Faʻaalia faʻaali metotia toe faʻaleleia auala ma sitepu

Muamua, o le metotia sailia o TAITAIINA faʻaali lipea

1. Short-circuit detection metotia, o le manino faʻaali foliga fetuʻunaʻi le multimeter i le puʻupuʻu-matagaluega poloka poloka (masani lava ma galuega faʻailo, pei o le faʻasalalauga lautele e faʻasilasilaina le leo o le squeak, e iloa ai pe o i ai se matagaluega puʻupuʻu foliga, ma i le taimi lava e maeʻa ai le faʻataʻamilosaga puʻupuʻu o loʻo mauaina, o le faʻataʻamilosaga tulaga ese o loʻo masani ai lava ona faʻaalia ai faʻaaliga module faʻafitauli. O nisi e mafai ona maua e ala i le suʻesuʻeina o le pine a le IC ma le ulutala pine. le mafai ona aloese mai le faʻaleagaina o le multimeter. O lenei metotia o le sili ona masani ona faʻaaogaina metotia, faigofie ma lelei. 90% o faʻafitauli e mafai ona mauaina e lenei metotia.

2. Tetee mauaina auala, fetuʻunaʻi le multimeter i le faila teteʻe, iloa le teteʻe taua o se tasi itu o se masani matagaluega laupapa, ona siaki pe o le tutusa togi suʻega o le tasi lava matagaluega laupapa e ese mai le masani teteʻe taua. Afai e ese, ua fuafuaina le fua o le faʻafitauli.

3. Voltage detection metotia, fetuʻunaʻi le multimeter i le faila faila, iloa le voltage i le eleele i se taimi faapitoa o le matagaluega masalomia ei ai se faʻafitauli, faʻatusatusa pe tutusa ma le tau masani, ma faigofie fuafua le fua o le faʻafitauli

4. O le voltage drop detection metotia, o le multimeter e fetuʻunaʻi i le faila diode voltage drop detection, aua o le IC uma e aofia ai le tele o vaega vaega iunite, na o le miniaturized, o lea a i ai le taimi nei auala vaitaimi i luga o se tasi o ona pine, O iina o le a paʻu eletise i luga o le pine. E masani lava, o le voltage pa'ū i luga o le pine lava e tasi o le tutusa ituaiga o IC e tutusa. E tusa ai ma le paʻu o le voltage i luga o le pine, e manaʻomia le faʻagaioia i lalo o le tuutuuga e alu ese le taʻamilosaga.

Lona lua, o laʻasaga masani o le faʻaali faʻaali LED

1. Fuafua le ituaiga o laupapa HUB faaaoga e le module poʻo le iunite laupapa, ina ia tutusa le faʻauiga uiga o le uaea.

2. E tusa ai ma ituaiga eseese o modules po o le iunite laupapa, o le tutusa polokalama ua lafoina i le mauaina pepa, ma le manino faʻaali mautinoa mautinoa o le module ma le iunite laupapa o loʻo faʻaalia i lalo o le saʻo polokalama, o se aiaiga mo le sailia o le mafuaʻaga o le faʻafitauli. O le ituaiga o le module poʻo le sela laupapa e masani ona lolomiina luga o le PCB.

3. Matauina o le vaega poʻo le vaega o le laupapa e foliga mai e le masani ai, ma le fuafuaina o le amataga sese. Mo se faʻataʻitaʻiga, masani moli xenon, manoa togi, tamaʻi sikuea, ma isi.

4. Faʻaaogaina o le multimeter e suʻe ai le faʻafitauli, tele lava i le faʻaaogaina o luga o auala puʻe-iloa auala e iloa ai i le va o le malamala ma le moli vae.

5. Toe siaki


Taimi meli: Me-18-2020

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma auina mai ia i tatou