LED DISPLEJE PRE MALOOBCHOD A POHOSTINSTVO

Posilnite svoju značku. Zaujmite svojho spotrebiteľa.

Keďže konkurencia medzi maloobchodnými a pohostinskými spoločnosťami je na historickom maxime, nikdy nebol lepší čas myslieť mimo rámca, aby vaša spoločnosť zažiarila. LED digital signage  poskytuje vašej firme príležitosť komunikovať posolstvo vašej značky jedinečným, vizuálnym spôsobom, ktorý slúži na zaujatie a zapojenie vašej cieľovej skupiny.

Rýchly charakter maloobchodného a pohostinského priemyslu si vyžaduje technológiu, ktorá dokáže držať krok. Vďaka technológii digital signage a LED displeja potrebujete iba internetové pripojenie na okamžitú aktualizáciu vašej stratégie digitálnych médií podľa potreby. Zmeny v menu? Žiaden problém. Predstavujete novú sezónnu líniu? Vďaka technológii LED displeja RADIANT je zapojenie a informovanie publika jednoduchšie ako kedykoľvek predtým.

V RADIANT sa špecializujeme na špičkové technológie LED displej . Naše vlastné možnosti vám môžu pomôcť vytvoriť pútavý zážitok z nakupovania pre zákazníkov a pozdvihnúť prostredie vašej maloobchodnej predajne. Maloobchodné a pohostinské podniky oceňujú naše takmer neobmedzené možnosti prispôsobenia, ktoré vám umožňujú vytvárať displeje v akejkoľvek veľkosti alebo tvare.

Náš technický predajný tím s vami spolupracuje na odhalení vašich individuálnych potrieb a vývoji dokonalého digitálneho LED riešenia pre váš projekt. Od začiatku do konca vás RADIANT prevedie každým krokom procesu, aby ste sa uistili, že vaša inštalácia je úspešná, vaša implementácia je bezproblémová a prevádzka je dôkladne vysvetlená. Vďaka možnosti celosvetovej prepravy môže každý podnik využiť naše odolné a spoľahlivé zostavy. Vaša vízia sa stane realitou s riešeniami LED displejov pre maloobchod a pohostinstvá od RADIANT.

https://www.szradiant.com/

VÝHODY LED DISPLEJOV PRE MALOOBCHOD A POHOSTINSTVO

LED displeje upútajú pozornosť vašich kupujúcich a pomôžu podporiť marketingové úsilie vašej firmy a zlepšiť povedomie o značke. Keď zákazníci vstúpia do vášho obchodu, môžu si jednoducho prezerať marketingové správy a značky, čím vytvárajú pútavý zážitok na značke. Môžete tiež poskytovať propagačné akcie v reálnom čase, ktoré spríjemnia nakupovanie a povzbudia kupujúcich, aby ostali dlhšie. výhody vašich aktuálnych ponúk.

Medzi ďalšie výhody digital signage pre váš maloobchod a pohostinstvo patria:

Zasnúbenie

Prostredie maloobchodu a pohostinstva môže byť hlučné, vizuálne aj fyzicky. LED displeje prerušia hluk a pomôžu poskytnúť nezabudnuteľný zážitok.

Flexibilita

Ako vlastný poskytovateľ LED môžeme použiť naše produkty na vytváranie zakrivených stien, pravých uhlov, tvarov a dokonca aj log, ktoré sa bezproblémovo integrujú do vášho obchodu. Ponúkame riešenia typu všetko v jednom, ako sú naše   LED plagátové displeje, ktoré ponúkajú bezkonkurenčnú prenosnosť a všestrannosť. Posuňte svoj vizuálny merchandising na ďalšiu úroveň pomocou čerstvého obsahu na špičkových obrazovkách na zvýšenie návštevnosti a výnosov.

Efektívnosť a úspora nákladov

V porovnaní s inými technológiami LED spotrebuje menej energie a vyžaduje menej údržby. Tieto úspory sa môžu časom sčítať, najmä preto, že LED má dlhšiu životnosť ako tradičné displeje. Väčšina našich produktov má životnosť 100 000 hodín používania.

  • NÁVRH A STAVBA LED RIEŠENÍ NA MIERU

    V maloobchode a pohostinstve je kľúčová individualita. V spoločnosti RADIANT je každý projekt LED displeja vytvorený s ohľadom na jedinečnú víziu klienta a publikum. Spolupráca s architektmi, dizajnérmi, inžiniermi, A/V integrátormi a konzultantmi nám umožňuje integrovať technológiu LED displeja do akéhokoľvek prostredia a kdekoľvek.

  • IMERZÍVNE PROSTREDIA

    Zapojenie vašich zákazníkov je nevyhnutné na vytvorenie jedinečného a nezabudnuteľného zážitku z maloobchodu a pohostinstva, ktorý poháňa výnosy. Digitálne LED značenie si vyžaduje pozornosť a zvyšuje celkovú návštevnosť zákazníkov a zároveň posilňuje identitu vašej značky. Čo robíte, aby ste vytvorili nezabudnuteľnú zákaznícku skúsenosť? Naším cieľom v spoločnosti RADIANT je pomôcť vám navrhnúť riešenie LED displeja, ktoré vám poskytne konkurenčnú výhodu nad vašou konkurenciou!

  • JEDNODUCHÉ POUŽITIE

    Naše produkty s LED displejmi sú navrhnuté s ohľadom na koncového používateľa. Vďaka nášmu ľahko použiteľnému rozhraniu môžete okamžite aktualizovať svoje zobrazované snímky a udržiavať svoje marketingové správy aktuálne. Všetko, čo potrebujete na obsluhu a monitorovanie vášho systému, je internetové pripojenie, ktoré vám umožní bez námahy ovládať, udržiavať a ovládať vaše LED značenie.

    SEAMLESS RADIANT ponúka bezproblémové veľkoformátové LED displeje v rôznych rozlíšeniach, ktoré poskytujú jasné a podrobné zobrazenie obrazu. Či už chcete vytvoriť pútavý obrubník mimo vašej reštaurácie, zacielite na impulzívnych nakupujúcich alebo jednoducho upútate pozornosť potenciálnych zákazníkov, LED digital signage je odpoveďou.

  • TECHNICKÁ PODPORA

    V spoločnosti RADIANT chápeme, že prechod na technológiu LED displeja môže zahŕňať učenie. To je dôvod, prečo ponúkame 24/7 technickú podporu, 2-ročnú záruku na produkt a možnosti servisnej zmluvy s každým z našich produktov s LED displejom. Takže nielen váš produkt je plne krytý, ale aj vaša investícia.


Čas odoslania: 23. júna 2021

Pošlite nám svoju správu:

Napíšte svoju správu a pošlite nám ho