 i le 71,703,600, o se suiga i lea tausaga ma lea tausaga o - 20.00% i le -13.00%. O le averesi o tupe mama o le optical ma optoelectronic alamanuia ua faateleina O le fua faatatau o le -21.27%.
Fa'amatalaga o suiga fa'atinoga
1. A'afia i le novel coronavirus, fa'ama'i fa'ama'i, fa'ama'i puipuia ma fa'atonutonu faiga na fa'atinoina i le tele o nofoaga i le atunu'u ia Fepuari 2020. O le toe fa'aauauina o alamanuia i luga ma lalo, tauofoga o poloketi, ma le fa'atinoina o galuega ua tuai. , i'u ai i fa'atinoga fa'ale-lotoifale mo taimi pupuu i le kuata muamua. Aafiaga faasolosolo. Ina ua maeʻa le ulufale atu ia Mati, o le puleaina o faʻamaʻi i totonu o le atunuʻu ua ausia iʻuga mataʻina. O le kamupani ma le pito i luga ma lalo o le gaosiga ma le faagaoioiga ua toe amata i se tulaga maopoopo. O le tu'uina atu o oka a le au fa'atau i totonu o le atunu'u, o'oga fou, ma nofoaga e lagolago ai laina sapalai ua fa'asolosolo ona toe fo'i i le tulaga masani. Peita'i, o le sosolo o le fa'ama'i i fafo ua mafua ai ona fa'aalia nisi o fa'aaliga Fa'a-totogi Ua toe tolopo le poloaiga o le Poloketi, ma o le a fa'agaoioi le kamupani i lu'itau ma fa'aauau pea ona gauai atu i le atina'eina o fa'ama'i mai fafo ma le a'afiaga o pisinisi a le kamupani i fafo.
2. I lalo o le aʻafiaga o lenei faʻamaʻi, o le kamupani tuʻufaʻatasia polokalame ma meafaigaluega fofo, e pei o le tali atu faʻafuaseʻi atamai, tausiga faʻafomaʻi atamai, konafesi atamai, ma moli auala atamai 5G, ua lauiloa lautele e le maketi ma tagata faʻatau.
3. E tusa ai ma le faasologa talu ai nei o konafesi taua a le atunuu ma agaga o faiga faavae, o le a faatelevaveina le "mea fou" i lalo o le aafiaga o le faamai. O le a fa'atumauina e le kamupani avanoa tau atina'e, tu'uina atu le ta'aloga atoatoa i le fa'atumauina fa'atauva'a fa'aputuina i le amataga, ma taumafai e ausia le atina'e osooso.
4. O loʻo faʻamoemoe le kamupani o le aʻafiaga o tupe maua ma gau i luga o tupe mama i le kuata muamua o le 2020 o le a tusa ma le RMB 13 miliona.

Na tuʻuina atu e Absen
Absen se faʻataʻitaʻiga faʻatinoga mo le kuata muamua o le 2020. O le faʻaaliga o loʻo faʻaalia ai i le vaitaimi o lipoti, o tupe mama e faʻatatau i kamupani lisiina e tatau ona 31.14 miliona yuan i le 35.39 miliona yuan, ma se tupe mama e 28,310,200 yuan i le vaitaimi lava e tasi i le tausaga talu ai, o se siitaga e 10%-25.01%.
Fa'amatalaga o suiga fa'atinoga
1. I le kuata muamua o le 2020, o tupe maua o le 393 miliona yuan na ausia, e mafua ona o le faʻatulagaina o fuafuaga a le kamupani i le 2019. Na faʻateleina poloaiga i le kuata lona fa o le 2019, ma o nisi o poloaiga na ausia tupe maua i le kuata muamua o 2020.
2. I le kuata muamua o le 2020, faʻamanuiaina mai le faʻafetai o le US dollar, na iloa ai e le kamupani se tupe maua faafesuiaʻi o le 5.87 miliona yuan, lea na i ai se aafiaga lelei i le faʻatupulaia o galuega a le kamupani.
3. O le a'afiaga o tupe maua ma gau a le kamupani i tupe mama a le kamupani i le kuata muamua e tusa ma le 6.58 miliona yuan, aemaise lava ona o le mauaina o fesoasoani a le malo.
4. I le kuata muamua o le 2020, na tupu ai le faʻamaʻi fou o le coronavirus i totonu ma fafo. Ia Fepuari ma Mati 2020, ua faʻaitiitia le aofaʻi o poloaiga a le kamupani i se tulaga patino. Aemaise lava, o le faʻamaʻi faʻamaʻi i fafo ia Mati na mafua ai se tulaga patino i pisinisi faʻavaomalo a le kamupani. E le mafai e le kamupani ona valoia le aafiaga patino o le faamai i le lumanai a le kamupani ona o le umi o le faamai ma le le mautonu o faiga faavae a le malo.

Ledman Optoelectronics
Ledman Optoelectronics na tuʻuina atu se faʻataʻitaʻiga faʻatinoga mo le kuata muamua o le 2020. O le faʻasalalauga na faʻaalia ai i le vaitaimi o lipoti, o le tupe mama e faʻatatau i kamupani lisiina e faʻamoemoeina e 3.6373 miliona yuan i le 7.274 miliona yuan, ma o le tupe mama mo le vaitaimi lava e tasi talu ai. tausaga e 12.214 miliona yuan, o se fa'aitiitiga i lea tausaga ma lea tausaga o le 40% -70%.
Fa'amatalaga o suiga fa'atinoga
Na a'afia i le fa'ama'i fou o le coronavirus, o le kamupani ma isi vaega o pisinisi na tuai ona toe amata galuega, o le au fa'atau oloa e le'i tu'uina atu i le taimi, ma o poloaiga na i ai i lima na tuai, ma i'u ai i le pa'u o le tupe maua a le kamupani i le kuata muamua. ma le fa'aitiitia o fa'atinoga a le kamupani. A o faasolosolo malie le faʻamaʻi, o le a faasolosolo malie lava ona toe foʻi pisinisi faʻapitoa i le tulaga masani, ma o le a faasolosolo malie ona faʻaalia tupe maua ma penefiti a le kamupani aʻo faʻaauau pea le faʻatinoina o poloaiga.

Aoto Electronics
Aoto Electronics na faʻaalia se faʻataʻitaʻiga o faʻatinoga mo le kuata muamua o le 2020. O le faʻasalalauga o loʻo faʻaalia ai i le taimi o lipoti, o loʻo faʻamoemoe e leiloa le 6 miliona yuan i le 9 miliona yuan, ma maua ai se tupe mama e 36,999,800 yuan i le vaitaimi tutusa o le tausaga talu ai, lea na liliu mai tupe mama i tupe leiloa pe a faatusatusa i le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai.
Fa'amatalaga o suiga fa'atinoga
1. A fa'atusatusa i le vaitaimi lava lea e tasi i le tausaga talu ai, o le mafua'aga autu o le fa'aitiitia o tupe mama mo le vaitau o lo'o i ai nei ona o le fa'ama'i fou o le niumonia o le coronavirus ua tuai ai le toe amataina o galuega i le taimi o le Spring Festival holiday, ma le gaosiga ma fa'agaioiga a le kamupani, o ana tagata fa'atau tetele ma fa'atau oloa tetele ua afaina i se tulaga patino i se taimi pupuu. O le fa'atauina o meafaitino a le kamupani, gaosiga o oloa, tu'uina atu, logistics ma felauaiga ua a'afia i le tuai ona toe amata o galuega ma le fa'ama'i, lea ua tuai fa'atusatusa i le fa'atulagaga masani; o loʻo aʻafia tagata faʻatau i lalo i le tolopoina o le toe amataina o galuega ma le faʻamaʻi, lea e aʻafia ai le faʻapipiʻiina o oloa a le kamupani, faʻatulagaina ma le taliaina o le taamilosaga Faʻatuai foʻi e tusa ai, e manaʻomia le faʻaitiitia o poloaiga fou. I le kuata muamua o le 2020, faʻaopoopo i le faʻatupulaia o tupe maua a pisinisi faatekonolosi, o le faʻaalia o le LED ma tupe maua a pisinisi moli atamai ua faʻaitiitia tele.
2. I le tali atu i le aʻafiaga o le faʻamaʻi, na faʻalauiloaina e le kamupani oloa e pei o fesoasoani faʻapolopolo faʻamaʻi faʻamaʻi, kapoti faʻamaʻi tinoitupe, ma faiga faʻaaliga mamao o konafesi, lea na iloa e tagata faʻatau. Ina ia mafai ona taulimaina le aʻafiaga o le faʻamaʻi i fafo, na faʻaaogaina e le kamupani avanoa maketi na aumaia e le faiga faʻavae a le atunuʻu, ma e ala i fetuunaiga o fuafuaga tau maketi, suʻesuʻeina ma le totoa le maketi i totonu o le atunuʻu mo faʻaaliga LED ma moli malamalama, faʻatamaoaigaina faʻatau. fomu, ma faʻalauteleina auala faʻatau e faʻaitiitia ai le le lelei o aʻafiaga o faʻamaʻi.

Lianjian Optoelectronics
Lianjian Optoelectronics na tuʻuina atu se faʻataʻitaʻiga o faʻatinoga mo le kuata muamua o le 2020. O le faʻasalalauga o loʻo faʻaalia ai o tupe mama e maua mai i tagata e umia sea o kamupani lisiina i le vaitaimi o lipoti e faʻamoemoe e -83.0 miliona i le -7.8 miliona, i le tausaga i le tausaga. suiga ole -153.65% ile -138.37%. Ua siitia le averesi o tupe mama a le aufaasālalau O le fua faatatau e 46.56%.
Fa'amatalaga o suiga fa'atinoga
O tupe mama e fa'atatau i tagata e umia sea o kamupani fa'amauina i le kuata muamua o le 2020 ua matua pa'u i lalo i lea tausaga ma lea tausaga pe a fa'atusatusa i le vaitaimi tutusa o le tausaga talu ai. O le mafuaaga autu o le kuata muamua e masani lava o se vaitau maualalo mo le faʻatau atu i le maketi ma faʻasalalauga pisinisi, ma faʻatasi ai ma le aʻafiaga o le faʻamaʻi fou o le coronavirus, o le toe amataina o galuega a lala taʻitasi ua tuai. Na matua pa'u lava tupe maua pe a fa'atusatusa i le tausaga lava lea na te'a nei, ma i'u ai i le tele o gau a le kamupani. E le gata i lea, o le lafoaia o lala na mafua ai foi ona leiloa le le faʻaaogaina o le kamupani. A’o toe amata galuega ma le gaosiga o le atunu’u, ua fa’amoemoe o le a fa’agasolo malie le fa’atinoina o galuega a le kamupani.


Taimi meli: Oke-09-2020

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma auina mai ia i tatou