mall

Badag-format LED layarna bagian vital tina Digital Out of bentang Imah

Aranjeunna nawarkeun fleksibel, platform digital mawa merek pikeun kahirupan tur sambungkeun advertisers kalawan pamakéna dina pikiran-diatur mésér idéal.

Aya sababaraha pilihan muka ka tempat wishing masang hiji layar LED tur loba klien Adi urang geus dipilih modél of kapamilikan layar.

kapamilikan layar

kapamilikan layar nyadiakeun hal compelling for teu ngabantuan finansial jangka panjang sarta tempat tempat ritel na boga maranéhanana dina posisi komérsial kuat dimana pasatujuan média sarta revenues iklan nu prihatin. Bari waragad hardware layar teu kalindih, pedah dinikmati ku klien nalika maranéhna nangtukeun tur mésér layar média LED sorangan anu lega-ngahontal. Loba geus recouped biaya layar maranéhanana dina periode 12-18 bulan.

Nambahkeun hiji aliran sharing tambahan

Jual rohangan iklan dina balanja Center LED layar Anjeun tiasa aliran sharing hébat. Layar LED boga potensi pikeun nembongkeun sababaraha adverts ngamungkinkeun Anjeun pikeun ngajual pangsa parsial tur masih ngaropéa pakakas pikeun kampanye anjeun sorangan. Badag layar Format Feature di puseur balanja anu wewengkon lalulintas tinggi na digambar loba panon ieu hartina bedah premium keur spasi iklan.

Acquiring langkung lapak

Mun lapak poténsi anjeun anu milih diantara sababaraha puseur balanja anu Format ageung LED layar di puseur Anjeun bisa nyieun bédana. Di luhureun gambar éta presents, kamampuhan pikeun poténsi pasar warung anjeun di puseur eta perenahna nyadiakeun kasempetan gede. Nambahkeun pangsa istilah pondok bébas tina tampilan nu bisa ogé dipaké pikeun meunang calon lapak leuwih jalur

 3 (2)


Post time: Mar-28-2019