Stasiun & Airport

Stasiun / signage Airport LED

Nu datang angkutan kalawan Garapan immersive jeung panganyarna dina Téhnologi Témbongkeun LED

Bandara na hubs Transportasi boga tantangan ti needing komunikasi pikeun anu travelers 24/7. Panjang Isro anu statis iklan jeung TV monitor. Kalawan kamajuan dina puseuran téhnologi jeung produk fasilitas transportasi ieu bisa nyieun spasi immersive, efektif jeung efisien kalawan ngagunakeun LED téhnologi video Témbongkeun. LED mintonkeun anu ngamungkinkeun para kreativitas signage dina cara anyar jeung seru mun nyieun pangalaman unforgettable.

2 (2)


Post time: Mar-28-2019
WhatsApp Online Chat!