Hlavní lídri Kinglight prišli do Radiantu, aby prediskutovali hĺbkovú spoluprácu

Hlavní vodcoviaKinglightpoď doŽiarivýprediskutovať hĺbkovú spoluprácu

 

V máji 10th2022 sme ošetrili hlavných lídrov Kinglight (čínska značka LED) v našej spoločnosti, aby sme prediskutovali hlbokú spoluprácu v budúcnosti.

Vo väčšine našich objednávok používame Nationstar (čínska značka LED), pretože Nationstar získava na trhu vyššie uznanie vďaka vysokej kvalite, pričom náklady môžu byť akceptované.Od vypuknutia COVID-19 je však zničené celé ekonomické prostredie. Do medicínskeho priemyslu sa investovalo veľa peňazí, tvrdo bola zasiahnutá priemyselná výroba a spotrebiteľské služby, mnohé firmy skrachovali, iné tam viseli.Nedostatok peňazí, investori znížili investície a znížili počet zamestnancov, aby zachránili spoločnosť.V projektoch krátili aj rozpočet na podporu.Kinglight je ako druhá slávna LED značka v Číne, potom dostala šancu v tomto období, nižšia cena, ale stabilná kvalita dokáže uspokojiť aj dopyt ľudí. V roku 2021 sme predali 50 % percent LED displejov, ktoré klienti zmenili na Kinglight LED, pretože s obmedzeným rozpočtom, ktorí používali Nationstar pred rokom 2021.

S vedomím situácie ekonomického rozvoja v budúcich rokoch si myslíme, že Kinglight sa bude používať stále viac a viac.S rozvojom našej spoločnosti sa naša obchodná škála zväčšuje, musíme úzko spolupracovať, aby sme získali silnejšiu podporu z hlavných materiálov LED displejov nášho produktu.

Podľa mojich päťročných skúseností v odvetví LED obrazoviek navrhujem zvoliť si Nationstar ako svoju prvú voľbu, ak venujete väčšiu pozornosť kvalite a máte dostatok rozpočtu na svoj projekt.Nationstar je na tom lepšie ako Kinglight, aj keď cena je o niečo vyššia, ale zaslúži si to.A Kinglight už získal vysoké uznanie na zahraničných aj domácich trhoch s LED displejmi.Samozrejme, ak máte obmedzený rozpočet a dokážete akceptovať nižšiu kvalitu v porovnaní s Nationstar, potom je Kinglight naozaj dobrou voľbou.Malé množstvo, nemajú veľký rozdiel v nákladoch, ale akonáhle máte projekt veľkej LED video steny, konečná celková suma bude zrejmejšia.

V súčasnosti sú Nationstar a Kinglight Top 2 LED značky v Číne, sú známe a vítané na trhu digital signage.Myslím, že ich v LED priemysle nikto nepozná.Takže ak robíte projekt LED displeja, v hlavných materiáloch, najmä LED, môžu byť tieto dve značky dobrou voľbou pre vašu referenciu.

Nakoniec, teraz, keď budeme mať v budúcnosti skvelú spoluprácu so spoločnosťou Kinglight, mali by ste vedieť, že máme veľkú nákladovú výhodu, takže môžete získať lacnejšiu cenu od našej spoločnosti Radiant Technology, keď budete porovnávať s inými dodávateľmi na základe rovnakej konfigurácie produkt.Ak chcete viac informácií o LED displeji, navštívte nás www.szradiant.com.

viedol1

Čas odoslania: 18. máj 2022

Pošlite nám svoju správu:

Tu napíšte svoju správu a pošlite nám ju