Integrasjonen av LED-glass og gjennomsiktig LED-skjerm kommer nærmere og nærmere, og utviklingsutsiktene er enorme!

LED-glass, også kjent som power-on illuminating glass, elektronisk styrt belysningsglass, er et høyteknologisk produkt som legger LED-lyskilde i glass for å danne forskjellige mønstre. Det ble først oppfunnet av Tyskland og vellykket utviklet i Kina i 2006. LED-glass er gjennomsiktig, eksplosjonssikkert, vanntett, UV-bestandig, designable, etc. Det brukes hovedsakelig i innendørs og utendørs dekorasjon, møbeldesign, lysdesign, utendørs gardinvegg glass, sol rom design og andre felt.

LED-glassteknologi kan gjøre glassoverflaten usynlig, egnet for alle slags flate paneler og buet glass, for å møte behovene til kundenes forskjellige designapplikasjoner.LED-glass i seg selv er et sikkerhetsglass, og det er et laminert glass for bygging. Den har anti-ultrafiolett og delvis infrarød energibesparende effekt. Den har delvis lydisolasjon og kan brukes mye innendørs og utendørs. På grunn av de energibesparende egenskapene til selve LED-en er LED-glasset ekstremt energibesparende og miljøvennlig.

LED-glass er mye brukt i ulike design- og bruksområder: som kommersiell eller møbler interiør og eksteriør dekorasjon, møbler design; lampe belysning design; interiør landskap design; innendørs dusj partisjon; klinikk; husnummer design; partisjoner for konferanserom; innendørs og utendørs gardin vegg glass; butikkvindu; counter design; takvindu design; tak design; sol rom design; 3C produkt glasspanel applikasjon; innendørs og utendørs billboard design; mote hjem tilbehør; klokke; lamper og andre terminaler anvendelse av produktdesign og andre brede områder.

Er LED-glass en gjennomsiktig skjerm for LED? LED-glass og gjennomsiktig LED-skjerm har høy permeabilitet, noe som ikke påvirker innendørsbelysningen og synsfeltet. Den kan brukes på glassgardinvegg og glassvindu for å spille av dynamisk fullfargevideo og bilder av salgsinformasjon. Som et nytt reklamemedium fremmer de utviklingen av reklamemedieindustrien. Selvfølgelig har LED-glass og gjennomsiktig LED-skjerm også store forskjeller. Den største forskjellen er utseendet. LED-glasset er laget av glass, og LED-lampen er innebygd i glasset. Den gjennomsiktige LED-skjermen er Den er laget av aluminiumsmateriale. LED-lampestrengen er innebygd på PCB. Det kan deles inn i LED-glassskjerm og LED-lysbjelke som skjermsegment. Forskjellen i form av de to påvirker applikasjonsfeltet. Bruksområdet for den gjennomsiktige LED-skjermen er mer tilbøyelig til glassgardinveggen i den kommersielle bygningen og glassvinduet i kjedebutikken.


Post time: Dec-05-2019

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send det til oss