'3D mata le lavalava LED' tosina atu i Saina

O le 275 sqm, 3D i fafo fa'aaliga LED , o se ana LED fa'apitoa, o le puipui vitiō fa'a LED ma fa'ailoga fa'a LED na tu'uina atu e Absen mo se atina'e fou.

O lo'o fa'apipi'iina i totonu ma fafo atu o le fa'atauga o se fale fa'atauga fou i Saina, e aofia ai se fa'aaliga 3D i fafo o le fale, se ana LED fa'atofu fa'apitoa, se puipui vitiō LED ma fa'ailoga LED e fa i totonu o se fale. lobby.

O fofo LED na saunia e Absen lea na galulue ma le kamupani faufale atamai Jiake Intelligent i le Guangzhou Kaisa Baiyun City Plaza na atiae e Kaisa Prosperity. Ufiufi se vaega e tusa ma le 420,000 sqm, o le Plaza i Guangzhou i le itumalo o Guandong e tu'ufa'atasia fale e nonofo ai, fale pisinisi tetele, auala fa'apisinisi i le lotoifale Lingnan style, fale talimalo ma isi mea.

"O le LED o se tasi o tekinolosi faʻaonaponei na faʻaaogaina e Kaisa i ana meatotino eseese i le atunuʻu," o le tala lea a Qin Yi, pule o le Innovation R&D Department i Jiake Intelligent. "O loʻo i ai i le LED le mana e aumai ai fesoʻotaʻiga, faʻaaliga vaaia i soʻo se nofoaga, ma o le fofo faʻafuainumera fou na matou tuʻuina atu faʻatasi ma Absen i le Plaza e faʻataunuʻu ai lenei faʻamoemoe. E ofoofogia.”

3D Naked-Eye OOH Faʻaaliga
Faʻapipiʻiina i fafo o le fale, o le masani trapezoid-foliga LED puipui o le 274.89sqm ua avea ma vaega taua o le fale atoa. Fa'atasi ai ma mea fa'akomepiuta 3D, ua suia ai le fale i se fa'ailoga mata'ina e tu'ufa'atasia ai ata ma tekonolosi.

O le oloa o lo'o fa'apipi'iina iinei o le Absen's GS fa'asologa, o se oloa fa'a-LED i fafo e mafai ona fa'ateleina fa'atasi e ala i le tu'uina atu o fe'au fa'amalosi ma olaola. O le GS5.9 Plus e mafai ona faʻatino lelei e oʻo lava i lalo o le susulu o le la, faʻafetai i le uiga faʻapitoa o ata ma le maualuga o le susulu ma le lautele lanu gamut o le 110%. Faatasi ai ma le lautele lautele o pika pika avanoa avanoa mai le 3-16mm, o le GS faʻasologa e lelei atoatoa mo faʻaoga eseese i fafo, e aofia ai TAITAIINA faʻaaliga , laupapa faʻasalalau, faʻailoga felauaiga, laupapa numera, faʻaaliga taʻaloga ma tua atu.

puipui vitiō ta'ita'i ma ta'i ta'ita'i i luga o le fa'aluga
O le ulufale atu i totonu o le fa'alava o le fale fa'atau, o le a maua e tagata asiasi i latou i se avanoa fa'aonaponei fa'atekonolosi o lo'o fa'aalia ai se puipui vitiō lapopoa o le LED ma fa'ailoga fou e fa i luga o le fa'alo i luga a'e o se fa'ata'ita'iga faufale o le Plaza. .

Fua le 7m x 4m, o le puipui vitiō, na faia i le Absen's N1.8 Plus, e faʻaaogaina e taʻalo ai ata ma faʻasalalauga e tuʻuina atu ai faʻamatalaga o meatotino. O fasipepa LED e fa, e fa'aaoga ai le Absen's N4 Plus solution, e fuaina ta'itasi 1.73mx 15.8m, ma fa'apipi'i i luga o le fa'aalo i luga a'e o fa'ata'ita'iga faufale. O lo'o tu'uina mo fa'amoemoega va'ai mai itu uma. O mea o lo'o fa'aalia i luga o fasipepa e aofia ai vaitau e fa ma le aurora - e lagolagoina ai le to'afilemu ma le to'afilemu o le si'osi'omaga.

O le fa'aaliga mafolafola a Absen, le N Plus series, na filifilia e avea ma oloa sili ona lelei mo le fa'aogaina i nei vaega a'o fa'ailoga uma pusa o fa'atinoga va'aia, fa'ainisinia ma le tala fa'atatau. O le N Plus fa'asologa o lo'o fa'aalia se mamanu mama ma fa'amama ma o se fofo fa'atuatuaina e fa'ae'e i luga o le puipui pe fa'agata mai le fa'alo.

Ana LED
O le ana i tua o le puipui vitiō LED o se avanoa i totonu e ta'alo ai e Kaisa mea fa'akomepiuta ma le lumana'i, fa'apea ma fa'asalalauga fa'atau fanua, i tagata asiasi. O le PL2.9 Lite mai Absen na ausia manaʻoga mo lenei avanoa. Faatasi ai ma lona pito i luma ma tua o le faʻaleleia o le module, mama mama, ma le faʻamalosia o le kapeneta mamanu, o le PL Lite faʻasologa na fetaui ma le malosi puipui ma faʻafaigofie le tausiga e manaʻomia mo se ana LED o lenei tele.

O le tosoina o se poloketi o lenei fua e manaʻomia ai se taumafaiga tele mai se vaega faʻapitoa e iai le poto ma le poto masani i faʻaaliga LED ma sa galulue vavalalata Absen ma Jiake Intelligent ma Kaisa Prosperity i le faʻataunuʻuina o manaʻoga faʻatekinolosi.

"E leai ni faʻafitauli tetele i le faʻatulagaina o fofo. O le faigata o loʻo taoto i le fausiaina ma le faʻatulagaina o oloa. O le fuafuaga faufale o le taulaiga autu lea o talanoaga i le amataga, ona sosoo ai lea ma le tuʻuina atu o oloa. Ina ia faʻamautinoa le tuʻuina atu i le taimi tatau o oloa faʻapitoa, o le matou 'au na faʻatautaia ma le faʻamaopoopoina punaoa o le sapalai atoa. Ona o le faʻatulagaga o le faʻapipiʻiina i luga o le saite sa sili atu ona faigata, o le 'au na galulue faʻatasi ma le taimi ma faʻaalu i lalo ifo o le lua masina e faʻataunuʻu ai le galuega atoa, "o le tala lea a Eddide Liu, le pule faʻatau mo Eastern Guangdong i Absen.

Fai mai le Jiake Intelligent's Qin Yi: “Na matou filifilia Absen ona o se kamupani fa'asalalau fa'alaua'itele ma ta'uta'ua le gaosiga o le LED, ma le ta'uta'ua o le tu'uina atu o oloa maualuluga. O le galulue fa'atasi ma le lagolago na matou maua mai le 'au a Absen sa matua taua tele. O le 'au e fa'apolofesa; sa latou gauai atu i auiliiliga ma sa vave ona tali atu i le taimi o lenei poloketi. Ae maise lava i lenei galuega faanatinati, sa latou galulue malosi e avatu ni fofo atoatoa.”

O lo'o maua se ta'amilosaga 3D iinei:  https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6807609986278051840

 


Taimi meli: Iuni-21-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma auina mai ia i tatou