ooh

Ooh billboard digital

Pancaran anu reueus nawarkeun rupa resolusi pikeun luhureun urang sahiji tanda garis LED. Aya variabel penting mertimbangkeun nalika nangtukeun naon resolusi anu pangalusna keur anjeun jeung perusahaan. resolusi hiji tanda LED urang geus disebut ogé éta piksel pitch. Piksel pitch mangrupakeun ukur di milimeter yen ukuran spasi antara tiap gugusan LEDs. Kahareupna nu leuwih leutik jumlahna millimeter, nu leuwih luhur resolusi sahiji tanda sakumaha bakal aya deui LEDs per aréa permukaan sarta LEDs anu dipak dina tighter babarengan. Pitch piksel kedap on resolusi LED tanda tinggi bakal ngidinan Anjeun pikeun nembongkeun grafik langkung lengkep tur eusi crisper on tanda anjeun, sanajan footage kuadrat ngan bisa laksana. mintonkeun resolusi luhur kami ogé ogé-cocog pikeun lokasi sareng larangan spasi, boh tina ordinances zoning lokal atawa kusabab hiji struktur aya.

3


Pos waktos: Dec-18-2018
WhatsApp Online Chat!