He aha ka pale LED hikiwawe?

Flexible LED screen Ua kapa ʻia  ka pale LED . Hanaʻia ia i kahi mea maʻalahi kūikawā, i loaʻa ka maʻalahi ikaika a me ka nui o nā noi. Me ka hoʻomohala ʻana i ka ʻenehana hōʻike, ʻoi aku ka nui o nā wahi noi e pono e hoʻokomo i  nā pale hōʻike LED  no ka hoʻolaha ʻana a i ʻole ka hoʻolaha ʻana i ka ʻike, ʻoiai e kaupalena ʻia nā pale hōʻike LED maʻamau e nā wahi kikoʻī a ʻaʻole hiki ke hālāwai me nā hiʻohiʻona noiʻi kūikawā. hōʻike LED waho .

https://www.szradiant.com/products/creative-led-screen/flexible-led-display-creative-led-screen/

He aha ka pale LED hikiwawe?

I kēia manawa, ua oʻo ka ʻenehana hana o nā pale LED maʻalahi, a ua loaʻa i nā mea hana hōʻike nui āpau ka mana hana o nā pale maʻalahi. ʻO nā pale LED maʻalahi i hana ʻia e RADIANT ʻoi aku ka hoʻokūkū ma ka mākeke, ʻoi aku ka nui ma nā ʻano aʻe:

1). Haʻahaʻa mana hoʻohana, kiʻekiʻe ikehu hoola.
ʻO nā kikoʻī o RADIANT flexible LED pale maʻamau ka P1.667, P2, P2.5, koe wale nō ka awelika o ka mana mana o P2.5 he 60W/m2, ʻo ka awelika o ka mana mana o P1.667 a me P2 wale nō 25W~30W/ m2 . Hoʻohana nui ʻia kēlā ʻano haʻahaʻa haʻahaʻa LED i ka ʻenehana hoʻolako mana hierarchical o RADIANT, kahi e mālama ai ma kahi o 90% o ka ikehu i hoʻohālikelike ʻia me nā hōʻike maʻamau, a mālama nui i nā bila uila o nā mea hoʻohana.

2). ʻOi aku ka maʻalahi a me ka piʻi ikaika.
Hoʻohana ʻo RADIANT flexible LED screen i ka papa kaapuni mea hiki ke hoʻololi ʻia kiʻekiʻe, ʻoi aku ka maʻalahi ma mua o nā pale maʻamau maʻamau ma ka mākeke. Hiki ke hoʻopilikino ʻia ke kihi kulou o ka pale holoʻokoʻa ma ka makemake, e like me ka cylindrical, wavy, nā ʻano curved artistic like ʻole, etc. Hiki ke hana ʻia nā pahu hoʻohālikelike e like me nā koi o ka mea kūʻai aku.

3). Anti-blue kukui a pale i nā maka.
ʻAʻole kūpono ke kukui polū i ka nānā ʻana o ka poʻe i ka wā lōʻihi, a ʻo ka pale LED maʻalahi i hana ʻia e RADIANT e hoʻoneʻe i ka pahu kukui polū e pōʻino i nā maka kanaka, hiki ke pale i ka luhi ʻike ma muli o ke alo i ka hōʻike no ka manawa lōʻihi.

4). Paʻa ikaika a ʻoi aku ka maikaʻi o ke kiʻi.
Hoʻohana ʻo RADIANT flexible LED i nā kukui LED ʻeleʻele anti-glare kiʻekiʻe a me ka IC hoʻopakele ikehu lua-latch, ʻoi aku ka maikaʻi o ka hōʻike ʻana a ʻoi aku ka ikaika.

https://www.szradiant.com/products/creative-led-screen/flexible-led-display-creative-led-screen/

He ākea loa nā kahua noi o nā pale LED maʻalahi. ʻO nā hiʻohiʻona noi ka nui o nā hale hōʻikeʻike, ʻepekema a me nā hale hōʻikeʻike ʻenehana, nā hale hoʻolālā, nā waihona, nā hale hoʻomanaʻo, nā hale mōʻaukala kūloko, nā hale mōʻaukala pāʻina, nā hale moʻomeheu intangible, nā hale moʻomeheu ʻulaʻula, nā kikowaena hōʻikeʻike hui, nā kikowaena kipa, nā kūlanakauhale ʻano, Global exposition nui - nā hōʻikeʻike nui, nā ʻahaʻaina moʻomeheu a me nā hana noʻeau, transnational curation, cultural IP industry, smart campus, multi-functional conference hall, subway station, airport mall hoʻolaha a me nā wahi leʻaleʻa like ʻole hoʻohālike hoʻohālike, etc.


Ka manawa hoʻouna: Nov-04-2020

E hoʻouna i kāu leka iā mākou:

E kākau i kou manaʻo ma 'aneʻi, a hoouna aku ia ia mai