Station & Airport

Station / tondo umum Airport LED

Pengunjung Transport karo Pengalaman Immersive karo Latest ing Teknologi Tampilan LED

Bandara lan pusat Transportasi duwe tantangan perlu kanggo komunikasi kanggo iku lelungan 24/7. Long musna sing statis iklan lan TV alat. Kanthi luwih maju ing teknologi lan produk fasilitas transportasi iki bisa nggawe spasi immersive, efektif lan efisien kanthi nggunakake LED teknologi video Tampilan. LED layar sing Nerjemahake isoh kreatifitas tondo umum ing cara anyar lan macem kanggo nggawe pengalaman iso lali.

2 (2)


Post time: Mar-28-2019
Tampilan Online Chat!