Ooh

Ooh дигитален билборд

Озрачени е горд на понудата на различни резолуции за нашите врвот на линијата LED знаци. Постојат важни променливи да се разгледа кога одредување на она што резолуцијата е најдобро за вас и вашата компанија. резолуција и LED знак е исто така се нарекува како што е пиксел теренот. Пиксел теренот е мерење во милиметри дека мерките на просторот помеѓу секој кластер на LED диоди. За возврат, на помал број на милиметар, повисока резолуција на знакот што ќе има повеќе LED диоди по површина и LED диоди се спакувани во построги заедно. тесни пиксел теренот на висока резолуција LED знак ќе ви овозможи да се прикаже повеќе детални графика и појасни содржината на вашиот знак, дури и ако плоштадот снимката е ограничен. Нашата висока резолуција прикажува се исто така добро прилагодени за локации со просторот ограничувања, или од локалните прописи зони или поради постојната структура.

3


Post time: Mar-28-2019