Puseur produk

Floor standing LED screen poster for Fashion store; Advertising poster for shopping mall

Pondok Description:

Ieu poster nangtung di lantai salaku papan iklan

Ukuranana tiasa disaluyukeun sareng piksel pitch tiasa dipilih

Gaya na teu tangtu, kadang peryogi dasar ku roda kadang tanpa roda

Sanaos umumna nangtung dina hiji tempat sapanjang waktos, éta ogé tiasa dipindahkeun ka tempat anu sanés upami anjeun pikahoyong.


jéntré produk


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami