musium

musium

museum modern, galeri, sarta pusat pangalaman anu salam sémah kalayan téhnologi tampilan video anyar jeung pancaran anu dina forefront of storytelling digital dina spasi ieu. Husus dirancang pikeun tantangan pamasangan tempat publik, pancaran LED solusi tampilan nganteurkeun imagery napas-nyokot na interactivity nu bisa mikat, kalibet, ngawartosan, sarta mere ilham datang kawas pernah saméméh bari nyieun tayangan langgeng pikeun lembaga sarta merek.

Kamampuh pancaran na Service

Keur nyadiakeun layanan hiji-eureun, ti desain, R & D, solusi pikeun tos diobral konsultasi, pabrik, ngajual, instalasi, latihan téhnologi jeung hidayah, jasa saatos-diobral.

Museum mangrupakeun aréa husus dibandingkeun aréa normal sejenna, aréa ieu bisa disadiakeun kalawan rupa béda tina tampilan LED nurutkeun paménta béda. Kawas layar LED tradisional dina témbok, transparan LED tampilan dina témbok kaca jeung tampilan LED fleksibel dina puseur musium kalawan wangun husus. Urang nyadiakeun solusi pangalusna dina klien 'tampilan demand.Our sabenerna bakal dipaké pikeun nyorot produk' fitur, flexibly na vividly sarta ngantep hal statik malah sajarah datangna hirup. Coba biaya panghandapna meets efek pangalusna.

Kasus aplikasi

· 435


Pos waktos: Dec-18-2018
WhatsApp Online Chat!