O le pupuni LED manino e lata ile amataga o le taʻamilosaga o pa pāpā!

Mai le vaaiga o manaoga maketi, i lalo o le talaaga o le faalauiloaina o le malosi faasao ma le puipuiga o le siosiomaga ma le faatuina o se matagofie Saina, masani LED faaaliga e aafia i faiga faavae a le atunuu i le faagasologa o atinae, ma o loo feagai ma atinae luitau po o tapu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻaaliga i fafo o lapisi tetele, ona o ona moli leaga faʻafitauli, poʻo le taulaga o le "psoriasis" pei o le aʻafiaga o foliga vaaia o le taulaga ma isi mafuaʻaga, o nisi nofoaga ua maeʻa faʻatulafonoina tulafono, matua faʻatapulaʻaina, ma e oʻo lava ona faasaina le faapipiiina o fafo faaaliga TAITAIINA. Mo le faʻapipiʻi fafo lapoʻa lau, o se "demolition" gaioiga na faia. O lona iʻuga, o le atinaʻeina o faʻaaliga faʻaali masani a LED ua mafua ai se tulaga le lelei. Ae mo vaʻai manino, e leai se faʻafitauli. E sili atu le fai atu o loʻo feagai ma se seasea atinaʻe avanoa.

E tusa ai ma faʻamatalaga talafeagai, o le aofaʻiga o vaega o le pupuni tioata ua ova atu i le 70 miliona sikuea mita, e tele lava ina faʻatauaina i taulaga taulaga. O se lapoʻa pupuni tioata puipui o se tele ono ono maketi mo   manino LED lau . E le gata i lea, i tausaga talu ai nei, ma le alualu i luma o faʻaonapo nei urbanization i Saina, o le fausiaina fale faʻaaogaina tioata puipui puipui fausaga o loʻo faʻateleina, ma o totonu e faapipii oftransparent pupuni, o uiga o le vaʻai fafo e mafai ona faʻamatalaina o se tulaga ese, ma mafai ona aloese lelei mai le faʻasologa faiga o vaʻaia faʻaaliga masani. O le pupula pupula, lea e faapipii i le puipui pupuni tioata, ua lauiloa nei i le maketi i totonu o le atunuu. I maketi i fafo, o maketi a Europa ma Amerika, o taimi uma na matua ogaoga ai i puipuiga o le siosiomaga tulaga, e lauiloa foi.

Mai tulaga o le atunuʻu i le faiga faʻavae, i le malosi o le atinaʻe, o nei faʻailoga foliga mai o loʻo faʻailoa mai ai o loʻo vaʻaia le pupuni o mata i le afiafi o le faʻalavelave tele. O loʻo iai le faʻamoemoe e ono amataina le ata malamalama ile amataga o le ola vave ile isi tolu ile lima tausaga. Ae ui i lea, ona o le taimi nei numera o faʻaali kamupani galulue i manino manino gaosiga i le alamanuia, o loʻo i ai ni nai kamupani ma manino malamalama pateni tekonolosi. O le taimi lava o le manino screen maketi o i le lumanaʻi, mo na paionia i le alamanuia, o le a latou taʻimua i le manino screen fanua ma maua manino screen pateni. Tekinolosi kamupani mautinoa le i ai muamua-faʻamalulu lelei ma e sili atu tauvaga.


Taimi meli: Iul-27-2020

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma auina mai ia i tatou