Станица и аеродромот

Станица / аеродромот LED signage

Транспорт Посетители со извонредно искуство со најновите во LED дисплеј технологија

Аеродроми и транспортот хабови имаат предизвикот на кои им е потребна за да комуницира со патниците е 24/7. Одамна ги нема се статични рекламирање и ТВ монитори. Со напредокот на технологијата и производ на овие транспортни објекти може да се создаде извонредно, ефективна и ефикасна простори со употреба на ЛЕД дисплеј технологија. LED дисплеи се овозможува signage креативност во нови и возбудливи начини да се создаде незаборавни искуства.

2 (2)


Post time: Mar-28-2019
WhatsApp Онлајн Chat!