Age of Magic OLED: Va'ai pe fa'afefea ona ta'alo se fa'aaliga fetu'una'i i le lalolagi ola

Uo pele, o e manatua pea le nusipepa faʻataulāitu mai se tasi o franchise sili ona maualuga o taimi uma, o Harry Potter? O ata ma tusitusiga i luga o le nusipepa e mafai ona faʻafefe i le loto, tatala le nusipepa e pei o le matamata i se ata tifaga 3D. , i le "Mission Impossible 5", lea na sosolo ai le lalolagi talu ai nei, Benji Dunn, Toma lagolago faʻapitoa, ave se mea e foliga masani ae faʻafuaseʻi ona liliu atu i se faʻaaliga LED, ma na maua e Bangui o loʻo faʻaaogaina e avea o se komepiuta.

I nisi tulaga, e mafai ona faitauina uma le "pepa komipiuta" ma le "nusipepa fa'ataulāitu" o se ituaiga o fa'aaliga fetu'una'i.I aso nei, o nei vaaiga manaia e foliga mai o loʻo vaʻaia i ata tifaga ua alu ese mai le sci-fi i le mea moni, faʻafetai tele i faʻaaliga AMOLED fetuutuunai e mafai ona punou ma gaugau pei o pepa.

fghrhhr

O le aumaia o le sci-fi i le mea moni, fetuutuuna'i fa'aaliga LED ua le o toe fa'atau

Faatasi ai ma le faʻaleleia o tekonolosi mata LED, o oloa faʻaeletoroni faʻatau o loʻo faʻafouina pea le mafaufau o tagata. Mai le amataga o TV LCD, telefoni feaveaʻi, ma papamaa i aso nei uati atamai, masini VR, ma Google Glass, o loʻo suia tele galuega, e aumaia ai tagata faʻaoga se poto masani fou. .Ae paga lea, na o le pau lava le mea e leʻi suia o le faʻaaliga faʻaaliga.O le mata tioata ma se paʻi malosi ua faigata ona faʻafeiloaʻi manaʻoga o tagata, ma e faigata ona faia se faʻalavelave tele i le mamanu o le itu talosaga. Ae ui i lea, o le tulaʻi mai o tekonolosi faʻaalia AMOLED e mafai ona iloa atili mamanu ID, ma lona faʻapipiʻiina. , mea e mafai ona ta'avale, ma gaugau e mafai ona aumaia nisi fomu oloa fou i le pisinisi fa'aeletonika uma fa'atau, ma e foliga mai e mafai ona gaugau pei o tusi masani.e-faitau.I le taimi nei, o le Galaxy S6 edge ua le toe masani ai tagata faʻatau i faʻaaliga faʻaalia o le LED.I le avea ai o se suiga fou o faʻaaliga faʻapipiʻi, o le faʻaaliga AMOLED e mafai ona gaugau ma gaugau o le a avea ma se tulaga fou i le atinaʻeina o mata atamai. togafiti.

Fa'atasi ai ma le fa'aofiina o le fa'aogaina o tekonolosi mata LED, o le a fa'aopoopoina e le tele o tagata mamanu lenei tekonolosi fa'afou i le mamanu o oloa fa'aeletoroni fa'atau.Vaai faalemafaufau, i le lumanaʻi, o tatou telefoni feaveaʻi, komepiuta, uati atamai, ma isi mea atonu e manifinifi e pei o apaʻau cicada, faʻapipiʻi i lavalava ma ofuina i luga o le tapulima i le manaʻo, e mafai ona toso ese le telefoni feaveaʻi mai se peni, pe faʻalautele. i totonu o se laulau... .

O le siitia o pisinisi i totonu o le atunuu ua motusia ai le pule a Iapani ma Korea i Saute

Fa'atekonolosi fa'aali AMOLED fetu'una'i ua maua le fa'aaliga tele fa'ava-o-malo. I le tulaga lautele, o lo'o nofoia pea e le au sauai fa'aaliga mai fafo se tulaga iloga i le filifili alamanuia.Ae ui i lea, faatasi ai ma le oʻo mai o le faʻaogaina o faʻamatalaga faʻaeletoroni ma le "multi-screen era", o le faʻaaliga faʻasalalau a Saina na faʻaalia i tausaga talu ai nei.Aemaise lava i le fanua o le isi augatupulaga faʻaaliga

asdsad1
asdsad2

tekinolosi AMOLED, pisinisi a Saina ma tagata gaosi oloa mai fafo o loʻo tu i luga o le laina amata tutusa. I le lumanaʻi, faʻatasi ai ma le faʻamamafaina o Saina i tekinolosi AMOLED ma le faʻaauauina pea o le faʻaleleia atili o le R & D a le kamupani Saina ma le gaosiga o gafatia, o le a sili atu ona atoatoa le pisinisi AMOLED a Saina i le filifili pisinisi. .

O fa'aaliga fetu'una'i AMOLED fa'aaliga atina'e maketi e susulu

I le lumanaʻi, pe o loʻo i totonu o le fanua o masini faʻaogaina poʻo telefoni feaveaʻi, o le maketi faʻaalia fetuutuunai o loʻo i ai se avanoa tele.O le pisinisi AMOLED o loʻo i ai i le tulaga o le televave o atinaʻe, lea e faʻaalia i le mea moni o le tele o kamupani ua ulufale atu i le tulaga o le tele o gaosiga, ma o le tele o oloa ua faʻatupulaia tele, aemaise lava o laʻititi laʻititi ma laʻititi AMOLED faʻaaliga faʻaaliga ua faasolosolo malie ona iloa. e tagata fa'atau, ma o lo'o faasolosolo malie le matutua o filifili pisinisi i luga ma lalo.Mo le au gaosi Saina, faatasi ai ma le fesoasoani a faiga faavae tau alamanuia i totonu o le atunuu, faateleina le atinae o tekinolosi, faatulagaga o meatotino tau le atamai, malamalama i le lelei o le tele o manaoga maketi i totonu o le atunuu ma le tau maualalo o le faatauina atu i totonu o le atunuu, faaauau pea ona faia ni suiga i fua ma tekinolosi, ma siitia le manuia o le. Alamanuia AMOLED.Aumai nisi tupe meataalo pe a sau.


Taimi meli: Iul-06-2022

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou