Teknologi og etterspørsel katalyserer markedet for ultra-store skjermbilder med billioner dollar har åpnet

I løpet av de siste to årene har LED-skjermmarkedet blitt raskere og mer komplekst. Etter hvert som etterspørselen etter  LED-skjermer  i high-end detaljhandel, konferanserom, kinoer og andre segmenterte kommersielle displaymarkeder øker, fortsetter COB liten tonehøyde, Mini LED, Micro Trender i nye teknologier som lysdioder etter hverandre. Under den doble katalysen av teknologi og etterspørsel holder mange produsenter øye med endringer i markedet og etterspørselen, og tar ledelsen innen nyskapende teknologier og produkter for å vinne initiativet i det fremtidige markedet. Ledman Optoelectronics (300162) er for eksempel den første til å frigjøre og masseprodusere Micro LED-skjermprodukter basert på COB avansert emballasje-teknologi, med fokus på store skjermer, og har for øyeblikket et komplett utvalg av ultra-high-definition  Micro LED-skjerm  Produkter.

bilde 1
bilde 2

Med utviklingen av teknologi har den visuelle opplevelsen av skjermteknologi blitt mer og mer tydelig og ekte, mens LED-skjermprodukter alltid har vært vinneren av stor størrelse, men definisjonen kan ikke være veldig høy. Med adventen av 5G-tiden har urbane beredskapssentre, smarte bykommandosentre, datasentre, overvåkingssentre og andre dedikerte områder stadig presserende krav til store skjermer.

I LED-skjermteknologien påvirkes Micro LED mindre av omgivende lys, har utmerkede skjermindikatorer og kan enkelt oppnå en ultrastor størrelse på hundrevis av tommer. Det kan sies å være nøkkelteknologien for store skjermer i fremtiden. Offentlig informasjon viser at utseendet og visningseffekten av Micro LED-teknologi er veldig bra, ikke bare når det gjelder tekniske indikatorer som lysstyrke, oppløsning, fargespekter, responshastighet og levetid, men også fordi det ikke krever bakgrunnsbelysning, fargefiltre og andre strukturer, kan i utgangspunktet realisere den kantløse synsvinkelen, og skjerm-til-kropp-forholdet kan nå 99,99%.

I fjor lanserte innenlandske produsenter Micro LED. Blant dem ga Ledman Optoelectronics ut et 324-tommers 8K Ultra HD Micro LED-skjermprodukt; Leyard (300296) ga ut en 135-tommers Micro LED-TV og en 120-tommers 8K Ultra HD TV; TCL demonstrerte en 132-tommers Micro LED-TV; Konka ga ut Micro LED TV "Smart Wall" og så videre.

Blant de mange Micro LED-produsentene var Ledman Optoelectronics (300162) den første som ga ut og masseproduserte Micro LED-skjermprodukter basert på COB avansert emballasje-teknologi allerede i 2018. For øyeblikket er dens 0,6 mm, 0,7 mm, The 0,9 mm, 1,2 mm, 1,5 mm og 1,9 mm prikkhøyde Micro LED ultra-høyoppløselige skjermer har alle oppnådd masseproduksjon.

Kunming Education TV Station-2

I følge dataene har Ledman Optoelectronics 16 års erfaring med LED-integrert emballasjeteknologi. De siste årene har selskapet fokusert på feltet ultra-high-definition display basert på COB-teknologi. Den har 5 års relevant teknisk erfaring og mer enn 300 patenterte teknologier. Den har rik erfaring innen LED-feltet. Teknisk erfaring og viktig bransjeposisjon.

Ledman Optoelectronics svarte nylig investorer på den interaktive plattformen at selskapets egenutviklede Micro LED ultra-high-definition smarte displayprodukter basert på COB-teknologi er egnet for profesjonelle skjermer innen utdanning, regjering, militær, transport, energi, medisinsk og andre felt . God beskyttelsesytelse, sterk pålitelighet, høy kontrast, utmerket bildekvalitet, fleksibel skjøtingsmetode og høy miljøtilpasningsevne, det er et profesjonelt valg for store HD-skjermer over 100 tommer, og har et veldig bredt spekter av applikasjoner.

For tiden har 8K muligheten til å lande på det tekniske nivået, og tiden med full anvendelse av 5G-nettverk kommer. 5G gir en høyhastighetsbane for overføring av 8K video i sanntid, og 8K gir en enorm mengde datatrafikk for 5G ultrahastighets båndbredde. Med utviklingen av 8K og 5G har regjeringen, bedrifter og andre parter lagt frem noen reformplaner som smart transport, big data, industriell etterretning osv. Disse endringene vil generere en stor mengde datatrafikk og krever en transportør for menneskelig -dataaraksjon, enten det er Både dataanalyse og datavisualisering krever skjermtilpasning av høy kvalitet. Derfor vil etterspørselen etter kommersielle skjermer øke betydelig enn før, noe som også åpner for plass til bruk av Micro LED.

Great Wall Securities (002939) mener at den nåværende kumulative investeringen i Micro LED har nærmet seg 4,8 milliarder amerikanske dollar, og det er søkt om nesten 5500 patenter. Store giganter har på forhånd implementert Micro LED-teknologi, som driver industrien til å utvikle seg kraftig, og det forventes å fortsette å utvide markedsrommet i fremtiden. CITIC Securities mener at dagens LCD og OLED har blitt kommersialisert, og andre nye skjermteknologier som QLED, Mini-LED og Micro-LED blomstrer. Det forventes at den samlede skalaen for globale skjermpaneler vil overstige 130 milliarder dollar i 2022.


Post time: Aug-17-2020

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send det til oss