ooh

Ooh billboard digital

Sumringah bangga kanggo kurban macem-macem Résolusi kanggo kita ndhuwur saka pratandha line LED. Ana kemungkinan penting kanggo nimbang nalika nentokake apa résolusi paling apik kanggo sampeyan lan perusahaan. résolusi tandha LED kang uga diarani minangka iku Pixel Jarak. Piksel Jarak punika Takeran ing millimeters sing ngukur papan antarane saben klompok saka LED. Ing siji, cilik nomer milimeter, sing luwih dhuwur ing resolusi tandha kaya ana bakal luwih LED saben wilayah lumahing lan LED sing dikempalken ing kenceng bebarengan. Jarak piksel nyenyet ing résolusi LED tandha dhuwur bakal ngidini sampeyan kanggo nampilake grafis luwih rinci lan isi crisper ing tandha, malah yen dawane kothak diwatesi. layar resolusi dhuwur kita uga uga cocog kanggo panggonan karo Watesan papan, salah siji saka pranatan penetepan lokal utawa amarga saka struktur ana.

3


Post time: Mar-28-2019
Tampilan Online Chat!