Loloto manino TAITAIINA vailiili foliga ma masani filifiliga manaoga

O le pupuni malamalama manino i totonu e pei lava ona taʻu mai e le igoa e faʻaaogaina i totonu o laufanua. E masani ona faʻaaogaina i konaseti, TV, faleoloa faʻatau. O mea o loʻo sosoʻo atu e faʻamalamalamaina i totonu o le potu malamalama TAITAIINA i totonu e faʻaalia i auiliiliga ma filifiliga manaʻoga.

Muamua lava, o le pupuni malamalama manino i totonu e masani lava e le manaʻomia le leai o se susu, savili ma isi manaʻoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le puipuiga o le pupuni a le LED susulu o le IP30, o le tulaga lautele o puipuiga tulaga i totonu o le pisinisi.

O le mea moni, talu ai o se faʻaaliga i totonu o le fale, o le susulu e le maualuga, e masani ona latalata ile 1200-3500CD / m2. O se malamalama lelei lea, mo se faʻataʻitaʻiga: o la tatou telefoni feaveaʻi laupepa e masani ona faʻamau i se pupula faapitoa. E mafai ona vaʻaia ma le manino i totonu o le fale, ae a alu i fafo, e maua o le susulu e matua pogisa ma e le mafai ona vaʻaia ma le manino. I lenei taimi, o le pupula pupula e tatau ona faʻateleina. . E mafua ona o le malamalama i fafo o ia lava e matua susulu, ma refaction (折射) ma mafaufauga o le a tupu, ma o le vaʻaia aafiaga o le a aʻafia. E tutusa le moni mo malamalama pupula TAITAIINA.

I se faʻaopopoga, o le pupuni malamalama manino i totonu e masani lava ona i ai se tamaʻi poloketi, ma o le tele o latou e le sili atu i le 100m2. E le gata i lea, o le vaʻaiga mamao e latalata ma o le faʻaaliga aafiaga e maualuga atu, o lea o le faʻataʻitaʻiga o 3.9 / 7.8 o le a filifilia.

E tusa ai ma le malamalama i totonu o le fale TAITAIINA filifiliga filifilia: E le fautuaina e faʻaaoga se tele-pitch faʻamatalaga mo se tamaʻi-eria laupepa, ae e le afaina le faʻaaogaina o se tamaʻi-faʻamatalaga faʻapitoa mo se tele-eria pupuni. Mo se faʻataʻitaʻiga, 30m2 manino TAITAIINA lau, ua fautuaina e faʻaaoga 7.8, le talafeagai mo 10.4 poʻo le 12.5; 50m2 pe sili atu malamalama malamalama LED, avanoa mo 3.9, 7.8, 10.4, pe a fai o le paketi ua lava, o le aʻafiaga o le faʻaaogaina 3.9 e moni lava manino, ae filifili 7.8 e faʻatusatusa taugofie.

Afai e te fia iloa atili, faʻamolemole tuʻu mai faʻamatalaga nei:

1. Lautele tele, Eria tele

2. Faʻaoga siosiomaga: tioata pupuni puipui poʻo faleoloa faʻatau, konaseti

3. Matamata mamao, nofoaga faʻapipiʻi siʻosiʻomaga (ma ata ola ata poʻo ata)

4. Manaʻoga toe taina, faʻaalia faʻaaliga

5. E i ai ni manaʻoga faʻapitoa mo le teuteuga, e pei o piʻoʻo, pusa tuʻufaʻatasi?


Taimi meli: Me-21-2020

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma auina mai ia i tatou