Qendra e produkteve

Floor standing LED screen poster for Fashion store; Advertising poster for shopping mall

Përshkrim i shkurtër:

Ky është një poster që qëndron në dysheme si një tabelë reklamimi

Madhësia mund të personalizohet dhe lartësia e pikselëve mund të zgjidhet

Stili nuk është i caktuar, ndonjëherë ka nevojë për një bazë me rrota ndonjëherë pa rrota

Megjithëse është përgjithësisht i vendosur në një vend gjatë gjithë kohës, ai mund të zhvendoset në një vend tjetër lehtë nëse dëshironi.


Detail Product


  • Previous:
  • Next:

  • Na dërgoni mesazhin tuaj:

    Shkruani mesazhin tuaj ketu dhe ta dërgojnë atë tek ne

    Na dërgoni mesazhin tuaj:

    Shkruani mesazhin tuaj ketu dhe ta dërgojnë atë tek ne