Mal Shopping

Gedhe-format LED layar bagean penting saka Digital Metu saka malang Ngarep

Padha kurban sing fleksibel, platform digital kanggo nggawa merek kanggo urip lan nyambung iklan karo konsumen ing pikiran-pesawat kanggo tuku becik.

Ana sawetara pilihan kanggo acara pengarepan kanggo instal layar LED lan akeh saka klien ADI kang wis milih model saka kepemilikan layar.

Kepemilikan layar

kepemilikan Layar menehi cilik milutaken kanggo entuk manfaat financial long-term lan panggonan panggonan toko lan sing nduweni ing posisi kuwat komersial ngendi perjanjian media lan bathi iklan ngangap. Nalika biaya hardware Layar ora sepele, keuntungan sante dening klien nalika padha nemtokake lan tuku layar media LED dhewe sing amba-sik njongko. Akeh wis recouped biaya layar sing ing wektu 12-18 sasi.

Nambahake stream revenue ekstra

Sade papan iklan ing Shopping Center LED layar bisa dadi stream revenue gedhe. Layar LED duwe potensial kanggo nampilake macem-macem iklan ngijini sampeyan kanggo ngedol nuduhake sebagean lan isih makaryakke piranti kanggo kampanye dhewe. Gedhe layar Format Feature ing pusat blanja wilayah lalu lintas dhuwur lan tarik akèh mata iki tegese reregan premium kanggo papan iklan.

Éntuk liyane nyewo

Yen nyewo potensial sing milih antarane sawetara pusat blanja a Format Gedhe LED layar ing tengah bisa nggawe prabédan. Ing ndhuwur gambar presents, kemampuan kanggo Pasar potensial toko ing pusat dumunung menehi kesempatan sing apik. Nambahake nuduhake short term free tampilan uga bisa digunakake kanggo njaluk potensial nyewo liwat baris

 3 (2)


Post wektu: Dec-18-2018
Tampilan Online Chat!