Museum

Museum

musium Modern, galeri, lan pusat pengalaman sing Salam tamu karo teknologi tampilan video anyar lan sumringah ing ngarep crito digital ing spasi iki. Khusus sing dirancang kanggo tantangan panginstalan ajang umum, sumringah LED solusi tampilan ngirim perumpamaan napas-njupuk lan sawênèh sing bisa narik kawigaten, melu, ngandhani, lan inspirasi pengunjung kaya tau sadurunge nalika nggawe dampak tahan kanggo institusi lan merek.

Kapasitas sumringah lan Service

Kanggo sumber layanan siji-mandeg, saka desain, R & D, solusi pra-sale takon, Pabrik, ngedol, instalasi, latihan teknologi lan panuntun dhumateng, layanan sawise-sale.

Museum punika area khusus dibandhingake wilayah normal liyane, wilayah iki bisa diwenehake karo jinis tampilan LED miturut dikarepake beda. Kaya layar LED tradisional ing tembok, transparent LED tampilan ing tembok kaca lan tampilan LED fleksibel ing tengah museum karo manéka khusus. We sumber solusi sing paling apik ing klien 'tampilan demand.Our nyata bakal digunakake kanggo nyorot produk' fitur, flexibly lan vividly lan supaya iku statis malah Sajarah teka urip. Coba biaya paling meets efek apik.

Kasus aplikasi

· 435


Post wektu: Dec-18-2018
Tampilan Online Chat!