O le a le fou faʻataʻitaʻiga e manaʻomia e le LED faʻaaliga alamanuia?

I le masina o Aperila 13, na tuʻuina mai ai e le Matagaluega o Pisinisi le "Faʻaaliga a le Ofisa Lautele o le Matagaluega o Pisinisi i luga o le Faʻaleleia o Faʻaaliga Auaunaga Faʻataʻitaʻiga ma le Fausiaina o Avetaʻavale Fou mo le Atinaʻeina o le Faʻaaliga Alamanuia", manino o loʻo taua ai o le faʻaaliga fou faʻaaliga foliga o se tele o le faʻaaogaina. o le Pati Tutotonu Komiti ma le Setete Fono, ma o loʻo faʻatatau i le COVID-19. O se taua auala e faʻatelevave ai le toe faʻaleleia ma le atinaʻeina o le alamanuia i lalo o tuutuuga o normalization o faʻamaʻi puipuia ma le faʻatonutonuina.

E oʻo mai ia Aperila 10, i le fono a le Fono a le Setete o le Puipuiga ma le Faʻatonutonu Faʻasalalau masini, Ren Hongbin, Minisita Lagolago o Pisinisi, faʻalauiloaina o le 127th Canton Fair o le a faia i luga o le initaneti i le ogatotonu o le faaiuga o Iuni, ma fou fuafuaina e suia sui tino faʻaaliga ma faʻaaliga i luga ole laiga. E masani ona aofia ai ni vaega se tolu: luga o le upega tafailagi faʻaali tulaga faʻatulagaina, kolosi tuaʻoi e-pisinisi eria, ma ola fefaatauaiga auaunaga.

Mo le tele o  faʻaali LED  loʻo mauaʻa i totonu o le faʻaaliga, o lenei fou mai offline e oʻo i le initaneti e ono avea foʻi ma faʻaaliga.

www.szradiant.com

O kamupani na "leiloa" a latou faleʻie e pei o ni tamaʻi mamoe ua leiloa

Mo LED faʻaaliga kamupani, o le faʻaaliga o se taua tele tulaga mo faʻasalalauga, faʻaaliga ma faʻatau. Ua leva ona avea ma "tu masani" a la matou kamupani e auai i le tele o totonu ma faʻavaomalo faʻaaliga i tausaga uma. O le galuega o le tausaga fou tele lava amata mai le faʻaaliga. I le faʻaaliga i tausaga uma, o le a faʻaalia e le matou kamupani oloa fou, feiloaʻi ma tagata fou ma tuai tagata faʻatau e ala i le faʻaaliga, ma maua ai faʻatonuga eseese. Eseese faʻailoga ile taimi ole faʻaaliga, tekonolosi fou ma faʻalauiloa oloa, gaioiga gaioiga, ma isi mea, o avanoa lelei ia mo kamupani e faʻalauiloa ai latou lava ma faʻalauiloa oloa. O le faʻaaliga faʻaalia ai se taua tulaga mo kamupani e feagai ma tagata asiasi mai i le atoa lalolagi. Masalo o se tagata faʻatau fou e selesele i le taimi o le faʻaaliga ua lava lea e faʻamalieina ai le okaina a le kamupani manaʻoga mo le tasi le tausaga.

E ui lava o le faʻaaliga e le na o le pau ia o faʻalapotopotoga oka, i luga o le tulaga faʻapitoa o le faʻaaliga, tele kamupani e mafai ona tauva i luga o le tulaga e tasi, faʻaali le itu sili, ma puʻeina tagata faʻatau. I luga o lenei tulaga, kamupani uma maua le avanoa e maua ai le fiafia o tagata faʻatau. I le taimi lava e tasi, o le faʻaaliga o se taua tulaga mo tagata lautele ia malamalama i le atinaʻe faʻatonuga o faʻaali tekonolosi ma malamalama i le fou faʻaali tekonolosi "tulaga", la tatou tamaʻi leo, o le taimi nei  MINI TAITAIINA , poʻo le atinaʻeina o isi vaevaega oloa (manino pupuni, foloa laupapa, ma isi). E masani ona ala ile faʻaliga faʻaaliga e vave ulufale ai ile lautele lautele.

Peitai, o le faafuaseʻi fou o le pailonia papemonia ua matua faʻalavelaveina uma o tatou olaga, ma na maua ai foi a tatou LED faʻaaliga kamupani i le teʻi I le feagai ai ma faʻaaliga tetele ua tolopoina pe faʻaleaogaina, o le tele o kamupani ua le mautonu. Talu mai le amataga o lenei faʻamaʻi, o le tele o mea totino ma fale e fesoʻotaʻi ma faʻaliga ua toe tolopoina pe faʻaleaogaina. Vagana ai le Saina Saina, e silia ma le 150 faʻaaliga na faʻaleaogaina pe tolopoina i le lalolagi atoa. Faʻaaliga ata-fesoʻotaʻi faʻaaliga a le LED, seʻi vagana ai le faʻaaliga i fafo atu o le Dutch ISE i le amataga o le tausaga, lea na faia e pei ona faʻatulagaina aʻo le i amata le lalolagi atoa o le faʻamaʻi, o isi faʻaaliga i totonu ma faʻavaomalo e pei o le faʻaaliga ISLE ma le Wenxin faʻalauiloa faʻaaliga. ua toe tolopo.

O le inisinia uiga o  LED faʻaaliga vaʻavaʻaia , ma le alamanuia "muamua totogi" gaosiga ma faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga ua avea ma alamanuia tulafono, faʻamautinoa o le mafuaʻaga o faifai pea "faʻatonuga" o le tupu auala mo le ola ma atinaʻe o faʻaali kamupani. Leai se faʻauiga o lona uiga ua leiloa le faʻavae o le ola le kamupani. O le vai. O le mea lea, a aunoa ma le faʻaaliga, o se taua tulaga mo faʻatau ma "okaina", tele faʻaali kamupani foliga mai e matua pasiā, pe i ai se lagona o le leai o se malosi.

https://www.szradiant.com/application/broadcast/
https://www.szradiant.com/gallery/creative-led-screen/

Fou mode o le lumanaʻi o LED faʻaali

O le Canton Fair ua siitia mai le offline i le initaneti. E le o manino pe o le faʻavaomalo faʻaaliga faʻaaliga faʻaalia tuusao fesoʻotaʻi ma faʻaali LED o le a faʻaaogaina le tutusa faʻatulagaina. I le taimi nei, i lalo o aʻafiaga o le faʻamaʻi, o le toʻatele o kamupani faʻaali atu a le LED o loʻo i totonu lava o le semi-"stagnation" setete. Ina ua maeʻa ona manumalo i faʻafitauli o le toe amataina o galuega, ua i ai a matou aiaiga mo le toe faʻaauauina o le gaosiga, ae o fea o i ai oka?

Ole faʻafitauli lea e feagai ma le tele o kamupani. A aunoa ma ni faʻatonuga fou, kamupani o le a feagai tonu ma luʻitau ogaoga i le ola. O le manaʻoga e ola na mafua ai kamupani e faʻalauiloa ni gaioiga laveaʻi. Tele kamupani i totonu o le alamanuia ua siitia a latou gaioiga mai offline i luga o le initaneti, faʻaaogaina o fonotaga eseese fono e faʻatautaia ai oloa fou fou, auala faʻatupeina ai konafesi, ma isi.

I aso nei, faʻatasi ai ma le faʻamaʻi o le lalolagi atoa o le faamaʻi fou o le coronavirus, i lalo o le tulaga masani o le puipuia ma le taofiofia o faamaʻi, e faigata tele i kamupani faʻaali atu a le LED ona faatino galuega faatino ma gaioiga e pei ona faia i taimi ua tuanaʻi, ma pisinisi o loʻo see atu i fafo atu i le initaneti o le a avea atili ma sili atu. tele.

Ae ui i lea, o le mea e mautinoa e le faigata tele ona na o le minoi o le oloa faʻalauiloa mea na tupu mai offline i luga ole laiga. Faʻatusatusa i le atinaʻe, ono ono sefe le tele o tau o le umiaina o se offline faʻagasologa gaioiga. Tau, ae o le a le aoga o lenei o se fesili. O matou o se sosaiete e omai tagata ma feoaʻi ai, feiloaʻi ma aiga e tolu-vaega, vavaeʻese e "pupuni" pei o mauga. E ui lava o le faʻamaʻi o le a i ai se aʻafiaga mautinoa i tagata ola ma le galue masani ma o le a maua ai ni suiga, faʻafefea e le aganuu ituaiga o le afe o tausaga ona maeʻa maeʻa ona o se faʻamaʻi?

O nisi tagata i le pisinisi ulagia, LED faʻaali o se "inupia" alamanuia, e masani lava o faʻamanuiaga o faʻatonuga e tele i le va o le fememeai, aemaise lava mo le maketi i totonu o le atunuʻu. Mafai e le LED faʻaaliga e le maua le "uaina tofo" faʻatau lelei?

O le mea moni, e le faʻafitia e le tusitala le faiga lea o le faʻaali atu o le LED mai le offline i le initaneti, ae mo lenei faiga, mo le faʻaali atu nei o le LED, ua faʻamalosia e avea ma taimi puʻupuʻu o le leai o se fesoasoani, pe o le a tupu moni lava i le A lumanaʻi faʻataʻitaʻiga?

O faʻaaliga LED e leʻo se tagata faʻatau oloa, e le o sauni foi e faʻatau atu luga ole laiga i luga ole laiga. O loʻo avea pea ma sili ona faʻapitoa inisinia oloa. Afai tatou te na o le alu ese mai offline i luga o le initoneti, ou te fefe o le vai ma le eleele o le a le faʻailoaina.

O le mea lea, ia suia le taimi nei le lelei tulaga mo LED faʻaali atu pupuni, e tatau ona amata mai le tulaga atoa tulaga ma mafaufau maeʻaeʻa. Mai oloa atinae e faʻatau atu ma tautua tautua, e manaʻomia ni mea fou e mafai ai ona faia ni suiga taua.

O lenei faʻamaʻi na mafua ai se faʻalavelave, ae e iai foʻi "avanoa" i lenei faʻalavelave. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le 50 piliona "fou atinae tetele" masani na taʻua talu ai nei aofia ai 5G atinaʻe tetele, UHV, intercity nofoaafi televavave ma intercity nofoaafi felauaiga, E iloa uma e tagata o se avanoa lenei mo LED faʻaali atu, faʻatupeina faʻaputuga faʻaputuga tetele, nofoaga autu o faʻamatalaga, atamai atamai, ma Initaneti falefaigaluega. Peitaʻi, afai matou te faʻaauau pea ona faʻatau atu oloa i taimi ua tuanaʻi e aunoa ma le faʻafouina o faʻataʻitaʻiga o oloa, faʻaali atu le LED O faʻafitauli o loʻo feagai nei e toe tupu mai pea i le lumanaʻi.

O le mea e lelei ai, ua uma ona tatou vaʻaia ni suiga i la tatou pisinisi. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le faʻagasologa o le fausiaina o le taulaga poto, o moli moli pou e tuʻufaʻatasia ai le tele o tekonolosi, e pei o le matua tuʻufaʻatasia o le "LED conference all-in-one machine" o loʻo aliali mai i nofoaga o fonotaga, O oloa fou o le iʻuga lea o le tuʻufaʻatasia o gaioiga ma suʻesuʻeina o faʻaaliga TAITAIINA.

https://www.szradiant.com/products/creative-led-screen/gaming-led-signage/

iʻuga

O pupuni faʻaaliga TAITAI e le mafai ona vavaeʻese mai fou mo se mamao ma sili atu lumanaʻi. Ae faʻafefea ona fou e manaʻomia ai le tuʻufaʻatasia mafaufauga o alamanuia paʻaga. O loʻo taua i luga ua na o sina manatu o manatu na fatuina e le tusitala mai le suiga fou o le faʻaaliga faʻaaliga, atonu e tasi le itu. Ae afai e mafai ona faʻaosofia ni mafaufauga mai au uo i le alamanuia, o le a sili ona lelei. Faamoemoe e mafai ona faia se sao i le faatosinaina fou aitia!


Taimi meli: Aukuso-19-2020

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma auina mai ia i tatou