Station & Airport

Stacioni i / Signage Airport LED

Vizitorët e transportit me një përvojë immersive me të fundit në teknologji ekran LED

Aeroportet dhe shpërndarës të transportit kanë sfida e që kanë nevojë për të komunikuar për të është udhëtarët 24/7. Të shkuara janë reklamat dhe TV statike vëzhguesit. Me përparimet në teknologji dhe produkt këto objekte të transportit mund të krijojë hapësira immersive, efektive dhe efikase me përdorimin e teknologjisë LED Display Video. tregon LED janë mundësuar krijimtarinë Signage në mënyra të reja dhe emocionuese për të krijuar përvoja të paharrueshme.

2 (2)


Ora Post: Dec-18-2018
WhatsApp Online Chat!