Bežné 2 druhy transparentných metód snímania obrazovky LED, princíp a klasifikácia

Transparentné LED obrazovky sú bežné spôsoby riadenia statickým a dynamickým skenovaním. Statické skenovanie je rozdelené na statické skutočné pixely a statické virtuálne. Dynamické skenovanie je tiež rozdelené na dynamický skutočný obraz a dynamické virtuálne. Pozrime sa na toto:

Prvá klasifikácia metódy skenovania priehľadnej obrazovky LED:

Režim skenovania: Pomer počtu súčasne rozsvietených riadkov k počtu riadkov v celej oblasti na určitej zobrazovacej ploche.

1. Dynamické skenovanie: Dynamické skenovanie má riadiť „bod po riadku“ od výstupu IC vodiča k pixelu. Dynamické skenovanie vyžaduje riadiaci obvod, náklady sú nižšie ako statické skenovanie, ale displej bude horší, strata jasu je väčšia. .

2. Statické skenovanie: Statické skenovanie je od výstupu ovládača IC k pixelovému bodu na implementáciu kontroly „point-to-point“, statické skenovanie nevyžaduje riadiace obvody, náklady sú vyššie ako dynamické skenovanie, ale efekt zobrazenia je dobrá, stabilita, strata jasu menšie atď.

Po druhé, podľa životného prostredia

Jednofarebná a dvojfarebná farba interiéru je obvykle 1/16 skenovania.

Plná farba interiéru je obvykle 1/8 skenovania.

Vonkajšie jednofarebné a dvojfarebné farby sú zvyčajne 1/4 skenovania.

Plnofarebné prevedenie exteriéru je zvyčajne statické skenovanie.

Po tretie, podľa modelu

1. Režim skenovania vnútornej transparentnej LED obrazovky: P3.9 je konštantný prúd 1/16, P7.8 je konštantný prúd 1/8, P10.4 je konštantný prúd 1/6

2.  Vonkajšia priehľadná LED obrazovka (LED záclonová stena, vonkajšia priehľadná obrazovka) metóda skenovania: P10.4 je konštantný prúd 1/2, P13.8, P16.6 je statický.

Štvrtá, priehľadná LED obrazovka 1/8 a 1/16 skenovacieho režimu:

Skenovanie 1/8: Za rovnakých podmienok má displej 1/8 skenovania iba polovicu jasu displeja 1/4 skenovania, čo je vhodné pre použitie v exteriéroch a interiéroch. Metóda riadenia je zvýšiť zo štyroch LED diód 1/4 na osem LED diód. Prúd je snímaný medzi 8 LED diódami.

Sken 1/16: Toto je disk s nižším jasom a zvyčajne sa používa iba v interiéroch. Analogický je aj spôsob ich ovládania.


Čas odoslania: 01.06.2020

Pošlite nám svoju správu:

Napíšte svoju správu a pošlite nám ho